Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas - naujujų metų pradžia

QUOTE(_una_ @ 2012 01 16, 19:53)
Geriausia vaikui duoti gyvenimą, kitus dalykus suteiksite vėliau, pirmaisiais keliais gyvenimo metais jam tereikia maisto, priežiūros ir mylinčių tėvų. Kol prireiks daugiau, jau turėsite kitokias galimybes.

QUOTE(Mannu @ 2012 01 17, 06:28)
Nežinau, kiek jus palaiko/nepalaiko jūsų abiejų tėvai, bet, kiek man tekę susidurt, dažnai būsimiems seneliams būna šokas, pykčiai ir pan. Bet kai pripranta prie tos minties ir kai gimsta vaikas, jau staiga būna viską pamiršę ir tik savo anūkais džiaugias (ir net neįsivaisduoja, kad galėjo būti kitaip, kitas laikas ir pan).

drinks_cheers.gif

Jeigu jau dabar gaila to vaikelio, tai įsivaizduokit kaip jausitės po aborto.. verysad.gif
Įsivaizduoju, kad tada lauktų ilgi metai sąžinės priekaištų ir kitokių gyvenimo nesklandumų...Nes taip jau yra-už viską gyvenime tenka užmokėt..

Aišku bus sunku, bet kita vertus gi čia ne tragedija-į pasaulį beldžaisi nauja gyvybė-o tai visada yra tam tikras stebuklas kiekvienai mamai ar tėvui mirksiukas.gif

Nežinau kiek tai įmanoma, bet aš vis gi bandyčiau ieškot tėvų paramos..Įsivaizduoju, kad tarkim ir mano dukra galvotų, kad jau už tokį "bajerį" tai jau mama su tėčiu nepaglostys, gal irgi slėptų tokią žinią ir galvotų, kad neįmanoma..Bet žinau, kad jei jau kada taip įvyktų mano vaikams, gal ir būtų pradžioj sumaišties ir pykčio, kad "prisidirbo" tokie jauni, bet galų gale vis tiek padėtume viskuom kuom tik galėtume ...

Bet kokiu atveju reikia dalintis, kalbėti su žmonėm, ieškoti bent jau moralinės paramos-gel ne iš tėvų, gal yra kokių kitų artimų žmonių, kurie galėtų palaikyti..

Nenukabinkit nosies mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo svetima: 17 sausio 2012 - 15:39
sesės sūnus 19 metų jau tapo tėtis.su 19 metų panele,abu studentai buvo,bet apie abortą negalvojo..dabar turi mergytę 8 mėn-be galo žavią wub.gif nuomoja butą,pasiimė metams akademines.vyras susirado darbą..gyvena ir džiaugias ,kad nepriimė kitokio sprendimo..svarbu sveiki,stiprūs...
Atsakyti
Na tik tikiuosi, kad tai nėra dar viena eilinė mokslinio darbo provokacija ( kaip žinia baigiamųjų darbų pats pikas : ). Nes greitai nebeliks elementaraus supratimo tam kam pagalbos iš tiesų reikės . Labai tikiuosi.
Atsakyti
QUOTE(renax @ 2012 01 17, 21:54)
Na tik tikiuosi, kad tai nėra dar viena eilinė mokslinio darbo provokacija

Gal autorius neberanda savo temos, nes ji buvo sukurta, kaip suprantu, ne vietoje ir perkelta?
Atsakyti
Autorius temą surado, perskaičiau visus patarimus. Dabar svarbiausia tai, jog to lemtingo žingsnio draugė atsisakė. Galvosime ką daryti, reikia pasiruošti pranešti šią žinią tėvams, ieškosim iš kur gauti lėšų, vasarą tikiuosi išvykti iš Lietuvos užsidirbti. Labai bijau vaiko, bet džiaugiuosi begalo, kad draugė dabar nebeverkia ir nusišypso, busimo da vinci nužudyti negalima, reikia jį užauginti, tikiu tuo, kad vaikas pasirenka pats kada įžengti į šį pasaulį ir negalima to drausti. Esu labai sutrikęs, bet kažką pradėsim planuoti. Dėkoju už palaikymą, labai
Atsakyti
drinks_cheers.gif Puikus sprendimas, brandziai mastote! Sekmes jums abiems 4u.gif Saunuoliai smile.gif O baimes pasibaigs isvydus leliuka, nesijaudinkit del to.
Atsakyti
QUOTE(Juodas Anonimas @ 2012 01 18, 01:38)
Esu labai sutrikęs, bet kažką pradėsim planuoti.

Lengva nebus, bet geriau ankstyva branda, negu amžina paauglystė 4u.gif .
Atsakyti
Manau niekada nepasigailesit sito sprendimo, o ir sypsena grizo i jusu gyvenima thumbup.gif
Dedeliausios sekmes jusu seimai 4u.gif
Atsakyti
Sveikinu priėmus šį puikų (ir vienintelį teisingą) sprendimą. nestuke.gif wub.gif
Labai džiaugiuosi dėl jūsų visų trijų. Pamatysit, praeis kiek laiko, apsiprasit su mintim, kad tapsit tėvu/tėvais ir atrodys, kad kitaip ir negali būti.
Parašykit laiks nuo laiko kaip jums sekasi. 4u.gif
Atsakyti
Mano pusbrolis studentas pasakojo, kad dabar studentai fiktyviai tuokiasi, kad gautų išmokas (po kelis šimtus lyg ir per mėnesį), nežinau tikslių sąlygų, matyt su universiteto administracija reikėtų kalbėtis... žodžiu galimybių yra, nereikia ant valstybės varyti, ne valstybė kalta, kad saugotis nemokam. O šiaip sėkmės, manau viskas bus gerai, tokie įvykiai kaip tik priverčia pasitempti.
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 18, 12:44)
nereikia ant valstybės varyti, ne valstybė kalta, kad saugotis nemokam.

Čia atskira tema ir oj kaip būtų galima ginčytis biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle_fleur @ 2012 01 18, 11:44)
Mano pusbrolis studentas pasakojo, kad dabar studentai fiktyviai tuokiasi, kad gautų išmokas (po kelis šimtus lyg ir per mėnesį), nežinau tikslių sąlygų, matyt su universiteto administracija reikėtų kalbėtis...

Susituokę jie nebepriklauso tėvų šeimai ir iki 24 metų gali studijuoti nedirbdami, tuomet priklauso socialiai remtinų grupei ir gali gauti pašalpą kiek trūksta iki valstybės remiamų pajamų (350 Lt), bet už tokius pinigėlius nepragyvensi ir šeimos neišlaikysi, tai bado pašalpa. Ir tai puiku, badu numirt neleis, o kitkuo žmogus lai pasirūpina pats. Tiems fiktyviems gal ir gerai - tėvai išlaiko, o už pašalpą galima paūžti. Tik pamiršta žmonės, kad fiktyvios santuokos, kaip ir fiktyvios skyrybos dažnai sugadina jiems gyvenimą - suktybė ir lieka suktybe.
Atsakyti