Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(rimančius @ 2012 02 28, 14:21)
sveikos, džiaugėmės vakar geru oru, beveik dvi valandas išbuvom lauke, gaila kad šnd oras nekoks, bet kaip su rrasium sakėm, pavasaris jau tuoj, tada ko ne kasdien galėsim lauke pasimatymus skirti  lotuliukas.gif
man tai mūsų Brigita jau ne tokia ir maža atrodo, nes pirmieji drabužėliai jau išaugti, aišku brolis pagal ją vis dar monstras atrodo, bet augam sparčiai vejamės  lotuliukas.gif
o dėl bernužėlio čiauškumo, tai  tikrai labai dažnai norisi kad jis mažiau šnekėtų, nes būna tiesiopg sunku jau jo klausytis  mirksiukas.gif

Na tikimės penktadienį pavyks tuos čiauškučius aplankyti smile.gif
Atsakyti
labas.
vel grazi dienele.
faustas penktadieni neisejo i darza-snargliai prasidejo.ir ka,vakar vakare mazoji is paskos,o as ir kelinta diena su snargliuku.
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 03 04, 12:45)
labas.
vel grazi dienele.
faustas penktadieni neisejo i darza-snargliai prasidejo.ir ka,vakar vakare mazoji is paskos,o as ir kelinta diena su snargliuku.

Sveikit 4u.gif Pas mane ir visi daugiau mažiau apsisnargliavę...

Labukas
Atsakyti
labukas,
mes jau savaite atlankėm darželį,savaitgalis yra kaip mes sakom išeiginės,tik va mūsų tėvelis šiandien dirba,aš namie,o vaikiukas pas močiutę,kai jau manęs užsinori ar su močiute susipyksta man skambina ateik manęs parsivesti arba mano brolis parneša kaip lapė(kadais pasakėm kad nešam jį kaip lapė gaidely,tai kai pavargdavo šaukdavo lapė atseit nešk). lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Oras atrodo šiltas,bet lauke vėjelis tarpais pūsdavo toks nešiltas.
Sirguliukams po 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nu tai mergikės, su mūsų diena mus drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
labas rytas.
taip taip-VISAS SU MUSU GRAZIA DIENELE-SU MUSU MAZA SVENTE 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dar sloguojam,nors gerai,link pabaigos doh.gif faustas greit baige sloguot,eina i darza kol kas gana gerai.
Atsakyti
4u.gif Labas rytas 4u.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif Su moters diena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Su gražia moters diena bis.gif
Atsakyti
Gražus oriukas šiandien, smagu vaikučiams. O ir mamyčių mieste daug daugiau matosi šiandien smile.gif
Atsakyti
su pavasariu! rytais paukšteliai taip gražiai čiulba, kad net širdis džiaugiasi biggrin.gif

sveikutės,
aš čia su labiau žemiškais dalykais užsukau: pasidalinkit, mamos, kur sauskelnes savo mažyliams perkat? Gal žinot kas prekiauja Pampers'ais pigiau?
Ir dar turiu vieną užsilikusią 3 dydžio huggies pakuotę - nebespėjom išnaudot, norėčiau perleisti, jei domina, lauksiu žinutės i až.

mano mažiukas dar nė 10 mėn. neturi, o jau sveria per 12 kg (su drabužiukais) doh.gif vai vai, jau nugarą skauda nuo tokio svorio kilnojimo.....
Atsakyti
QUOTE(panelevasara @ 2012 03 17, 23:48)
su pavasariu! rytais paukšteliai taip gražiai čiulba, kad net širdis džiaugiasi  biggrin.gif

sveikutės,
aš čia su labiau žemiškais dalykais užsukau: pasidalinkit, mamos, kur sauskelnes savo mažyliams perkat? Gal žinot kas prekiauja Pampers'ais pigiau?
Ir dar turiu vieną užsilikusią 3 dydžio huggies pakuotę - nebespėjom išnaudot, norėčiau perleisti, jei domina, lauksiu žinutės i až.

mano mažiukas dar nė 10 mėn. neturi, o jau sveria per 12 kg (su drabužiukais)  doh.gif vai vai, jau nugarą skauda nuo tokio svorio kilnojimo.....

labutis 4u.gif
oho,na ir sveriat.manoji 1metu ir 1men svere 11,5kg ir tai tik su virsutiniais rubais.o ka valgot?nepersivalgo?na bet kai ims begiot apkrisit.
o sauskelnes perkam maximoj,kadangi tiko uzpakaliukui,bedu nebuvo.nes kai gimem klp dave kortele maximos su kuponu aktyvuotis 20pr nuolaida visoms sauskelnems maximoj.na ir tada kaina iseina gera.bet galioja tik metus tas aktyvavimas.mes kai gimem dar pampers kainos nebuvo taio kilusios,kainavo 45lt,tai is vis pigiau gaudavos,nei ieskot is kur paraut dar pigiau.o paskui perejom ant hugesu.na ir kol kas negaliu skustis.va baiges mums ta nuolaida kortele,tai vakar pirkaus ir rimacius paskolino kortele rolleyes.gif aciuuuu 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Mes perkam is assorti.lt 4u.gif

Panelevasara, o koks maziuko ugis? Svoris tai visiskai normalus, berniukai dazniausiai kiek sunkesni nei mergaites auga biggrin.gif
Atsakyti