Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

Siandien atveze pampersus i silale tel.865794470, nu labai man kaina patiko. Vokiski, 62lt uz 102vnt, 4d thumbup.gif Vilniuj uz tokius pat 70 mokejau gun_bandana.gif
Zodziu, gal kam pravers blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 05 24, 10:10)
Siandien atveze pampersus i silale tel.865794470, nu labai man kaina patiko. Vokiski, 62lt uz 102vnt, 4d thumbup.gif Vilniuj uz tokius pat 70 mokejau gun_bandana.gif
Zodziu, gal kam pravers blush2.gif

o kas cia atveze?i namucius netgi?
labas 4u.gif
orai geryn geryn,siandien lygu vesiau,tik tas vejas niekadejas biggrin.gif faustas darzelin keliauja gerai thumbup.gif
natina-kur einat pasivaiksciot? ax.gif
mineja-nedrasu klaust,bet ar ne nestuke.gif blush2.gif kazkada lygu tave uzmaciau,bet nezinau,gal ir klystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 10:46)
o kas cia atveze?i namucius  netgi?
labas 4u.gif
orai geryn geryn,siandien lygu vesiau,tik tas vejas niekadejas biggrin.gif  faustas darzelin keliauja gerai thumbup.gif
natina-kur einat pasivaiksciot? ax.gif 

as ju nezinau blush2.gif zinau, kad i silale veza dazniausiai pirmadieni-ketvirtadieni, man rodos is KLP. Pasiemem prie Jozitos 4u.gif
Nelabai mes einam kur pasivaiksciot, aplink namus dazniausiai (atgimimo g.). Mazoji princese vezime nesedi, einant rankos neduoda, zodziu, baisiai savarankiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(natina @ 2012 05 24, 11:27)
as ju nezinau blush2.gif zinau, kad i silale veza dazniausiai pirmadieni-ketvirtadieni, man rodos is KLP. Pasiemem prie Jozitos 4u.gif
Nelabai mes einam kur pasivaiksciot, aplink namus dazniausiai (atgimimo g.). Mazoji princese vezime nesedi, einant rankos neduoda, zodziu, baisiai savarankiska doh.gif

jei ka,nr turesim.nors galvoju nusipirkt pora daukartiniu sauskelniu namie deliot jai,nes su puodu speju ilgai vargsim.su rubais pagaliau prisedi,o va plika siknute niekaip nesedi,bandau sodint-ne schmoll.gif o ir zaidziam su puodu,meskius sodina.taip kaip ir maudytis neiprato dar,baisiausiai saukia maudoma(o siknute puikiai plaunames kriauklej biggrin.gif ).
manoji rankos ir neduoda doh.gif ne trupucio paimt negali,ima traukt atgal.iskelta is vezimo davai begt pirmyn,o jei mato kad ginies-dar greiciau pabegt doh.gif vezime sedi tol,kol nesustoji ir ko nors nepamato.
zvalgaus dabar lengvesnio sportinuko,ne sketuko visai.jumperis daros per sunkus.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 11:33)
jei ka,nr turesim.nors galvoju nusipirkt pora daukartiniu sauskelniu namie deliot jai,nes su puodu speju ilgai vargsim.su rubais pagaliau prisedi,o va plika siknute niekaip nesedi,bandau sodint-ne schmoll.gif  o ir zaidziam su puodu,meskius sodina.taip kaip ir maudytis neiprato dar,baisiausiai saukia maudoma(o siknute puikiai plaunames kriauklej biggrin.gif ).
manoji rankos ir neduoda doh.gif  ne trupucio paimt negali,ima traukt atgal.iskelta is vezimo davai begt pirmyn,o jei mato kad ginies-dar greiciau pabegt doh.gif  vezime sedi tol,kol nesustoji ir ko nors nepamato.
zvalgaus dabar lengvesnio sportinuko,ne sketuko visai.jumperis daros per sunkus.

maniske irgi nelabai nori sest ant puodo. Nors kartais nueina, atsiseda, sako sssss biggrin.gif Bet nusedi visai trumpai, vos kelis kartus tera padarius. Kai grisim namo, jau reiks uzsiimt rimciau, cia pas tevus nenoriu, kad baluciu pridarytu, plius seses retriveris siaubingai serias, truputi slykstoka, kai vaikui plauku visur prilis, jei plikines blush2.gif Saviske cia irgi kriauklej maudau, nes duso kabinoj pati tureciau maudytis lotuliukas.gif Dievina maudynes wub.gif wub.gif wub.gif Kas karta su asarom jas reikia baigt lotuliukas.gif
As is kaimynkos pasiskolinau triratuka mazulei, tai va jame sedejo, bet tik karta buvom isvaziavusios, nes teko skubiai lekt i silale, mire mociute verysad.gif Tai palikom ji vilniuje, cia nelabai tereik. Tai jums patarciau pabandyt g.gif Gal kas paskolintu?
Del sauskelniu, tai va tokias pirkau : http://www2.buyincoi...duct-12158.html sunui, reiks ir dukrytei is cia paimt thumbup.gif Jos kaip triusikeliai, bet kai padaro, tai balutes nebuna, nors suslampa jos.
Atsakyti
na triratukai-stumdukai tie manes nezavi ir netraukia.esu aukstesnio ugio,esu stumdzius-niu nelimpa man jie.nepatogu man stumti.dar ana savaite tauragej buvom,senuku pardej pastumdziau,nepatogu man.
noreciau rast espiro active(toki faustui turejom) arba espiro city vezimeli.smagus tokie,ir lengvi,ir gerai i masina telpa.bet ziu rietavo turguj nebeturi ju(o buvom is ten pirke nauja).
jo jo,is daukartiniu panasiu ir galvoju,kad jos nepraleistu sysiuko,o sugertu.
koseja mano mazoji per miega,nosyte kelinta diena pakimsta tokia.pasiruosiau inhaliatoriu,garinsimes kai atsikels.cia mes greiciausiai uzsikretem nuo draugu bernuzelio,nes vykom o nezinojom kad serga.o dar danieles tiute pagaves buvo ir i burna isikises.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 10:46)
mineja-nedrasu klaust,bet ar ne nestuke.gif  blush2.gif  kazkada lygu tave uzmaciau,bet nezinau,gal ir klystu blush2.gif

Tikrai ne ir neplanuojam artimiausiu metu 4u.gif 3kg per ziema esu priaugus biggrin.gif

QUOTE(natina @ 2012 05 24, 11:47)
Del sauskelniu, tai va tokias pirkau : http://www2.buyincoi...duct-12158.html sunui, reiks ir dukrytei is cia paimt thumbup.gif Jos kaip triusikeliai, bet kai padaro, tai balutes nebuna, nors suslampa jos.

Turim mes tas mokomasias kelnaites, bet tik jos mums nieko nesulaiko. Tas pats, kas paprastus triusikelius apmovus. doh.gif Kazkaip tikejaus, kad daugiau sugers. g.gif
Atsakyti
tada apsirikau,kad tave galejau matyt,nes pilviukas nestukes buvo.sorry tada.
niu bet kur tau matysis tie 3kg,esi kudute visa tokia.
uztat kaip man numest kg,jau nervoja,o dar tas pilvuzas...
niu ir vejuota pas mus siandien.
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 05 24, 12:24)
Sveikos 4u.gif
Turim mes tas mokomasias kelnaites, bet tik jos mums nieko nesulaiko. Tas pats, kas paprastus triusikelius apmovus. doh.gif Kazkaip tikejaus, kad daugiau sugers. g.gif

butent tokias, 4 sluoksniu neperslampancias? g.gif maniskiui tikrai sulaike jos.Bet jos ir nera sauskelnes, cia gi atprastukes, tai nereikia tiketis, kad sugers labai gerai.
As tai pilnai patenkinta savo svoriu, nors tik ir girdziu, kokia kuda doh.gif doh.gif lotuliukas.gif
Maniskiai abu pakosti jau 2 savaites, mazajai eiline sloga, kokia buna dygstant dantukams doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 05 24, 12:30)
tada apsirikau,kad tave galejau matyt,nes pilviukas nestukes buvo.sorry tada.
niu bet kur tau matysis tie 3kg,esi kudute visa tokia.
uztat kaip man numest kg,jau nervoja,o dar tas pilvuzas...
niu ir vejuota pas mus siandien.

Tai, kad man papildomas svoris tik ant pilvo ir kaupiasi. biggrin.gif Bet man gerai, nestresuoju del to, o be to visgi jau du vaikai. Vasara svoris savaime nukrenta. Bet per pilva tai niekad liekna nebuvau. smile.gif

QUOTE(natina @ 2012 05 24, 12:40)
butent tokias, 4 sluoksniu neperslampancias? g.gif maniskiui tikrai sulaike jos.Bet jos ir nera sauskelnes, cia gi atprastukes, tai nereikia tiketis, kad sugers labai gerai.
As tai pilnai patenkinta savo svoriu, nors tik ir girdziu, kokia kuda doh.gif  doh.gif  lotuliukas.gif
Maniskiai abu pakosti jau 2 savaites, mazajai eiline sloga, kokia buna dygstant dantukams doh.gif

Taip, būtent tokias. Net paveiksliukai tie patys. Tik siunciausi is kinijos. Bet gal reikia daugiau panaudoti, nes dar tik keleta kartu skalbiau. Taip buna ir su daugkartinem kai kuriom, kad tik po nemazai skalbimu pradeda normaliai sugerti, kaip priklauso.
Arba reikes dar paciai pabandyti panasias pasisiuti.
Atsakyti
Labas 4u.gif

Nu ar kalbėset ka nors a ne pagaliau?
Atsakyti
Labas,

Visos matyt labai užsiėmusios smile.gif
Atsakyti