Patarkit, su 93 uzpakaliuku koks AF dzinsu dydis tinka?Turiu Hollister tai 3 geras, ar ir Af 3 reik? aciu
kaip Jūs patenkat į abercrombie psl. kad matytusi prekės man niekaip neišeina nei per proxy nei per webwarper (nežinau gal čia ne šitoj temoj rašyti bet niekur nerandu info ar įmanoma pažiūrėti prekes)
ačiū
ačiū
QUOTE(sol-nuska @ 2012 03 14, 10:10)
Patarkit, su 93 uzpakaliuku koks AF dzinsu dydis tinka?Turiu Hollister tai 3 geras, ar ir Af 3 reik? aciu
Speju, kad 2 dydzio reiketu (aberio dydziai 00, 0, 2, 4 ir t.t.)
QUOTE(Ilmen @ 2012 03 14, 10:22)
kaip Jūs patenkat į abercrombie psl. kad matytusi prekės man niekaip neišeina nei per proxy nei per webwarper (nežinau gal čia ne šitoj temoj rašyti bet niekur nerandu info ar įmanoma pažiūrėti prekes)
ačiū
ačiū
Per proxify.com bandykit
QUOTE(Ilmen @ 2012 03 14, 10:22)
ačiū
ačiū
As i namu kompa parsisiunciau programele, su ja leidzia landzioti be jokiu proxy, ir i krepsi deti tiek aberi, tiek guess. Yra limituotas duomenu kiekis, kai nelandzioji, ja isjungi su off.
o GH kelnaičių su 92cm uodega geriau ieškoti xs ar s dydžio?
QUOTE(Mureanda @ 2012 03 14, 23:53)
Imciau S
QUOTE(sokate @ 2012 03 15, 00:58)
Imciau S
ir man bent jau iš foto neatrodo didelės (čia S)
QUOTE(Mureanda @ 2012 03 15, 00:53)
s dydzio.
QUOTE(Mureanda @ 2012 03 14, 23:53)
As su 95 cm turiu tokias S dydzio:
ir sakyciau, galetu but mazesnes
Turiu kitokio modelio XS, tai man tinka
QUOTE(Blond @ 2012 03 15, 09:55)
kaip nevienodai bet cia dar turbut kaip kas megsta nesioti priklauso
QUOTE(Mureanda @ 2012 03 15, 13:49)
kaip nevienodai bet cia dar turbut kaip kas megsta nesioti priklauso
As manau siaip priklauso nuo sudejimo - pavyzdziui mano gan storos slaunys, vien del to reikia didesniu dydziu kelniu... nors klubai nedideli Taip pat manau ir su apatiniais.
Vakar pagavau Breana megztuko L dydi - bandysiu kovoti su megztuku trumpumu Paziuresim kaip atrodys ant manes, gal tiks. Vis geriau kazkiek platesnis nei per mazas
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 15, 17:43)
As manau siaip priklauso nuo sudejimo - pavyzdziui mano gan storos slaunys, vien del to reikia didesniu dydziu kelniu... nors klubai nedideli Taip pat manau ir su apatiniais.
Vakar pagavau Breana megztuko L dydi - bandysiu kovoti su megztuku trumpumu Paziuresim kaip atrodys ant manes, gal tiks. Vis geriau kazkiek platesnis nei per mazas
Breana labai trumpas...tik ant sukneliu bus galima nesioti..