O abercrombie dbr ten raso 50proc nuolaida,tai viskam kam parodyta dar minusuojasi 50proc?
Jau cia gal perdaug uzsisvajojau
QUOTE(Agnytte @ 2012 01 24, 16:03)
Laba dienuke,
prisisakiau abercrombie drabuziuku ir tik dabar daejo kad yra dar hollister puslapelis. Kaip ten kokybe ar labai skiriasi nuo abercrombie?nes kainos tai tikrai stipriai skiriasi.O dydziai atitinka?
prisisakiau abercrombie drabuziuku ir tik dabar daejo kad yra dar hollister puslapelis. Kaip ten kokybe ar labai skiriasi nuo abercrombie?nes kainos tai tikrai stipriai skiriasi.O dydziai atitinka?
Mano nuomone, nesiskiria kokybe, nebent pavieniai modeliai. Turiu po megztuka, dzemperi, maikuciu, dzinsu, timpu. Panasiai nesiojasi. Viena isimtis, mano atveju, AF nenaudai - praeita pavasari pirkau po suknute is Aberio ir is Hollisterio. Tai Hollister suknute dar pasilikau kt vasarai, o su Aber plaunu grindis - jau ir po namus drengti netinkama, tiek nusiskalbusi ir siules prairusios. Tik Hollister zenklas (zuvedra) ryskiai matosi, o briedžio spalva pritaikyta prie rubo.
QUOTE(Agnytte @ 2012 01 24, 16:43)
O abercrombie dbr ten raso 50proc nuolaida,tai viskam kam parodyta dar minusuojasi 50proc?
per daug
QUOTE(Pretori @ 2012 01 24, 17:04)
Mano nuomone, nesiskiria kokybe, nebent pavieniai modeliai. Turiu po megztuka, dzemperi, maikuciu, dzinsu, timpu. Panasiai nesiojasi.
tikrai taip
tikrai daug teko ,,paciupineti'' ir tu ir tu rubu. tiek Gilly tiek Hollister niekiek nenusileidzia aberiui. Toks vaizdas,kad uz aberi mokam daugiau tik del vardo ir del......briedzio.
QUOTE(spygliz @ 2012 01 24, 17:23)
bet juk tai BRIEDIS
bet juk apskritai ta žuvėdra net simpatiškesnė
QUOTE(Tsukinija @ 2012 01 24, 17:48)
bet juk apskritai ta žuvėdra net simpatiškesnė
del kainos tai aisku zuvedra o visumoj
Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2012 01 24, 15:58)
Kokio dydžio reikėtų džinsinių šortukų 93 cm klubams?
su 89 klubais turiu:
aukstu liemeniu kylie - 00 (ziauriai aptempti)
celeste kids - 14 (laisvi)
hollister medziaginius - 1 (laisvi)
man atrodo kokybe nesiskiria, turiu nemazai drabuziu is ten ir is ten, modeliai panasus.
kiek suprantu buvo ideja tokia Aberis New Yorkas, jau achujnesnis, ir Hollisteris Los Angeles tai daugiau jaunimui tipo, kiek man jauciasi is mano hoodies nesiotu is abieju tai Hollisterio ir ciuciut mazesnes nors ir to pacio dydzio, pan. su marskiniais, kokybe visiskai nesiskundziu Hollisterio, bet tikrai aberyje galima rasti kartais geresniu tokiu more grown up nei Hollisteryje. ir siaip kai ieinu Hollisteryje piiiiiiiiiiiiilna vaiku pavieniui matau kokiu zmoniu virs 20 menu, bet retas kitas atvejis
kiek suprantu buvo ideja tokia Aberis New Yorkas, jau achujnesnis, ir Hollisteris Los Angeles tai daugiau jaunimui tipo, kiek man jauciasi is mano hoodies nesiotu is abieju tai Hollisterio ir ciuciut mazesnes nors ir to pacio dydzio, pan. su marskiniais, kokybe visiskai nesiskundziu Hollisterio, bet tikrai aberyje galima rasti kartais geresniu tokiu more grown up nei Hollisteryje. ir siaip kai ieinu Hollisteryje piiiiiiiiiiiiilna vaiku pavieniui matau kokiu zmoniu virs 20 menu, bet retas kitas atvejis
QUOTE(spygliz @ 2012 01 25, 03:04)
del kainos tai aisku zuvedra o visumoj
as ir vis ziurineju hollister ziurineju.. ir galiausiai nusiperku abercrombie ipratimas, turbut
QUOTE(ingutia @ 2012 01 25, 00:58)
Kokio dydžio reikėtų džinsinių šortukų 93 cm klubams?
manau 2 as su 92cm
QUOTE(spygliz @ 2012 01 24, 19:04)
su 89 klubais turiu:
QUOTE(citanika @ 2012 01 24, 21:28)
Ačiū.
O kas dėl briedžių ir tų varnų, tai jos man labai nepatinka, nes dažniausiai ji būna didelė ir pačioj matomiausioj vietoj. O briedis, kad ir didelis, bet nekliūna
Kiek as zinau, tai Hollister nuo aberio skitesi tuo ,kad Hollister pigesne linija, na saguts paprastos ir dar kazkas panasaus
O rubeliai manau kaip kam papuola , man nepatiko viena aber bliuskyte nes rankoves issitempe panesiojus, bet turbut dar daug kas nuo modeliuku priklauso.
O siaip man labai nesvarbu koks tas zenkliukas visi rubeliai
O rubeliai manau kaip kam papuola , man nepatiko viena aber bliuskyte nes rankoves issitempe panesiojus, bet turbut dar daug kas nuo modeliuku priklauso.
O siaip man labai nesvarbu koks tas zenkliukas visi rubeliai
tAIVA,BANDE MAN VAKAR NUPIRKT DRABUZELIU SU TA VARNA,GAUDEM mb SRTIUKES TAI NIEKAIP,TIK IMETA IR VEL NERA,NERVU GADINIMAS SU MAIKEM VEL TAS PATS,IS 7 TIK DVI RODE. BANDYSIM SIANDIEN,BET KEISTAI KAZKAIP,NES SU ABERCROMBIE NIEKAD TOKIU NESAMONIU NEBUVE
O tas zenkliukas su zuvedra tai man nesiziuri nors tu ka,bet reik pabandyt,gal cia tieisiog ipratimas ir tiek
O tas zenkliukas su zuvedra tai man nesiziuri nors tu ka,bet reik pabandyt,gal cia tieisiog ipratimas ir tiek
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 24, 18:32)
man atrodo kokybe nesiskiria, turiu nemazai drabuziu is ten ir is ten, modeliai panasus.
Mano pussesere irgi sakė kad JAV šios parduotuvės skaitomos labiau paaugliu, ir juokdavosi kada aš pagaliau išaugsiu o man ir dabar norisi