[quote=kavamale,2012 04 05, 15:02]
oho, kaip nemalonu koks rubelis? maikute,megztukas?
aciu, beje
[/quote
Vyriskas bliuzoniukas.
Bet nieko pataisiau su siulais. Nerodysiu vyrui gal nepastebes Tik tiek kan ant pacio priekio, butu bent ant rankoves ar nugaros
Na bet yra kaip yra
Vaje per anksti mergaites FB nupirko. Matau siandien ismete akcija take 40% off entire store:o tik nematau ar ir sale bei clearance prekems galioja. Gal kas gali pasakyti?
QUOTE(Svajaaa @ 2012 04 05, 16:22)
Shelley Beach
aš šitą irgi siunčiau, bet nebenupirko, nes nebeleido į krepšelį įdėti, vat ką reiškią siųsti meilą ne 18h, o 18h01
QUOTE(Gailiute @ 2012 04 05, 21:14)
Vaje per anksti mergaites FB nupirko. Matau siandien ismete akcija take 40% off entire store:o tik nematau ar ir sale bei clearance prekems galioja. Gal kas gali pasakyti?
kad ir taip labai gera kaina clearance buvo, bent jau GH
Aš tai nukoviau du skirtingų spalvų Kincumber topukus tikėkimės užsakymas bus patvirtintas parduotuvės
Gal kas pasakytų, kokiems matmenims būtų XS dydžio džemperiukas?
jurgina@, labai graziai ant jusu atrodo turejau ta pirmaji, bet pardaviau, nes taip pat didokas buvo, nes nesioju S, o pirkus buvau M. Noreciau S
QUOTE(kavamale @ 2012 04 05, 21:36)
jurgina@, labai graziai ant jusu atrodo turejau ta pirmaji, bet pardaviau, nes taip pat didokas buvo, nes nesioju S, o pirkus buvau M. Noreciau S
Ačiū Ryt matuosiuosi S, žiūrėsiu kaip atrodys Šiaip man jis labai
jurgina@, Keegan grazus kaip visada fantastiskas megztukas
QUOTE(Gailiute @ 2012 04 05, 22:41)
jurgina@, Keegan grazus kaip visada fantastiskas megztukas
manau, ten ne Keegan
QUOTE(kavamale @ 2012 04 05, 20:42)
manau, ten ne Keegan
Hmm na man labai panasus pasirode
kažin ar jis Keegan Keegan lyg ilgom rankovėm, ir kvarbatkų mažiau
As cia busiu kaip is dangaus iskritus, bet vistiek paklausiu Per kur jus tuos grozius perkat?