Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

Labuka, jo priima nuo 1,5 m. raasiau, manau kad kai sueis kokie 2 m ir jau norėsi leist ar reikės į darbą eit, tai ir priims, nes mes tai irgi tik po gimtadienio vest Rimvydą pradėjom, o dar ir tai kad Fausto laiku buvo vaikų didesnis gimstamumas, o Danielytės gimimo metu jau kiekj apmažėjęs, tai manau bus tų vietų mirksiukas.gif
o aš kaip reta šnd užsukau jus čia aplankyt, bo tai vyras pc įsijungė tai ir sugundė mane. Vaikai abu smaudžia, o mamka "kompe sėdi" lotuliukas.gif aišku neilgam, reikia susiruošt laukan keliaut, mažė dar šnd nebuvo
Atsakyti
labaryt 4u.gif
maniškis i darželį nebeina,bet like matyt kažkokie sentimentai,nes vis paklausia "ar eisi šiandien i darželį?" o šeip viskas gerai,tik kad dabar valgyt reik daryt,o dar mes ne viska valgom esam išrankūs doh.gif
Atsakyti
lABA, MANE TAI LABIAUSIAI ERZINA TAS VALGIO DARYMAS doh.gif doh.gif doh.gif nes jei ne tas gaminimas viskas būtų čikipiki smile.gif aš kartais vis leidžiu vaikį į daržą, nes beveik pusę metų nėjo, tai nueina dabar 2-3 kartus per savaitę, bet vaikų apmažėję gerokai, tai to noro eit vis mažiau rodo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimančius @ 2012 06 12, 23:17)
lABA, MANE TAI LABIAUSIAI ERZINA TAS VALGIO DARYMAS  doh.gif  doh.gif  doh.gif nes jei ne tas gaminimas viskas būtų čikipiki smile.gif aš kartais vis leidžiu vaikį į daržą, nes beveik pusę metų nėjo, tai nueina dabar 2-3 kartus per savaitę, bet vaikų apmažėję gerokai, tai to noro eit vis mažiau rodo  mirksiukas.gif

Vedi dabar vasarą?
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 06 13, 22:58)
Vedi dabar vasarą?

jau nebe, praėjęs penktadienis buvo paskutinis, nes dabar jau sujungė grupes, tai "karjierą" tęsim nuo rugpjūčio pusės
Atsakyti
labas.
maniskis ir neina i darzeli.nuo rudens toliau zygiuosim.
rimante,ne tik tave tas valgio darymas erzina biggrin.gif mane ir ziauriai. doh.gif
sakykit,kas pas capiene lankotes,dantiste?kaip jinai?ir kur dirba?man vel pas dantiste reik doh.gif pusmetis praejo po lankymosi,ir vel-priekinis skaudena,plomba laisva,gale nuluzo 2 doh.gif is kito plomba iskrito doh.gif niu jau sitaip man su jais nesiseka,su dantukais verysad.gif net verkt norisi...tuoj liksiu be dantu turbut verysad.gif o dar ta baime eit pas dantiste... verysad.gif jau geriau simtakart gimdau,nei ten eit verysad.gif o jei laukt reikia,iejus i kabineta nuo to kvapo atrodo tuoj nualpsiu...
Atsakyti
Sveikos,

mano mažė keliauja į daržiuką, nenori, bet kitos išeities kol kas nėra.

Rasiau, aš pas Capienę lankausi. Man ji patinka, nors šiaip brangoka pas ją. Švelni labai gydytoja ir gerai taiso, na, bent jau mums su vyru smile.gif Dirba ji Pievų g., nuosavam name, prie pradinės mokyklos (dariaus ir girėno).
Atsakyti
QUOTE(žanin @ 2012 06 22, 12:46)
Sveikos,

mano mažė keliauja į daržiuką, nenori, bet kitos išeities kol kas nėra.

Rasiau, aš pas Capienę lankausi. Man ji patinka, nors šiaip brangoka pas ją. Švelni labai gydytoja ir gerai taiso, na, bent jau mums su vyru smile.gif  Dirba ji Pievų g., nuosavam name, prie pradinės mokyklos (dariaus ir girėno).

kadangi dirbanti esi,tai darzelis gerai,nereik galvot,kur palikt vaikuti.

na giedraitiene sako gerai taiso,bet tenka pralaukt atejus ilgokai pas ja.as to nenoriu...tikrai belaukiant is koju isvirsiu.nes dar tas kvapas dantistu kabinetu man unsure.gif
reiks susirast kur cia jin toj gatvej,ir eit prasytis anksciau...o privaciai nelabai turbut kas pigiai ir taiso...
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 06 22, 13:02)
kadangi dirbanti esi,tai darzelis gerai,nereik galvot,kur palikt vaikuti.

na giedraitiene sako gerai taiso,bet tenka pralaukt atejus ilgokai pas ja.as to nenoriu...tikrai belaukiant is koju isvirsiu.nes dar tas kvapas dantistu kabinetu man unsure.gif 
reiks susirast kur cia jin toj gatvej,ir eit prasytis anksciau...o privaciai nelabai turbut kas pigiai ir taiso...

Seniau irgi pas Giedraitienę taisydavausi-tekdavo ir po valandą pralaukti doh.gif Pas Capienę ilgiausiai 10 min.
Atsakyti
aš iegi pas Capienę taisaus jau greit gal 10 metų ir jokių jokių nusiskundimų, viskas supper. Iki to pas Giedraitienę lankiausi, tai teko po jos taisymo kelis dantukus ir pertaisyt, o tas laukimas užmušdavo doh.gif nekeisčiau dabar Capienės į nieką, sumoki, bet žinai kad laiką skyrė tau ir nuoširdžiai ne atmestinai atidirbo. Ji kažkada dabar atostogaus, greičiausiai liepą, nes mamai taloną šią sav paėmiau jau rugpjūčiui.
Atsakyti
labučiuka 4u.gif
kaip jums vasarėlė?čia karšta čia lyja,na čia Lietuva ir čia lyja,bet jau norisi normalios vasarėlės ax.gif
kaip begyvenat,kaip mažyliai auga?
mes tai nieko,su mašinėle abu savo vyriokus ir brolį trumpai nuskutau,tai dabar glostosi galveles ir džiaugiasi trumpais plaukučiais lotuliukas.gif
Atsakyti
laba laba.
niu jo,vasara tokia tik siaip sau.
kas turit capienes,stomatologes,nr?gal galima i az?rimante,gali parasyt,aciukas.

faustas jau klausineja,kada i darzeli,sako as jau pasiilgau,galiu eit.sakau rudeni eisim,tada sekantis klausimas-o kada bus ruduo,,na ir dar sekantis-o kada ziema bus?ir kartais stipriai sese paskriaudzia,stipriai stumteli,nesidalina,nepraleidzia,apsaukia ir pan.prasidejo tarpusavio kariavimai kartais-tas neduoda,ta ciumpa ir klykia nepaleisdama.daniele ant puodo nenori,nedaro,pasedi pora sekudziu opa salin,tada vel priseda,vel oplia,niekas neidomu ant puodo,neina sudomint kad sedetu.speju,su pana bus reikaliuku ko gero kol atsisesim sysio daryt ant jo.nes su faustu taip nebuvo...
Atsakyti