Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

Nu, ir aš tapau AF gerbėja, prisisakiau visokių grožybių, bet dabar klausimas kilo, o kaip jūs skalbiate/džiovinate/lyginate tuos gražiuosius megztukus su gėlytėm? blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 03 28, 17:12)
Nu, ir aš tapau AF gerbėja, prisisakiau visokių grožybių, bet dabar klausimas kilo, o kaip jūs skalbiate/džiovinate/lyginate tuos gražiuosius megztukus su gėlytėm? blush2.gif  ax.gif

As skalbimo masinoj.protingiausia aisku butu i valykla nest
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 03 28, 18:12)
Nu, ir aš tapau AF gerbėja, prisisakiau visokių grožybių, bet dabar klausimas kilo, o kaip jūs skalbiate/džiovinate/lyginate tuos gražiuosius megztukus su gėlytėm? blush2.gif  ax.gif

tik rankom 4u.gif
Atsakyti
O pvz. tokius džempukus su kailiuku vasarą galima nešioti? Nes rankovės bent jau man patrumpintos atrodo, žiemą gal nelabai pavaikščiosi g.gif

user posted image
ir ar didinti/mažinti jie? unsure.gif
Atsakyti
Tai cia atraitotos jos. Manau, puse dydzio mazinti.
Atsakyti
Vakar pirmą kart apsirengiau vieną AF megztuką-tokį vasarinį kiauraraščiu megztą susegamą (nepamenu pavadinimo) ir prairo vienoj vietoj netoli alkūnės doh.gif. Tikrai niekur neužkliudžiau, tik apsirengiau ir priėjau prie veidrodžio blink.gif Dar man taip nėra buvę, tai kokia tų rūbų kokybė g.gif Arba čia man kažkoks brokas pasitaikė.
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 04 02, 12:19)
Vakar pirmą kart apsirengiau vieną AF megztuką-tokį vasarinį kiauraraščiu megztą susegamą (nepamenu pavadinimo) ir prairo vienoj vietoj netoli alkūnės doh.gif. Tikrai niekur neužkliudžiau, tik apsirengiau ir priėjau prie veidrodžio blink.gif Dar man taip nėra buvę, tai kokia tų rūbų kokybė g.gif Arba čia man kažkoks brokas pasitaikė.

As viena esu skyleta gavus smile.gif bet modeliukas toks kad kai susiuvau net nesimate lotuliukas.gif itariu kad brokuota gavot, kaip ir as smile.gif
Atsakyti
Kol kas anei vieno broko nepasitaike, pirkau tiesiai is parduotuviu. Dabar pradejau is FB merginu pirkti, ziuresim ax.gif
Atsakyti
O kaip patartumet del flip flopu,jeigu nesioju 38.5,nebus M labai dideles? ir gal kas turit tas su ryskiu spalvu bantais,kaip jos ant kojos atrodo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 04 02, 13:44)
O kaip patartumet del flip flopu,jeigu nesioju 38.5,nebus M labai dideles? ir gal kas turit tas su ryskiu spalvu bantais,kaip jos ant kojos atrodo? g.gif

FB buvo parašyti išmatavimai tapkyčių su bantu vidpadžių: XS-25 cm, S-25.5 cm, L-27 cm ir paminėta, kad apsiavus pirštai nedaeina iki pat galo - tai galioja visiems modeliukams.
Atsakyti
O kaip GH drabužių dydžiai? Irgi kaip A&F ir Holl? Pvz. tokio megztuko su 85cm turbūt S reiktų imti g.gif

user posted image
Atsakyti
Mergaitės, gal kas tokius turit http://eu.abercrombi...ategoryId=12203 įdomu ar su 86-87 C dydžiu tilpčiau į S g.gif turiu languotus S tai man platoki ax.gif
Atsakyti