Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

per proxify.com ir suvest aberio internetini psl
Atsakyti
Sveikos, gal kuri bandėt aberio kvepalus?
Atsakyti
taip , bandziau . ir vienus turiu (perfume 41). nu nuostabus man jie wub.gif is vieno pazistamo pastoviai gaudavau komplimentus ir pasisakymus, kad jis alpsta nuo sio kvapo biggrin.gif wub.gif siaip tikrai super kvapas, ne koks fyfiskas, o toks gaivus ir sexy tuo paciu 4u.gif dar esu bandziusi ant saves wakely perfume is aberio, tai irgi patiko. noreciau dar naujuosius pabandyti aberio kvepalus 4u.gif itariu,kad irgi geras kvapas butu, o 8 perfume nelabai kvapas man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo censoriuoslady: 20 sausio 2012 - 22:53
Kas is to kad noreciau bet niekas kvepalu nesiuncia
Atsakyti
gal per ebay atsiuncia kvepalus?nezinau tiksliai. g.gif nes siaip yra aberio kvepalu ebay.
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 21, 08:42)
Kas is to kad noreciau bet niekas kvepalu nesiuncia

Taigi kiek esu supratus, važiuosi gyvai shoppintis smile.gif Tai ir nusipirksi smile.gif
Atsakyti
KEEGAN megztukas 4u.gif nesioju S, sita ir imiau savo dydzio.dabar imciau dydziu mazesni. Ir kodel nepagalvojau biggrin.gif bet tinka ir sis, pasiliksiu. toks plonas, todel ir apsirengus cia taip neziemiskai biggrin.gif yra kilputes dirzeliui, gal reiks nuardyti g.gif
user posted image
Atsakyti
Atrodo tai labai fainai smile.gif O tai tik kilputes yra, paties dirzelio nera? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 01 21, 12:50)
Atrodo tai labai fainai smile.gif O tai tik kilputes yra, paties dirzelio nera? unsure.gif

dabar ziuriu, kad kaip visad man neisejo isgaut tikrojo vaizdo biggrin.gif realiai man graziau ax.gif ne, nera dirzo, o ir internetinej foto jis neminimas ir neroomas, tad tikrai nepriklauso
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 21, 20:43)
KEEGAN megztukas 

O kaip graziai atrodo blink.gif thumbup.gif o as internetinej foto juo visai nesusizavejau, pasirodo, be reikalo doh.gif biggrin.gif
ir dydis man atrodo geras, nz ar lb aptemtas butu graziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(citanika @ 2012 01 21, 13:56)
O kaip graziai atrodo blink.gif  thumbup.gif o as internetinej foto juo visai nesusizavejau, pasirodo, be reikalo doh.gif  biggrin.gif
ir dydis man atrodo geras, nz ar lb aptemtas butu graziau g.gif

smagu, kad patiko. Dar nevelu isigyti biggrin.gif
gal ir tiesa, gal ir nereiktu mazesnio, siaip rankoves pilnai aptemtos, per liemeni placiau, bet kai toks palaidas jis, nieko tokio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gyvate @ 2012 01 20, 23:42)
Sveikos, gal kuri bandėt aberio kvepalus?

Neturėjau, bet prisimenu Abercrombie&Fitch parduotuvės kvapą wub.gif Ten visas kvapų mišinys. Taip ir nežinau kurie geriausi.

Reikės pasiklausinėt, gal kas nupirks wub.gif
Atsakyti