QUOTE(romaievamatilda @ 2012 03 07, 10:54)
Bet as ir nenumesciau vaiko savo jiems. Suvokiu, kad jis mano. Nereikia tranui pasidaryt. Pagalba reikia vertinti.
Del seneliu namu. Man jie irgi baisu zinokit. Turi vaikus, vaikaicius, o leidzia kazkur laika toli vieni nuo kitu. Suprantu, kai zmogui jau reikalinga nuolatine prieziura, bet ne visi ten durni ir neigalus. Man baisus toks susvetimejimas.
Zinot, man labiausiai patinka, jog visi verziasi gyventi atskirom seimom. Kodel, jei seima yra kumstis, o seima sudaro kelios kartos?
Ar tai nera susvetimejimo pozymis?
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 07, 10:55)
Džiugu, bet niekada nesakyk niekada, banalu, bet tokia tiesa.
Tik nereikia...
QUOTE(li-ena @ 2012 03 07, 10:55)
Jus geriau pasakykit, ar jums vaiko gyvybe yra vertybe?:-) ar ja galima paaukoti vardan busimu seneliu poilsio?......
O prie ko cia seneliai, vaikas turi TEVUS. TAI JU PRIEVOLE AUGINTI SAVO VAIKUS. SENELIAI
SAVO ISAUGINO.
Papildyta:
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 03 07, 10:59)
Na, mano seneliai yra pensininkai, gaunantys viena pensija, todel juos remti reikia kazkiek. Ypac ligos atveju, nes vaistai jiems yra labai brangus malonumas. Ir man malonu jiems padeti. Myliu juos. Mes visada gerai sutarem ir tikrai daugeli kartu esu gavusi stipru moralini palaikyma, kai labai reikejo. Ir esam sutare, kaip bus, jei vienas is ju kuris numirs. Nes kol jie dviese, kapstosi daugmaz. Likes vienas kazkuris tikrai neisgyvens is 700 lt.
O man nereikia remti, nes manieji gyvena kartu su manim po vienu stogu.
QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 07, 10:59)
Jei
būtų vertybė, tai nebūtų tokių išvedžiojimų paprasčiausiai...
Persiprašau, jeigu ką
Tieiog musu vertybes kitokios, mano vaikas negimdosi vaiku, kai neturi galimybiu ju auginti. Samoningai saugojasi nuo nepageidaujamo pastojimo. Abortas gi nera kontraceptikas. Esu tikra, kad nepermes man atsakomybes del vaiko.