Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(jemaime @ 2012 03 12, 13:49)
Gal geriau matmenis savo parasykite, bus lengviau patarti  4u.gif

Hm, kol maitinu tai 88/82/96 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 03 12, 16:11)

Bijau kazka patarinet, bet gal ir visai tiktu g.gif Na, gal dar kas patars 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Smalsute2 @ 2012 03 12, 16:11)

Na kadangi po maitinimo ismatavimai teoriskai turetu dar labiau pamazeti, tai sakyciau, kad Kids dzempo XL dydzio jums turetu pakakti smile.gif Krutine tai tikrai tilps, o liemuo manau mazejimo stadijoje turbut, jei neseniai po gimdymo blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Biski ne i tema, bet ta tema biggrin.gif
Gal kas skaitet sestadienini Lietuvos ryta? ten buvo straipsniukas apie A&F darbuotojams skiremas bausmes, idomiai parasyta, kazin ten teisybe ar tik tikslas tokiu butu isgarset labiau? Nors manau jie ir taip zinomi.

smile.gif
Atsakyti
megztukai, dzemperiai tikrai mazinti, o kelnes didintos
Atsakyti
QUOTE(kristinaite @ 2012 03 13, 02:27)
megztukai, dzemperiai tikrai mazinti, o kelnes didintos

nu vat nesutiksiu nors tu ką tongue.gif

yra labai daug modelių megztukų, kurie tikrai nemažinti. Turiu tris džemperius (tradicinį su užtrauktuku, su sagutėmis ir be kapišono, bei su kapišonu ir kailiuku), sakyčiau irgi visi atitinka dydį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 13 kovo 2012 - 07:49
QUOTE(Carlin @ 2012 03 13, 07:49)
nu vat nesutiksiu nors tu ką  tongue.gif
yra labai daug modelių megztukų, kurie tikrai nemažinti. Turiu tris džemperius (tradicinį su užtrauktuku, su sagutėmis ir be kapišono, bei su kapišonu ir kailiuku), sakyčiau irgi visi atitinka dydį  biggrin.gif

drinks_cheers.gif aš turiu ir megztulių, ir džempuką, kurie atitinka rašomą dydį rolleyes.gif
Atsakyti
dzemperiai tikrai atitinka dydi, o megztukai nuo modelio priklauso, yra ir didintu ir mazintu smile.gif
Atsakyti
Pasimeciau, tai megztukas megztas kurio as noriu nebus mazintas , ar kaip ? 4u.gif
Atsakyti
Gavau ir as Gemma svarkeli. Nera jis labai trumpas, bet kadangi esu auksta, tai man liemuo per aukstai. Mazesniai mergaitei tai tiktu thumbup.gif Svarkiukas, mano manymu, atitinka dydi. Labai maloni medziaga, zaismingas languotas pamusalas, labai labai wub.gif Gaila, bet tenka pardavinet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 03 13, 19:54)
Gavau ir as Gemma svarkeli. Nera jis labai trumpas, bet kadangi esu auksta, tai man liemuo per aukstai. Mazesniai mergaitei tai tiktu thumbup.gif Svarkiukas, mano manymu, atitinka dydi. Labai maloni medziaga, zaismingas languotas pamusalas, labai labai wub.gif Gaila, bet tenka pardavinet  verysad.gif

Na va ta pati situacija kaip ir man doh.gif Idomu ar visi ju svarkeliai tokio pat modelio ar skiriasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 13, 21:35)
Na va ta pati situacija kaip ir man doh.gif Idomu ar visi ju svarkeliai tokio pat modelio ar skiriasi g.gif

Na, matai, mes esam truputi nestandartinio ugio biggrin.gif Butumem 10 cm zemesnes, tiktu, manau puikiai mirksiukas.gif
Atsakyti