Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

Užvakar pasiuvau dukrai vilnonį sijonuką. Rodomės smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 03 30, 14:52)
Užvakar pasiuvau dukrai vilnonį sijonuką. Rodomės smile.gif
user posted image

Labai gražu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 03 30, 16:07)
Labai gražu  thumbup.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Pabaigiau puošti medutį. Norėjau pavasarišką padaryti. smile.gif
user posted image
Atsakyti
laba,
Minėja sijonukas labai gražus 4u.gif ,o tortukas ir gražus ir atrodo bus saldus 4u.gif ir tikrai atrodo pavasariškai 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Minėja - auksarankė!!!

Atsakyti
QUOTE(Juonasita @ 2012 03 31, 16:25)
laba,
Minėja sijonukas labai gražus 4u.gif ,o tortukas ir gražus ir atrodo bus saldus 4u.gif ir tikrai atrodo pavasariškai 4u.gif

Ačiū 4u.gif Pats tortukas nėra labai saldus, tik papuošimas beveik gryno cukraus biggrin.gif O papuošimus retai kas valgo, visiems per saldu. smile.gif

QUOTE(žanin @ 2012 03 31, 17:00)
Minėja - auksarankė!!!

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
[quote=Minėja,2012 03 31, 14:30]
Laba diena 4u.gif

Nu laaaabai gražu. Šaunuolė Minėja. O pas tave či pastiliažas ar ne? aš vis gundaus tuos bajerius padaryti, bet kažkodėl esu tikra kad daug kuisiuos ir vistiek nepavyks. Tad kai reikia vl pasirenku seną įprastą puoošybos būdą - trupinius blush2.gif
Atsakyti
[quote=bagge,2012 04 01, 11:55]
[quote=Minėja,2012 03 31, 14:30]
Laba diena 4u.gif

Nu laaaabai gražu. Šaunuolė Minėja. O pas tave či pastiliažas ar ne? aš vis gundaus tuos bajerius padaryti, bet kažkodėl esu tikra kad daug kuisiuos ir vistiek nepavyks. Tad kai reikia vl pasirenku seną įprastą puoošybos būdą - trupinius blush2.gif
[/quote]

Labas,

Ačiū 4u.gif
Čia cukrinė dengimo masė. Labai lengvai padaroma. 4u.gif Reikia tik trupučio kruopštumo ir fantazijos. biggrin.gif
Dariau pagal šį receptą: http://kristi.erdves.../apdengimo.html
Atsakyti
laba.
visai nieko dienele butu,bet vejukas doh.gif
niu Mineja tai saunuole thumbup.gif ir sijoniukas-papuose mergyte savo.o torciukas,mmm vien isvaizda thumbup.gif

faustas ir daniele sianakt su tempa buvo,dickiui virs 38,mazei virs 37.diena nieko,tik danielei iki 37,7pakilo.dabar miega.faustas biski ir i wc laksto,bet nepasakyciau,kad viduriuoja.biski pakakoja ir viskas.na ir galvyte skauda skauda sake,nuo penktadienio vakaro.speju,paveldejo is manes migrena.nes ir garso sake bijo.akytes primerktos nuo sviesos.
ir abu siryt su tokia alergine sloga atsikele.beganti nosyte vandenukas.ir kosulys pas fausta prasidejo doh.gif
Atsakyti
Rassiaus mažiukams sveikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minėja @ 2012 04 01, 15:02)
Labas,

Ačiū 4u.gif
Čia cukrinė dengimo masė. Labai lengvai padaroma. 4u.gif Reikia tik trupučio kruopštumo ir fantazijos.  biggrin.gif
Dariau pagal šį receptą: http://kristi.erdves.../apdengimo.html

Vaaau Minėja, dėkui už šį receptuką. Beje, kadangi į jo sudėtį įeina želatina vadinasi šį "apdangalą" galima naudoti dedant ant grėtinėlės su želatina tepamp torto, ar ne?
Atsakyti