Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Mureanda @ 2012 04 03, 22:03)
O kaip GH drabužių dydžiai? Irgi kaip A&F ir Holl? Pvz. tokio megztuko su 85cm turbūt S reiktų imti  g.gif

neturejau, bet, man atrodo, mazinti bus kaip ir visi bei trumpi. Imciau dydziu didesni nei nesiojat mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 04 balandžio 2012 - 13:33
QUOTE(Akvilexxx @ 2012 04 04, 14:31)
Mergaitės, gal kas tokius turit http://eu.abercrombi...ategoryId=12203 įdomu ar su 86-87 C dydžiu tilpčiau į S  g.gif turiu languotus S tai man platoki  ax.gif

sie marskinukai flagship exclusive, o tai reiskia, jog bus didinti. Tad, manau, tilpsit laisvai, o gali ir vietos likti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 04 04, 14:32)
neturejau, bet, man atrodo, mazinti bus kaip ir visi bei trumpi. Imciau dydziu didesni nei nesiojat  mirksiukas.gif

Bandysim, jei merginoms pavyks nupirkti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 04 05, 00:30)
Bandysim, jei merginoms pavyks nupirkti  ax.gif

as ir gilly megztuka siunciau. kad tik butu nupirke wub.gif
Atsakyti
mano naujausi
Turbut, daugelio turima, o, beje, jau rodyta CHELSEA. Baltos spalvos. dydis XS, siaip nesioju S, tai tokia ant ribos, bet telpu. Sagutes iki virsaus kazin, ar susisegtu. Bet siaip, labai faina. Nors mastau, ar pasilikti, kadangi tokio tipo turiu jau pakankamai. Tik po Girl Not4 You pasirodymo gali kiek nuvilti vaizdas biggrin.gif
user posted image

MCKENNA megztukas. Juo labai dziaugiuosi. Aberio susagstomu imu M, sio nusprendziau imti S ir neprasoviau. Dydis puikiai tinka, o ir poilgis jis bigsmile.gif yra kiseniukai, tik nelabai matosi
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 05 balandžio 2012 - 13:30
Kavamale, grazuuu bigsmile.gif bigsmile.gif
ir as turiu CHELSEA, sviesiai rausva - prie progos irgi pasifotkinsiu. man tai ji ziauriai patinka. thumbup.gif
Atsakyti
doh.gif o as si karteli gavau rubeli su broku, ant priekio maza skylute blink.gif doh.gif doh.gif doh.gif

kavamale- thumbup.gif ant taves rubeliai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sol-nuska @ 2012 04 05, 16:53)
doh.gif o as si karteli gavau rubeli su broku, ant priekio maza skylute  blink.gif  doh.gif  doh.gif  doh.gif

kavamale- thumbup.gif  ant taves rubeliai atrodo smile.gif

oho, kaip nemalonu blink.gif koks rubelis? maikute,megztukas?
aciu, beje
Atsakyti
Nupirko man gily megztuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 04 05, 17:18)
Nupirko man gily megztuka wub.gif

kokio modelio? man taip pat nupirko ir megztuka, ir sijonuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 04 05, 16:19)
kokio modelio? man taip pat nupirko ir megztuka, ir sijonuka  wub.gif

Shelley Beach 4u.gif
Labai gražiai atrodo chelsea ant Jūsų 4u.gif