Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Agnytte @ 2012 01 25, 09:17)
tAIVA,BANDE MAN VAKAR NUPIRKT DRABUZELIU SU TA VARNA,GAUDEM mb SRTIUKES TAI NIEKAIP,TIK IMETA IR VEL NERA,NERVU GADINIMAS doh.gif SU MAIKEM VEL TAS PATS,IS 7 TIK DVI RODE. BANDYSIM SIANDIEN,BET KEISTAI KAZKAIP,NES SU ABERCROMBIE NIEKAD TOKIU NESAMONIU NEBUVE blink.gif

O tas zenkliukas su zuvedra tai man nesiziuri nors tu ka,bet reik pabandyt,gal cia tieisiog ipratimas ir tiek g.gif

Nesuprantu ko jums tas zenkliukas nepatinka, man jis koks mielas, gal ne mielesnis nei aberio briedis, bet nieko visai,. geriau negu GH raides lotuliukas.gif nors ir tos man patinka, nors del kokybes as patylesiu, nes gal man vienai aberio rubai labai staigiai susinesioja blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2012 01 25, 14:13)
Nesuprantu ko jums tas zenkliukas nepatinka, man jis koks mielas, gal ne mielesnis nei aberio briedis, bet nieko visai,. geriau negu GH raides  lotuliukas.gif  nors ir tos man patinka, nors del kokybes as patylesiu, nes gal man vienai aberio rubai labai staigiai susinesioja blush2.gif  ax.gif

blush2.gif nezinau,labai jau jis isaukiantis,vakar ziuriu megztinukus tai MB juokesi kur as su tuo ereliu eisiu biggrin.gif
Kokybes as ju palyginti tai negaliu,tik zinau kad man megztukai aberio labai susineisoja,nes vasara buna einamas apredas blush2.gif
Labia noriu abercrombie svarkelio,bet vis ranka nekyla pirkt,bijau kad jeigu netiks tai neturesiu kur deti unsure.gif
Atsakyti
kainos abery geros bet jei reiktu issirinkt nieko gero nesigauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 26, 20:09)
kainos abery geros bet jei reiktu issirinkt nieko gero nesigauna biggrin.gif

As is fashion tops keliu dalykuciu noriu bet baime ima kad gali pilvo nedengti blush2.gif Ir suknele viena neriniuota vis ziuriu,bet irgi del ilgio bijau nes jau degus su ju suknelem,gal sakau imti m ir paskui susirinti,sakau gal kaip dydis taip ir ilgis ilgesnis g.gif

spygliz ar kuri kita gal galit patarti,esat susidure su medison dress suknele,selvedge dzinsiukais?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agnytte: 27 sausio 2012 - 00:24
QUOTE(Agnytte @ 2012 01 27, 01:12)
As is fashion tops keliu dalykuciu noriu bet baime ima kad gali pilvo nedengti blush2.gif Ir suknele viena neriniuota vis ziuriu,bet irgi del ilgio bijau nes jau degus su ju suknelem,gal sakau imti m ir paskui susirinti,sakau gal kaip dydis taip ir ilgis ilgesnis g.gif

spygliz ar kuri kita gal galit patarti,esat susidure su medison dress suknele,selvedge dzinsiukais?

i tuos dzinsus ziurejau ziurejau ir ju neliko... o del sukneliu, jos trumpos biggrin.gif bet man tos neriniuotos nepatinka, tai ir nepirkau niekad ...medvilnines nesioju s wink.gif turiu xs bet jau ziauriai xs trumpa biggrin.gif D: biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 27, 08:55)
i tuos dzinsus ziurejau ziurejau ir ju neliko... o del sukneliu, jos trumpos biggrin.gif  bet man tos neriniuotos nepatinka, tai ir nepirkau niekad ...medvilnines nesioju s wink.gif turiu xs bet jau ziauriai xs trumpa biggrin.gif D: biggrin.gif

Mes gal ne i tuos pacius ziurim? nes kur as ziuriu tai yra ir 00 ir 0 dydziai,8 tik nebelike bent jau dbr g.gif cia kur clearence nuo 150 iki 50dol nukainuota g.gif
Atsakyti
tfu, pagaliau atblokavo thumbup.gif
kas del zenkliuku, tai man aberio briedis nepalyginamai patrauklesnis wub.gif

Agnytte, sios sukneles neturiu, bet, manau jos atitinka daugmaz. As turiu M, tai virsus lasivokas siek tiek, trumpinau sleikutes, bet va del ilgio M geriau, tad kita karta , turbut, taip pat daryciau - imciau M ir siaurinciau reikalui esant
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2012 01 25, 15:13)
Nesuprantu ko jums tas zenkliukas nepatinka, man jis koks mielas, gal ne mielesnis nei aberio briedis, bet nieko visai,. geriau negu GH raides  lotuliukas.gif  nors ir tos man patinka, nors del kokybes as patylesiu, nes gal man vienai aberio rubai labai staigiai susinesioja blush2.gif  ax.gif

man irgi susinesioja, bet kai daug turiu tu rubu tai vyksta is leto biggrin.gif lotuliukas.gif
kavamale, kas tave uzblokave buvo biggrin.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 29 sausio 2012 - 09:30
nors ir labai mielas tas aberio trikotazas, bet maikytes susinesioja man labai greitai ir jeigu reiketu pirkti pilna kaina - tai jauciu paspringciau is pykcio biggrin.gif bet ir kaip butu, as vis tiek neabejinga AF briedziukui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 29, 09:29)
man irgi susinesioja, bet kai daug turiu tu rubu tai vyksta is leto biggrin.gif lotuliukas.gif
kavamale, kas tave uzblokave buvo biggrin.gif?

jeigu as tureciau tiek af rubu kiek tu, speju man jie visai nesusinesiotu thumbup.gif friends.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal ka galit pakomentuoti kaip a&f skinny sweatpants is vaiku skyriaus? Gal zinot L ir XL ismatavimus? aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 10:51)
turiu gauti, galesiu pakomentuot wink.gif

Tai kol gausi anuos,prasom oakomentuoti ka galiam be baimes pirkti is vaiku skyriaus pvz nesiojant s dydi? ar geriau nerizikuoti? g.gif Gal mano vyrui kuris nesioja s,nera aukstas irgi kazkas i ten tiktu? g.gif
Atsakyti