Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

[quote=Svajaaa,2012 01 22, 18:35]
Gal kuri sita turite?kaip medziagyte ir dydis?
user posted image

Sitokia turiu tik Hollister, tai labai wub.gif medziagyte mikstute, bet tokia ne skysta, nors tempesi gerai. Dydi manau atitinka.

Mano tokia:
http://public.fotki....liuskyt-30.html
Atsakyti
aciu uz nuomones, tikiuos padejau 4u.gif gal tsiras daugiau pasirodanciu aberio grozius biggrin.gif wub.gif
QUOTE(sol-nuska @ 2012 01 22, 21:47)

as ir sia turiu, nereali wub.gif wub.gif ir dydi atitinka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 22 sausio 2012 - 20:48
merginos dairausi į abercombie grožius, labai norėčiau susagstomo megztuko ir palaidinės 3/4 ilgio rankovėm smile.gif kokio dydžio reiktų dairytis S ar XS, su 90cm/61cm?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 23, 10:18)
merginos dairausi į abercombie grožius, labai norėčiau susagstomo megztuko ir palaidinės 3/4 ilgio rankovėm  smile.gif kokio dydžio reiktų dairytis S ar XS, su 90cm/61cm?? g.gif

megztuku tikrai ne xs. Sakyčiau maikučių s, o megztukų,jei susagstomi ir trumpieji modeliai gal net M g.gif nes kitaip jums per krūtinę paprasčiausiai skės sagas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tsukinija: 23 sausio 2012 - 09:23
QUOTE(žvarba @ 2012 01 23, 09:18)
merginos dairausi į abercombie grožius, labai norėčiau susagstomo megztuko ir palaidinės 3/4 ilgio rankovėm  smile.gif kokio dydžio reiktų dairytis S ar XS, su 90cm/61cm?? g.gif

nepadidinti jie.
Šiaip S megztukas per krūtinę gal ir skėsis, bet dydesnis dydis bus negražu, nes bus truputį maišas, žinant tamstos figūrą 4u.gif
Man su tokia krūtine M pats tas, bet aš liemens neturiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2012 01 23, 10:23)
nepadidinti jie.
Šiaip S megztukas per krūtinę gal ir skėsis, bet dydesnis dydis bus negražu, nes bus truputį maišas, žinant tamstos figūrą  4u.gif
Man su tokia krūtine M pats tas, bet aš liemens neturiu  doh.gif

išeitis - pirkti žmogui S dydį ir tada tiesiog nesekti viršutinių sagų, o po megztuku užsidėti kokią nors maikutę wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tsukinija @ 2012 01 23, 09:22)
megztuku tikrai ne xs. Sakyčiau maikučių s, o megztukų,jei susagstomi ir trumpieji modeliai gal net M  g.gif nes kitaip jums per krūtinę paprasčiausiai skės sagas.

QUOTE(keistuole @ 2012 01 23, 09:23)
nepadidinti jie.
Šiaip S megztukas per krūtinę gal ir skėsis, bet dydesnis dydis bus negražu, nes bus truputį maišas, žinant tamstos figūrą  4u.gif
Man su tokia krūtine M pats tas, bet aš liemens neturiu  doh.gif

QUOTE(Tsukinija @ 2012 01 23, 09:39)
išeitis - pirkti žmogui S dydį ir tada tiesiog nesekti viršutinių sagų, o po megztuku užsidėti kokią nors maikutę  wub.gif

ačiū, mamukai, nenoriu megztuko maišiuko, tai reiškias S, palaidinės sakot taip pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(žvarba @ 2012 01 23, 20:05)
ačiū, mamukai, nenoriu megztuko maišiuko, tai reiškias S, palaidinės sakot taip pat g.gif

Figura wub.gif
Megztuka - S, virsutines sagutes greiciausiai teks atsisegt, bet kadangi del megztuko ilgio dazniausiai reikia po apacia vilktis maikute vistiek, tai ne beda, as dazniausiai pirkdama megztuka ir to pacio atspalvio maikute iskart prigriebiu biggrin.gif
maikutes reiketu konkrecius modeliukus ziuret.. bet vistik xs, jauciu :h 4u.gif
Atsakyti
As sakyciau jei norit aptempto megztuko imkit S, bet siaip turiu 1 modeliuka s kur man su 81 (.)(.) irgi skeciasi sagutes, geriau kelkit i tema konkretu modeli megins mergaites patart wink.gif o del maikysiu nzn bet siulyciau xs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 23, 17:18)
As sakyciau jei norit aptempto megztuko imkit S, bet siaip turiu 1 modeliuka s kur man su 81 (.)(.) irgi skeciasi sagutes, geriau kelkit i tema konkretu modeli megins mergaites patart wink.gif o del maikysiu nzn bet siulyciau xs  rolleyes.gif

O koki maikiu dydi jus perkate sau su 81 cm krutine? Jei irgi XS, tai niekaip nesuprantu, kaip 10 cm didesnei krutinei irgi tiktu XS dydis? unsure.gif

Mano tarpine tarp jusu ir klausiancios, tai visos maikes (ilgom ir trumpom rankovem) tiktai S. Ir graziai priglude buna. XS butu nepriglude, o isireze g.gif
Atsakyti
as su 87/88cm perku xs maikutes (ant sleikuciu), tik viena kart nepataikiau g.gif ir mano liemuo kiek storesnis nei merginos.. aisku, geriausia ziureti pagal konkrecius modeliukus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citanika: 23 sausio 2012 - 19:38
Abery nauja skiltis "Secret sale" atsirado lotuliukas.gif
Surinkti visi drabužiai iš clearance ir sale'o už 15 $ ir naujas skyrius atsirado lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 23 sausio 2012 - 21:19