Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(sol-nuska @ 2012 04 05, 17:01)
oho, kaip nemalonu  blink.gif  koks rubelis? maikute,megztukas?
aciu, beje
Vyriskas bliuzoniukas.
Bet nieko pataisiau su siulais. Nerodysiu vyrui gal nepastebes  biggrin.gif  Tik tiek kan ant pacio priekio, butu bent ant rankoves ar nugaros  doh.gif
Na bet yra kaip yra biggrin.gif

Siaip gal pirkot ta modeli kur apdraskyti buna g.gif

QUOTE(ingutia @ 2012 04 05, 21:31)
Gal kas pasakytų, kokiems matmenims būtų XS dydžio džemperiukas?

Ingutia, su dabartine (.)(.) 81 perku S arba is kids xl...xs nesmagu nesiot... turiu pora, vieno net neuzsidejus dar... blush2.gif dzemperius laisvus megstu, siai ptinka tas xs, bet megstu apsmukusius trenigus biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 05 balandžio 2012 - 21:42
QUOTE(spygliz @ 2012 04 05, 21:41)
Siaip gal pirkot ta modeli kur apdraskyti buna  g.gif

tą patį pagalvojau iš pradžių-pamenu, kai gavom su MB džemperiukus,tai rimtai pardžioj net išsižiojau pamačius-galvojau, kad rimtai brokuotus gavom, kol paskui "dašuto", kad čia taip turi būti, bet jei viena skylutė kažkur priekyje, tai nelabai panašu, kad taip turėjo būti
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 04 05, 23:41)
Ingutia, su dabartine (.)(.) 81 perku S arba is kids xl...xs nesmagu nesiot... turiu pora, vieno net neuzsidejus dar... blush2.gif dzemperius laisvus megstu, siai ptinka tas xs, bet megstu apsmukusius trenigus biggrin.gif lotuliukas.gif

eina sau, tai man kapiec, neilisiu i S doh.gif o jau laukiu jo. Pas mane apie 90 per krutine... visada S deviu...
Atsakyti
[quote=spygliz,2012 04 05, 21:41]
Siaip gal pirkot ta modeli kur apdraskyti buna g.gif

Na kad nea , paprastas bliuzoniukas ir viduri pilvo skilute, kaip iskasta kokio kanzdio doh.gif
Turim ir surdaskytu modeliuku, bet ju rankogaliai ar bliuzono apacia buna padraskyta.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 04 05, 23:41)
Siaip gal pirkot ta modeli kur apdraskyti buna  g.gif

Gražiausi džemperiai likę XS dydžio doh.gif M jau gal per daug apsmukęs būtų su 85 cm?

QUOTE(kavamale @ 2012 04 06, 00:08)
eina sau, tai man kapiec, neilisiu i S  doh.gif  o jau laukiu jo. Pas mane apie 90 per krutine... visada S deviu...

Kokį pirkot?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 04 05, 22:08)
eina sau, tai man kapiec, neilisiu i S  doh.gif  o jau laukiu jo. Pas mane apie 90 per krutine... visada S deviu...

As su 92cm imu M. Tai dydis idealiai, na apsitempia graziai. Manau man ir L tiktu, bet butu toks laisvesnis.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 04 06, 12:27)
Gražiausi džemperiai likę XS dydžio doh.gif M jau gal per daug apsmukęs būtų su 85 cm?
Kokį pirkot?

toki, LIzzy
user posted image

QUOTE(Gailiute @ 2012 04 06, 12:52)
As su 92cm imu M. Tai dydis idealiai, na apsitempia graziai. Manau man ir L tiktu, bet butu toks laisvesnis.
o taip dziaugiausi ji pagavusi ir taip laukiu doh.gif megstu aptemptus, bet nenoriu suspausta but doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
pagal mane tai kavamalei tikrai tiks S dydis. pati neturiu aberio dzemperio, bet esu matavusis, tai su 89 cm per krutine s dydis man kaip tik buvo, m irgi butu tikes, bet butu buves apsmukes labiau, o s kaip tik.
ir nesijauciau suspausta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 06 balandžio 2012 - 13:32
QUOTE(censoriuoslady @ 2012 04 06, 15:31)
pagal mane tai kavamalei tikrai tiks S dydis. pati neturiu aberio dzemperio, bet esu matavusis, tai su 89 cm per krutine s dydis man kaip tik buvo, m irgi butu tikes, bet butu buves apsmukes labiau, o s kaip tik.
ir nesijauciau suspausta.

nuraminot. Na bus matyt, kai gausiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 04 06, 16:00)
nuraminot. Na bus matyt, kai gausiu  4u.gif

Jei bus per mažas, rašykit man 4u.gif
Atsakyti
sveikos, esu 54 kg, svorio, ugis 164cm, per krutine 91 cm., Turiu viena dzemeriuka S, tai kai nusipirkau M, jo nebenesioju, is tiesu jis labai aptemptas, as ji, kaip sakau, visad jauciu, todel jis nera man patogus. Nors deviu tik XS, S dydzio rubelius, dzempai Aberio , vienareiksmiskai, tik M. Na Kali su kailiuku, tai gal ir siek tiek per laisvas 4u.gif, o kiti super
Papildyta:
Dar prisiminiau, savo sunui 11 metu, nupirkau L is Kids sk., tai pasiuliau jam keistis su mano S, tai net jis pareiske, kad jam spaudzia per krutine, turint omenyje, kad jo svoris tik 38 kg. Vaikiskas XL is Girls, man pats geriausias wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sniegute1: 06 balandžio 2012 - 16:49
Va sniegute mums vienodai...sakau turiu xs bet smagiausiai jauciuosi su vaikiskais xl, net ner ko lygint su suaugusiu..man tas xl superinis ir ilgiu ir rankoves ilgos ir laisvumas pats tas wink.gif megztuku daug xs turiu bet dzempai xs ne man wink.gif
Atsakyti