Įkraunama...
Įkraunama...

Abortas - naujujų metų pradžia

QUOTE(romaievamatilda @ 2012 03 07, 10:49)
Kiek teko sutikt seimu, tikrai stipriausios yra tos, kurie vieni kitiems padeda. Tai nereiskia, kad kazkas kazka isnaudoja, kazkas nesugeba. Turejom mes pazystamus, ten broliai ir seserys (ju dug buvo) taip vieni kitus reme, tikrai grazu ziuret, nestandartiniai lietuviai. Ir nekilo pykciu, kam senus tevus priziuret, priziurejo, kas galejo tuo metu tam laiko skirt, kiti padejo finansiskai. Kazkas barake gyveno, susimete visi, padejo buta isigyt. Nu visi kaip kumstis. Taip ir turi buti. Mes seimoj irgi esam susije labai. Palaikau glaudzius rysius tiek su tevais savo, tiek su seneliais. Taip ir turi buti man atrodo, o ne tik susitikt per kaledas ir velykas.

O musu namuose remti nieko nereikia. Tiesiog nera butinybes. Manau, jog tai yra auklejimo pasekme.
Atsakyti
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 03 07, 10:49)
Kiek teko sutikt seimu, tikrai stipriausios yra tos, kurie vieni kitiems padeda. Tai nereiskia, kad kazkas kazka isnaudoja, kazkas nesugeba. Turejom mes pazystamus, ten broliai ir seserys (ju dug buvo) taip vieni kitus reme, tikrai grazu ziuret, nestandartiniai lietuviai. Ir nekilo pykciu, kam senus tevus priziuret, priziurejo, kas galejo tuo metu tam laiko skirt, kiti padejo finansiskai. Kazkas barake gyveno, susimete visi, padejo buta isigyt. Nu visi kaip kumstis. Taip ir turi buti. Mes seimoj irgi esam susije labai. Palaikau glaudzius rysius tiek su tevais savo, tiek su seneliais. Taip ir turi buti man atrodo, o ne tik susitikt per kaledas ir velykas.

Būtent, gražus, tvirtos šeimos pvz.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 07 kovo 2012 - 09:54
QUOTE(Moonte @ 2012 03 07, 10:47)
Na matot, kaip idomiai gaunasi. Nemanau, jog tai naturalu, ypac kaip dabar gyvenama, jei butu naturalu kelios kartos gyventu po vienu stogu (mano namuose taip gyvenama iki siolei), bet ne... Paskaitykite temas, apie anytas marcias... "Ar statytumete namus tevu/uosviu zemeje". Ir kokie nuostabus, visuomene atestuojantys atsakymai. As jaunas, man privalo duoti, suteikti, padeti... Tevai gi kaip priemone, melziami jie visa ju gyvenima iki grabo lentos. Mano namuose gyvena mociute, ismesta nuosavu vaiku, nes per savo gera sirdi pardave butuka, pinigus atidave vaikuciams, o jie ja snaid, i savartyna. Per visa ta laika net nepaskambino nepasiteiravo kaip ji laikosi. O del sunkaus tevu gyvenimo, mano galva, jei vaikeliukai gviesiasi tevu turto, lai ir atidirba. Pardave tevai NT gali puikiai gyventi seneliu namuose. Tarp kitko, si praktika zinoma visam pasaulyje.

Prie ko cia kapstytis vienas, tavo vaikas tu ir augink, naktim nemigok, rupinkis juo, bet kaip dabar yra, pagimde, "numete" tevam ir toliau gastroles. O kada tevam pailseti, kur isvaziuoti, pasauli pamatyti? Jie turi tokia teise?

Bet as ir nenumesciau vaiko savo jiems. Suvokiu, kad jis mano. Nereikia tranui pasidaryt. Pagalba reikia vertinti.

Del seneliu namu. Man jie irgi baisu zinokit. Turi vaikus, vaikaicius, o leidzia kazkur laika toli vieni nuo kitu. Suprantu, kai zmogui jau reikalinga nuolatine prieziura, bet ne visi ten durni ir neigalus. Man baisus toks susvetimejimas.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 07, 10:53)
O musu namuose remti nieko nereikia. Tiesiog nera butinybes. Manau, jog tai yra auklejimo pasekme.

Džiugu, bet niekada nesakyk niekada, banalu, bet tokia tiesa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 07 kovo 2012 - 09:55
QUOTE(Moonte @ 2012 03 07, 10:47)
Na matot, kaip idomiai gaunasi. Nemanau, jog tai naturalu, ypac kaip dabar gyvenama, jei butu naturalu kelios kartos gyventu po vienu stogu (mano namuose taip gyvenama iki siolei), bet ne... Paskaitykite temas, apie anytas marcias... "Ar statytumete namus tevu/uosviu zemeje". Ir kokie nuostabus, visuomene atestuojantys atsakymai. As jaunas, man privalo duoti, suteikti, padeti... Tevai gi kaip priemone, melziami jie visa ju gyvenima iki grabo lentos. Mano namuose gyvena mociute, ismesta nuosavu vaiku, nes per savo gera sirdi pardave butuka, pinigus atidave vaikuciams, o jie ja snaid, i savartyna. Per visa ta laika net nepaskambino nepasiteiravo kaip ji laikosi. O del sunkaus tevu gyvenimo, mano galva, jei vaikeliukai gviesiasi tevu turto, lai ir atidirba. Pardave tevai NT gali puikiai gyventi seneliu namuose. Tarp kitko, si praktika zinoma visam pasaulyje.

Prie ko cia kapstytis vienas, tavo vaikas tu ir augink, naktim nemigok, rupinkis juo, bet kaip dabar yra, pagimde, "numete" tevam ir toliau gastroles. O kada tevam pailseti, kur isvaziuoti, pasauli pamatyti? Jie turi tokia teise?

Jus geriau pasakykit, ar jums vaiko gyvybe yra vertybe?:-) ar ja galima paaukoti vardan busimu seneliu poilsio?......
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 03 07, 10:53)

Na, mano seneliai yra pensininkai, gaunantys viena pensija, todel juos remti reikia kazkiek. Ypac ligos atveju, nes vaistai jiems yra labai brangus malonumas. Ir man malonu jiems padeti. Myliu juos. Mes visada gerai sutarem ir tikrai daugeli kartu esu gavusi stipru moralini palaikyma, kai labai reikejo. Ir esam sutare, kaip bus, jei vienas is ju kuris numirs. Nes kol jie dviese, kapstosi daugmaz. Likes vienas kazkuris tikrai neisgyvens is 700 lt.
Atsakyti
QUOTE(li-ena @ 2012 03 07, 10:55)
Jus geriau pasakykit, ar jums vaiko gyvybe yra vertybe?:-) ar ja galima paaukoti vardan  busimu seneliu poilsio?......

Jei būtų vertybė, tai nebūtų tokių išvedžiojimų paprasčiausiai...

Persiprašau, jeigu ką victory.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 07 kovo 2012 - 10:01
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 03 07, 10:54)
Bet as ir nenumesciau vaiko savo jiems. Suvokiu, kad jis mano. Nereikia tranui pasidaryt. Pagalba reikia vertinti.

Del seneliu namu. Man jie irgi baisu zinokit. Turi vaikus, vaikaicius, o leidzia kazkur laika toli vieni nuo kitu. Suprantu, kai zmogui jau reikalinga nuolatine prieziura, bet ne visi ten durni ir neigalus. Man baisus toks susvetimejimas.

Zinot, man labiausiai patinka, jog visi verziasi gyventi atskirom seimom. Kodel, jei seima yra kumstis, o seima sudaro kelios kartos?

Ar tai nera susvetimejimo pozymis?

QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 07, 10:55)
Džiugu, bet niekada nesakyk niekada, banalu, bet tokia tiesa.

Tik nereikia...

QUOTE(li-ena @ 2012 03 07, 10:55)
Jus geriau pasakykit, ar jums vaiko gyvybe yra vertybe?:-) ar ja galima paaukoti vardan  busimu seneliu poilsio?......

O prie ko cia seneliai, vaikas turi TEVUS. TAI JU PRIEVOLE AUGINTI SAVO VAIKUS. SENELIAI SAVO ISAUGINO.
Papildyta:
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 03 07, 10:59)
Na, mano seneliai yra pensininkai, gaunantys viena pensija, todel juos remti reikia kazkiek. Ypac ligos atveju, nes vaistai jiems yra labai brangus malonumas. Ir man malonu jiems padeti. Myliu juos. Mes visada gerai sutarem ir tikrai daugeli kartu esu gavusi stipru moralini palaikyma, kai labai reikejo. Ir esam sutare, kaip bus, jei vienas is ju kuris numirs. Nes kol jie dviese, kapstosi daugmaz. Likes vienas kazkuris tikrai neisgyvens is 700 lt.

O man nereikia remti, nes manieji gyvena kartu su manim po vienu stogu.

QUOTE(*Liepa18* @ 2012 03 07, 10:59)
Jei būtų vertybė, tai nebūtų tokių išvedžiojimų paprasčiausiai...

Persiprašau, jeigu ką   victory.gif

Tieiog musu vertybes kitokios, mano vaikas negimdosi vaiku, kai neturi galimybiu ju auginti. Samoningai saugojasi nuo nepageidaujamo pastojimo. Abortas gi nera kontraceptikas. Esu tikra, kad nepermes man atsakomybes del vaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 kovo 2012 - 10:36
QUOTE(li-ena @ 2012 03 07, 09:55)

Labai ydingai suformuluotas klausimas ax.gif

Jei as jusu paklausciau, ar jums jusu vaiko A gyvybe yra vertybe, ar galima ja paaukoti vardan jusu tevu B 'poilsio'? ax.gif

Tevai irgi yra zmones, vaikas irgi yra zmogus - jie nepriespastatomi vieni kitiems. Veno gyvenimas nesiskleidzia kito gyvenimo saskaita ax.gif

Ir dar, kodel jus is anksto prie kryziaus kalate autores tevus, mes jokiu ju gyvenimo detaliu nezinome ax.gif ir neprivalome zinoti...
Atsakyti
Norejau patiklsinti savo izvalga, sorry.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moonte: 07 kovo 2012 - 10:10
QUOTE(romaievamatilda @ 2012 03 07, 09:59)
Mes visada gerai sutarem ir tikrai daugeli kartu esu gavusi stipru moralini palaikyma, kai labai reikejo.

Viliuosi, jog jus zinote, koks jus esate laimingas zmogus, ax.gif taip pat viliuosi, jog jus suprantate, jog ne visiems, tiksliau - labai retam zmoguciui pavyko gimti ten, kur gali tiketis moralinio palaikymo ax.gif

Tikrai nuosirdziai dziaugiuosi del jusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Beržūna @ 2012 03 07, 11:05)
Labai ydingai suformuluotas klausimas  ax.gif

Jei as jusu paklausciau, ar jums jusu vaiko A gyvybe yra vertybe, ar galima ja paaukoti vardan jusu tevu B 'poilsio'?  ax.gif

Tevai irgi yra zmones, vaikas irgi yra zmogus - jie nepriespastatomi vieni kitiems. Veno gyvenimas nesiskleidzia kito gyvenimo saskaita  ax.gif

Ir dar, kodel jus is anksto prie kryziaus kalate autores tevus, mes jokiu ju gyvenimo detaliu nezinome  ax.gif ir neprivalome zinoti...

As tai uz tai, kad zmones patys augintu savo vaikus, aisku:-) bet juk gyvenime visko nutinko.. Cia as apie senelius uzklausiau, nes pries tai viena dalyve parase, kad seneliai nori ilsetis, turi teise ir tt, tai as todel ir klausiu,kas yra svarbiau:-):-):-) man tai, pvz, mano vaiko gyvybe yra svarbiau uz tevu ramybe:-):-):-):-) as labai myliu sao tevus, o jie mane su tikr kad neverstu manes darytis aborta, tiesiog zinau tai
Atsakyti