Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2012 03 22, 16:24)
Db jau baisu bus pirkt ka nors aberio temoj is nepazistamu personu  doh.gif

Ar del tos kruvos smutkiu su neaiskiom etiketem? Ar del to, kad moteros iniko siustis is tos kinietiskos svetaines? doh.gif biggrin.gif

Man jau itarimas del tos ilgos pukines striukes, kur viena is kitos perka ir pardavineja toliau, jos juk nebuvo dabar Abery, o pas kiniecius kuo graziausiai galima kad ir sian nusipirkt cool.gif

Neaisku kiek DAR tokiu klonu ten sklando doh.gif dry.gif
Atsakyti
Tesiu pasirodymo tradicija, as su Natalie L, puse dydzio mazintas:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 03 22, 18:24)
Db jau baisu bus pirkt ka nors aberio temoj is nepazistamu personu  doh.gif

na bet juk dazniausiai matosi, kur neoriginalus doh.gif bet ot susigalvoju bizni. o butent ta nare ivairiose populiaresniu firmu temose kisa savo podielkas doh.gif
linamog, grazus megztukas wub.gif nors gal noretusi mazesnio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 22 kovo 2012 - 18:12
QUOTE(Siges @ 2012 03 22, 16:29)

Man jau itarimas del tos ilgos pukines striukes, kur viena is kitos perka ir pardavineja toliau, jos juk nebuvo dabar Abery, o pas kiniecius kuo graziausiai galima kad ir sian nusipirkt  cool.gif

as zinokit ir uzsiroviau. uzsidegusi skubejau pirkt, kad tik speciau... net originalios foto nepaprasiau... kai gavau net zagtelejau g.gif dar buciau is bedos ejusi, bet didoka buvo...

noriu vasarai sortu. kiek ziurineju man jie labai trumpuciai ar nelenda uzpakalio bulkos? ar nuo modelio priklauso?
Atsakyti
Man tai linamoq megztuko dydis pats tas...rankoves gero ilgio ir siaip lb fainuolis ...man ne del podelku pikta, o del to, lad perka humanoj ir parduoda kaip naujus...nesibaidau humanos, taciau kam rasyt lad daiktas naujas jei jis tikrai nenaujas, pati savom akim maciau, tikrai devetas...
Atsakyti
labukas, gal kas žinot, kodėl šiandien į Proxify neina įeit? Apmokestino, ar ką? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegute1 @ 2012 03 22, 23:28)
labukas, gal kas žinot, kodėl šiandien į Proxify neina įeit? Apmokestino, ar ką? unsure.gif

taip buna kartais, paskuj ileis
Atsakyti
Taip ir maniau, kad Spygliz turi omeny narę Linivo doh.gif Nu kiek ji gali iš skudurynų rinkt rūbus ir pardavinėt kaip naujus doh.gif Jau ilgokai jos tą bizniuką pastebiu.. laimei, kad prisiperka visiškų nesąmonių ir, kiek matau iš vis besikartojančių tų pačių jos skelbimų, nieks iš jos neperka biggrin.gif Šiaip, manau, reiktų ją į juodąjį sąrašą įtraukti už melagingą reklamą ir tokias aferas (esą originalus daiktas, o iš tikrųjų šalia originalo net negulėjęs)...
Atsakyti
Vakar uzejau i aberio parduotuve salia Oxford streeto, tai vos aparpuolis neistiko blink.gif
Is pradziu pagalvojau, kad ten ne kaina, o europinis ddydis, nes kad maike be rankoviu gali kainuoti 32 pinigus negalejau protu suvokti doh.gif toliau sekmingai prekinsiuosi jav uz triskart mazesne kaina cool.gif
Atsakyti
QUOTE(sniegute1 @ 2012 03 22, 22:28)

Man irgi nebeiseina su proxify iseiti ax.gif
kazin kokiu kitu anonymizeriu yra? Webwarper kazkokias nesamones rodo g.gif

Linamog, megztukas labai grazus wub.gif Galeciau nesioti vilna tai ispirkciau tuos aberio zieminius megztukus doh.gif O dydis man atrodo ant jusu gerai - kam aptemptas megztinis ziema? Man net maloniau kai laisvesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailiute: 24 kovo 2012 - 18:46
As db per TunnelBear einu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 03 24, 19:01)
As db per TunnelBear einu.

Nelabai as noriu programu i kompa irasineti ax.gif Kazin kokios alternatyvos? biggrin.gif
Atsakyti