Įkraunama...
Įkraunama...

* * * Š i l a l ė s p l e p u t ė s * * *

QUOTE(rrasius @ 2012 02 10, 23:32)
o cia biskeli pavaisinsiu,kas dar liko blush2.gif
kam sampano biskeli,kam delaito...kam pyragelio,kam misrainikes.
user posted image
user posted image
user posted image

aciu dar karta uz sveikinimus. 4u.gif

Mmmmm kaip skaniai atrodo bigsmile.gif Užsimaniau arba į svečius arba į gimtadienį mirksiukas.gif
Kur tortuką tokį gražų ir įdomų pirkot (jei ne paslaptis)?
Atsakyti
QUOTE(bagge @ 2012 02 11, 20:16)
Mmmmm kaip skaniai atrodo  bigsmile.gif  Užsimaniau arba į svečius arba į gimtadienį mirksiukas.gif
Kur tortuką tokį gražų ir įdomų pirkot (jei ne paslaptis)?

prasom prasom smile.gif
torta kumute musu pajuraly uzsake,ten gamina kazkas,yra kazkokia kepyklele.siaip idara prase kad darytu varskes,labai skaniai gavos,ir dar idejo vysniu.mmm...
Atsakyti
Na, su meilės dienele visas Šilalės mamaites 4u.gif
Va, dovanų siunčiu jums: ax.gif ax.gif

http://www.youtube.c...h?v=V0CG4eN8SUQ
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Su Sv. Valentino diena 4u.gif
Atsakyti
labas rytukas.
VISAS SU VALENTINU 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba,
Su Meilės diena heart.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif
Atsakyti
labuka,
kur dingo mamukai?
graži diena,man patinka kai pusto,tada belieka žiūrėti per langa ir grožėtis vaizdeliu ax.gif
ka beveikiat?
aš tai "didely" darba neriu kojnes,nes taip jau gavosi,norėjau vaikui,o pasirodo bus geros man blush2.gif
Atsakyti
Laba, mes irgi šnd namie prasėdėjom, oras ne koks pasivaikščiojimams doh.gif laukiu saulytės ir lengvo šaltuko, tada smagiau ir lauke ir namie. Kad ir kaip patiktų žiema, bet jau laukiu pavasario, tada daugiau laiko galėsim lauke praleist thumbup.gif
Atsakyti
laba.
o danielytei tridieni karstine buvo...ir tai tik vakar supratau,kai ryte berima pamaciau.nezymus toks.o tai laikes tempa tris paras virs 38.vis galvojau,dantukai,nes 9islindes,o 10,11 ir 12niekaip nepralenda.jiems tiek bereikia per skuryte ta pralyst.tai va,kankinomes su tempa.gerai,kad mums berimas toks mazas,siandien beveik nieko jau nebera.
faustas neklauzada pasidares,sake i darza neis...
o jau sniego kad pridrebe siandien...ir dregmas toks.na bet kita savaite pranasauja lik pliuso biski,prasides teslos,lietus...
Atsakyti
QUOTE(rrasius @ 2012 02 19, 21:20)
laba.
o danielytei tridieni karstine buvo...ir tai tik vakar supratau,kai ryte berima pamaciau.nezymus toks.o tai laikes tempa tris paras virs 38.vis galvojau,dantukai,nes 9islindes,o 10,11 ir 12niekaip nepralenda.jiems tiek bereikia per skuryte ta pralyst.tai va,kankinomes su tempa.gerai,kad mums berimas toks mazas,siandien beveik nieko jau nebera.
faustas neklauzada pasidares,sake i darza neis...
o jau sniego kad pridrebe siandien...ir dregmas toks.na bet kita savaite pranasauja lik pliuso biski,prasides teslos,lietus...

Brrrrrrr tridienė feee doh.gif
Mano mažasisi per kalėdinį laikotarpį kai sirgo tai net su laške teko padraugaut. Labai sunkiai pratgempėm, mums temperatūra virš 39 lipo. Užuojauta Danielytei, bet kad jau išbėrė tai jau ir baigtis turėtų greit.
O man kažkodėl šiandien labai patinka lauke. Nors malkas sunkoka buvo vežt, ale toks gaivus oras lauke kad net į kambarį nesinori traukt. Ech jei ne Domas, tai visą dieną būčiau lauke prasidarbavus mirksiukas.gif
Atsakyti
joo, geras oras šnd. džiaugiuos kad nosis į lauką išnešėm. jau ir paukščius čiulbančius girdėjau, pavasaris tikrai ne už kalnų... Mano dičkiui dieną lauko buvo negana, tai dabar dar išleidau su kaimynų vaikais padūkt. Dieną padėjo šlapias, tai tikiuos to paties ir dabar, nes sniegas šlaputėlis, o ant takelių ir kelių balos didžiausios doh.gif
Atsakyti