Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(sokate @ 2012 03 08, 19:18)
Tik kad dydziai jau dabar pagraibstyti  unsure.gif

tikiuosi dar papildys, nes man jie taip istrigo doh.gif
Atsakyti
Dekui uz jusu nuomones - sutinku su tomis, kurios mano, kad svarkas atrodo kaip isaugtinis... veliau ikelsiu i isparduotuve. Manau problema - mano ugis ir tai, kad jis pilnai atitinka M dydi, nes man didokas. Del to atrodo be formos ant manes...

Keegan M dydzio megztuko ismatavimai ramybes busenoje: Kazkur 45cm tarp pazastu (suglaudus skvernus), ilgis nuo peties 64cm. Man tinka su krutine apie 92cm. O del dydzio - subjektyvus dalykas vertinti tuos neuzsegamus megztukus biggrin.gif, bet mano galva gal siek tiek mazintas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 08, 20:46)
Keegan M dydzio megztuko ismatavimai ramybes busenoje: Kazkur 45cm tarp pazastu (suglaudus skvernus), ilgis nuo peties 64cm. Man tinka su krutine apie 92cm. O del dydzio - subjektyvus dalykas vertinti tuos neuzsegamus megztukus biggrin.gif, bet mano galva gal siek tiek mazintas g.gif

manau, atitinka, turiu S, nesioju visad S ir kaip tik. Beeet, kadangi prasegamas, tai tiktu ir dydziu didesnis, ir dydziu mazesnis. Zodziu toks pakankamai universalus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 08, 18:46)
Dekui uz jusu nuomones - sutinku su tomis, kurios mano, kad svarkas atrodo kaip isaugtinis... veliau ikelsiu i isparduotuve. Manau problema - mano ugis ir tai, kad jis pilnai atitinka M dydi, nes man didokas. Del to atrodo be formos ant manes...

Vadinas, nepasirodė, kad ne tik trumpokas, bet ir didokas švarkiukas ax.gif Ačiū, už megztuko išmatavimus ir komentarą 4u.gif -pagal išmatavimus, tai kuo gryniausias M thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 08 kovo 2012 - 19:02
Mergaites kas is FB uzsakineja is siu parduotuviu? gal galit norodele imesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neduska @ 2012 03 09, 00:59)
Mergaites kas is FB uzsakineja is siu parduotuviu? gal galit norodele imesti 4u.gif

http://www.facebook....100002890733041
Prasom, tik mergaites retai perka, na tiksliau kada yra galimybe. smile.gif
Atsakyti
Ar kam nors mergaites nupirko, kur vakar pirko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sol-nuska @ 2012 03 09, 14:18)
Ar kam nors mergaites nupirko, kur vakar pirko?  smile.gif

negavu pranesimo 4u.gif
Atsakyti
na va, parodysiu bei pakomentuosiu ir as. Primenu, deviu S
Hollister SUMMERLAND fashion top, daug is jos nesitikejau, bet likau
nusbebinta, nes labai faina bigsmile.gif dydis XS - kaip tik, nors
didesne irgi tiktu
user posted image
JESSA megztukas. Isisvaizdavau kiek kitaip, bet vaizdas nenuvyle.
Medziagos po neriniais nera, tad priekis persisviecia. Dydis M, tiktu
ir S, tad galeciau mainytis g.gif
user posted image
Ir paskutinioji nuotrauka, kaip is aberio derinuku lotuliukas.gif
CAPISTRANO . miegojimo sortukai. labai mielai medziaga. Imiau XS dydi
- tinka, tiktu ir S. Ir DESSA maikute. Labai dziaugiuosi ja, ilga,
aptempta ir isryskina, ka reik lotuliukas.gif
Dydis S - kaip tik thumbup.gif
user posted image
Tikiuosi buvo naudinga mirksiukas.gif necituokit nuotrauku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 09 kovo 2012 - 17:42
Gavau šiandien šitą setuką iš Women, tai kepurės dydis viens prie vieno kaip šito seto iš Kids skyriuko, o šalikas iš Womens šiek tiek ilgesnis nei Kids ax.gif Ir man kažkaip pasirodė, kad Kids setukas šiek tiek storesniau megztas ir atrodo storesnis nei iš Women, nors sudėtis identiška.Žodž, iš esmės analogiški-tik man gal kiek motyvas ir raštas iš Womens gražesnis mirksiukas.gif Beje, maniškė kol kas kiek nešioja tą iš Kids setuką, tai labai gerai nešiojas-nesipurpuluoja thumbup.gif
Atsakyti
Kavamale, bet jau tavo figūra kokia thumbup.gif super viskas atrodo wub.gif
Atsakyti
JESSA megztuka ir aš gavau biggrin.gif Tik mano spalva kreminė, labai dailiai atrodo, bet dydis sakyčiau jo atitinka g.gif Aš S nešioju, M pirkau, tai laisvai tilpčiau ir į S g.gif Šviesi spalva labai puošniai atrodo wub.gif
Atsakyti