Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

ir nuo dydžio ilgis turbūt ne kažką tepriklauso g.gif
Atsakyti
O as kad ir 174 cm ugio lakstau su aberio suknem tongue.gif
Atsakyti
Na nusprendziau ir as prisijungti prie kompanijos demonstruojant madas biggrin.gif Atsiprasau uz prasta kai kuriu foto kokybe... Nesuprantu ar tik man taip blogai atrodo nes prastas internetas ar ir kitiems taip pat. Mano ugis 183cm.

Carissa maikute wub.gif wub.gif :
user posted image
user posted image
user posted image

Keegan megztukas:
user posted image
user posted image
Raukinukai is arciau wub.gif :
user posted image

"Probleminis" Gemma svarkas... neapsisprendziu ar pasilikti ar ne. Laukiu jusu nuomones - mano galva nei prasegtas nei susegtas ant manes nesiziuri. Per trumpas ir man didokas... Kazkas prase svarko ismatavimu: (M dydis) Ilgis nuo peties 54cm, ramybes busenoje tarp pazastu (susegto) 46,5cm
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Maikute ir as tokia gausiu...jee superine...o svarkas foto graziai man ziurisi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 07, 23:43)
Na nusprendziau ir as prisijungti prie kompanijos demonstruojant madas biggrin.gif Atsiprasau uz prasta kai kuriu foto kokybe... Nesuprantu ar tik man taip blogai atrodo nes prastas internetas ar ir kitiems taip pat. Mano ugis 183cm.

Pirmi du rubeliai liuks, o svarkelis, deja, kaip isaugtinis.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 03 08, 07:13)

Pritariu, svarkas man ir nea schmoll.gif
, kiti rubeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 03 08, 07:13)

As taip pat manau kad svarkas tikrai pertrumpas,visiskai nesiziuri schmoll.gif O vat kiti du drabuziukai tai labai mieli,laukiu nesulaukiu savo keegan megztuku wub.gif As turiu nuo pernai rozini lb panasaus modeliuko tai vasara buvo vienas megstamiausiu tik tiek kad dbr reiks pukus apsivalyt biggrin.gif
Atsakyti
Normaliai atrodo tas svarkelis, tik as gal maikute vilkciausi Navy, kaip ir svarkiukas. Nera jau toks trumpas, maniau trumpesnis bus. O jis toks tiesus, ar truputi liemenuotas? Is foto atrodo tiesus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 07, 23:43)
Carissa maikute wub.gif  wub.gif :
Keegan megztukas:
"Probleminis" Gemma svarkas... neapsisprendziu ar pasilikti ar ne. Laukiu jusu nuomones - mano galva nei prasegtas nei susegtas ant manes nesiziuri. Per trumpas ir man didokas... Kazkas prase svarko ismatavimu: (M dydis) Ilgis nuo peties 54cm, ramybes busenoje tarp pazastu (susegto) 46,5cm

Maikikė ir megztulis thumbup.gif wub.gif - kaip faina, kad megztukas normalaus ilgio -jau noriu biggrin.gif O švarkiukas, kad ir koks fainas bebūtų,bet man tai irgi nesižiūri schmoll.gif - mano akimis žiūrint, jau aiškiai per trumpas ir kažkaip išdarko puikią Jūsų figūrą-nelieka linijų (ar jis Jums ne per laisvas-man kažkaip taip iš foto pasirodė g.gif ) ax.gif Gal galit megztulį pakomentuot, koks dydis pas Jus ir su kokiais išmatavimais Jums tinka?Žodž, didintas/mažintas ar atitinka biggrin.gif Ačiū 4u.gif !
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ditele: 08 kovo 2012 - 09:35
Maikikė ir megztulis super wub.gif wub.gif patiko labai ir tinka wub.gif
Atsakyti
Kaip faina pamatyt demonstruojamas madas thumbup.gif Tokią pat palaidinę turiu ir aš tik Navy spalvos wub.gif Labai ja džiaugiuosi, fainutė wub.gif
Švarkelio norėjau, bet atkalbėjo, atsiliepimai apie jį buvo ne kokie unsure.gif Nors žiūrint realią foto visai nieko ax.gif Nors man jau būt netikęs vien dėl trumpumo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzhe @ 2012 03 08, 09:40)
Kaip faina pamatyt demonstruojamas madas thumbup.gif Tokią pat palaidinę turiu ir aš tik Navy spalvos wub.gif Labai ja džiaugiuosi, fainutė wub.gif
Švarkelio norėjau, bet atkalbėjo, atsiliepimai apie jį buvo ne kokie unsure.gif Nors žiūrint realią foto visai nieko ax.gif Nors man jau būt netikęs vien dėl trumpumo schmoll.gif

Atitinka dydžius tos palaidinės-mėlynos ir aš norėč-man dabar mėlynasis periodas ax.gif ?
Atsakyti