Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Mureanda @ 2012 03 07, 22:11)
Aš tai nusiunčiau 2h03, o jau antrą kartą nenupirko - nepavyko į krepšelį įdėti  doh.gif gal kad vis tik po vieną daiktą siunčiu, tai nieko keisto, kad nenuperka rolleyes.gif

Tikrai nemanau, kad nenupirko dėl to. Į krepšelį galima įdėti tik 30 daiktų, kurie dar ir skirtingi turi būti, kad nekiltų Aberiui joks įtarimas. Juk kam gali reikti 6 vnt. mylimos CHELSEA? O be to, pažiūrėkit, rūbeliai vakar išsiųsti ar tik ne 29-iems žmonėms?

Kuo retesnis drabužis ar daiktas, tuo didesnė tikimybė, kad nupirks. Aš jau laukiu savo Perfume 41 wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingutia: 08 kovo 2012 - 12:17
QUOTE(Ditele @ 2012 03 08, 09:43)
Atitinka dydžius tos palaidinės-mėlynos ir aš norėč-man dabar mėlynasis periodas ax.gif ?

Man atitiko smile.gif XS nešioju, XS ir pasilikau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 03 08, 13:15)

ne ta turejau omenyje rolleyes.gif tiesiog kai siunti tik 1 daikta, didesne tikimybe, kad jo nepavyks nupirkti negu tuomet, kai siunti 4 biggrin.gif tada nors viena gal pagauna ax.gif

Nezinau, vis dar noriu tos sukneles, gal rizikuosiu pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2012 03 08, 13:40)

Ačiū,žinosiu 4u.gif
Atsakyti
Spygliz, o kieno ten tas taškas, kur anoj temoj brūkštelėjai g.gif ?
Atsakyti
Gailiute, pirma palaidine tobulai gula ir ilgis puikus thumbup.gif megzuko taip pat negaliu nepagirt (pati turiu lotuliukas.gif ). O del dvarkeliu pritariu, per daug trumpas, nesiziuri...

vakar kiek graziu spalvotu sortu su nuolaida buvo, siandien - nei vienu doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 08 kovo 2012 - 15:41
o is vaiku skyriaus dzemperio , nesioajnciai S(90-66), reikia XL dydzio ar ir tas netiktu ? normalaus jie ilgio buna?

jau paziurejau skelbimu lentoj, kad XL-XS-S, zodziu nera man vaiku skyriuj tinkamu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 08 kovo 2012 - 16:52
QUOTE(kavamale @ 2012 03 08, 16:46)
o is vaiku skyriaus dzemperio , nesioajnciai S(90-66), reikia XL dydzio? normalaus jie ilgio buna?

Na bent as turiu XL, ir ilgis, ir rankoves kaip normalaus, ne vaikisko dydzio smile.gif

Maciau Sokate toki kaip turiu kaip tik pardavineja, tik mano NAVY spalvos smile.gif Tai butent tas modelis ir dar viena uzmaunama XL turiu, sakyciau atitinka normalu S dydi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 03 08, 18:54)
Na bent as turiu XL, ir ilgis, ir rankoves kaip normalaus, ne vaikisko dydzio smile.gif

Maciau Sokate toki kaip turiu kaip tik pardavineja, tik mano NAVY spalvos smile.gif Tai butent tas modelis ir dar viena uzmaunama XL turiu, sakyciau atitinka normalu S dydi smile.gif

aciu, as uzmaunamo ir noriu, reiskias reikia XL. Bet va pazirejau, tik S ir L like doh.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzhe @ 2012 03 08, 15:40)

bet ju jau neber pardavime kiek ziurejau, ane? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 03 08, 15:36)

vakar kiek graziu spalvotu sortu su nuolaida buvo, siandien - nei vienu  doh.gif  verysad.gif

Yra dar jie, tik vel pilnom kainom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sokate @ 2012 03 08, 19:05)
Yra dar jie, tik vel pilnom kainom  mirksiukas.gif

maciau, bet noriu su nuolaida biggrin.gif nieko, kazkada vistiek i clearance imes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 03 08, 17:11)
maciau, bet noriu su nuolaida  biggrin.gif  nieko, kazkada vistiek i clearance imes  wub.gif

Tik kad dydziai jau dabar pagraibstyti unsure.gif
Atsakyti