Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Svajaaa @ 2012 03 15, 18:13)
Breana labai trumpas...tik ant sukneliu bus galima nesioti..

Bet man atrodo visi tokio modelio buna trumpi ar ne? Bent as du turiu panasius - abu man kaip isaugtiniai... Be to L dydis bus ilgesnis, jei siaip nesioju tarpini S/M. Na nusprendziau paeksperimentuoti lotuliukas.gif
Atsakyti
Užsisakiau vieną mėlyną, tai dabar akis dar už šitos užkliuvo doh.gif

user posted image
dabar jau kaip reikės mirk gyvenk doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 17 kovo 2012 - 13:19
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 15, 20:35)
Bet man atrodo visi tokio modelio buna trumpi ar ne? Bent as du turiu panasius - abu man kaip isaugtiniai... Be to L dydis bus ilgesnis, jei siaip nesioju tarpini S/M. Na nusprendziau paeksperimentuoti lotuliukas.gif

man atrodo, nieko nelaimesite, L dydzio jums bus platus bei apkrites
Atsakyti
o džinsiniai Hollisterio šortukai dydį atitinka? 3 dydis čia kokiems klubams maždaug? US26 turėtų atitikti ane g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Mureanda @ 2012 03 17, 15:17)
Užsisakiau vieną mėlyną, tai dabar akis dar už šitos užkliuvo  doh.gif

dabar jau kaip reikės mirk gyvenk  doh.gif

O kur jūs ją randat pirkti? Nes oficialioje tai nėra.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 17, 18:16)
O kur jūs ją randat pirkti? Nes oficialioje tai nėra.. unsure.gif

tai kad internete tik ir užmačiau, ne pačioje parduotuvėje g.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif Pagaliau turiu teise rasyti yahoo.gif
gavau daug visokio gerio per ta laika ko buvau poster_ban.gif
ka galiu pasakyti pats eriausias kada nors isigytas mano daiktas is aberio kasmyrinis megztukas wub.gif rankoves ilgos, pats irgi, medziagyte nereali wub.gif ir po 2 isejimu nei kiek nesivelia, ko labiausiai bijojau... tikrai vertas savo kainos thumbup.gif Pirkau xs, siek tiek didintas wink.gif man pats tas wink.gif
kiti kasmyro modeliukai atitinka dydi. Manasis toks:
Mallory
Atsakyti
Gal galit patarti, merginos, jei džinsus nešioju 29 dydžio, tai Hollisterio būtų 7, o AF 6? ax.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos , gal kas žinote kaip su holister dzinsiniu šortuku dydziais su 90cm klubais kokius geriau imti 1 ar 3 dydi g.gif Ačiū
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2012 03 21, 09:11)
Sveikos , gal kas žinote kaip su holister dzinsiniu šortuku dydziais su 90cm klubais kokius geriau imti 1 ar 3 dydi  g.gif Ačiū

geriau 1 jei norite aptemptu, jei laisvu 3..turiu 1 dydi, tai vos uzpakaliuka dengia, bet as ne apie dzinsinius kalbu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 03 21, 11:03)
geriau 1 jei norite aptemptu, jei laisvu 3..turiu 1 dydi, tai vos uzpakaliuka dengia, bet as ne apie dzinsinius kalbu wink.gif

Ačiū labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Db jau baisu bus pirkt ka nors aberio temoj is nepazistamu personu doh.gif
Atsakyti