Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

[quote=kavamale,2012 04 05, 15:02]
oho, kaip nemalonu blink.gif koks rubelis? maikute,megztukas?
aciu, beje
[/quote

Vyriskas bliuzoniukas.
Bet nieko pataisiau su siulais. Nerodysiu vyrui gal nepastebes biggrin.gif Tik tiek kan ant pacio priekio, butu bent ant rankoves ar nugaros doh.gif
Na bet yra kaip yra biggrin.gif
Atsakyti
Vaje per anksti mergaites FB nupirko. Matau siandien ismete akcija take 40% off entire store:o tik nematau ar ir sale bei clearance prekems galioja. Gal kas gali pasakyti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 04 05, 16:22)
Shelley Beach 4u.gif

aš šitą irgi siunčiau, bet nebenupirko, nes nebeleido į krepšelį įdėti, vat ką reiškią siųsti meilą ne 18h, o 18h01 doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Gailiute @ 2012 04 05, 21:14)
Vaje per anksti mergaites FB nupirko. Matau siandien ismete akcija take 40% off entire store:o tik nematau ar ir sale bei clearance prekems galioja. Gal kas gali pasakyti? ax.gif

kad ir taip labai gera kaina clearance buvo, bent jau GH g.gif

Aš tai nukoviau du skirtingų spalvų Kincumber topukus thumbup.gif tikėkimės užsakymas bus patvirtintas parduotuvės unsure.gif
Atsakyti
Gal kas pasakytų, kokiems matmenims būtų XS dydžio džemperiukas?
Atsakyti
nesu didelė gerbėja, bet...ax.gif šviesus Jessa wub.gif Tik gaila didokas M dydis, kiti rūbeliai S dydžio tik pavadinimų nežinau biggrin.gif Šiaip nešioju S, 170 cm. Paspaudus ant nuotraukos turėtų padidėt g.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgina@: 05 balandžio 2012 - 20:34
jurgina@, labai graziai ant jusu atrodo 4u.gif turejau ta pirmaji, bet pardaviau, nes taip pat didokas buvo, nes nesioju S, o pirkus buvau M. Noreciau S g.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 04 05, 21:36)
jurgina@, labai graziai ant jusu atrodo  4u.gif  turejau ta pirmaji, bet pardaviau, nes taip pat didokas buvo, nes nesioju S, o pirkus buvau M. Noreciau S g.gif

Ačiū smile.gif Ryt matuosiuosi S, žiūrėsiu kaip atrodys g.gif Šiaip man jis labai wub.gif
Atsakyti
jurgina@, Keegan grazus kaip visada wub.gif fantastiskas megztukas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 04 05, 22:41)
jurgina@, Keegan grazus kaip visada wub.gif fantastiskas megztukas thumbup.gif

manau, ten ne Keegan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 04 05, 20:42)
manau, ten ne Keegan 4u.gif

Hmm na man labai panasus pasirode g.gif
Atsakyti
kažin ar jis Keegan g.gif Keegan lyg ilgom rankovėm, ir kvarbatkų mažiau g.gif
Atsakyti
As cia busiu kaip is dangaus iskritus, bet vistiek paklausiu rolleyes.gif Per kur jus tuos grozius perkat? blush2.gif
Atsakyti