ir nuo dydžio ilgis turbūt ne kažką tepriklauso
O as kad ir 174 cm ugio lakstau su aberio suknem
Na nusprendziau ir as prisijungti prie kompanijos demonstruojant madas Atsiprasau uz prasta kai kuriu foto kokybe... Nesuprantu ar tik man taip blogai atrodo nes prastas internetas ar ir kitiems taip pat. Mano ugis 183cm.
Carissa maikute :
Keegan megztukas:
Raukinukai is arciau :
"Probleminis" Gemma svarkas... neapsisprendziu ar pasilikti ar ne. Laukiu jusu nuomones - mano galva nei prasegtas nei susegtas ant manes nesiziuri. Per trumpas ir man didokas... Kazkas prase svarko ismatavimu: (M dydis) Ilgis nuo peties 54cm, ramybes busenoje tarp pazastu (susegto) 46,5cm
Carissa maikute :
Keegan megztukas:
Raukinukai is arciau :
"Probleminis" Gemma svarkas... neapsisprendziu ar pasilikti ar ne. Laukiu jusu nuomones - mano galva nei prasegtas nei susegtas ant manes nesiziuri. Per trumpas ir man didokas... Kazkas prase svarko ismatavimu: (M dydis) Ilgis nuo peties 54cm, ramybes busenoje tarp pazastu (susegto) 46,5cm
Maikute ir as tokia gausiu...jee superine...o svarkas foto graziai man ziurisi
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 07, 23:43)
Na nusprendziau ir as prisijungti prie kompanijos demonstruojant madas Atsiprasau uz prasta kai kuriu foto kokybe... Nesuprantu ar tik man taip blogai atrodo nes prastas internetas ar ir kitiems taip pat. Mano ugis 183cm.
Pirmi du rubeliai liuks, o svarkelis, deja, kaip isaugtinis.
QUOTE(linamog @ 2012 03 08, 07:13)
Pritariu, svarkas man ir nea
, kiti rubeliai
QUOTE(linamog @ 2012 03 08, 07:13)
As taip pat manau kad svarkas tikrai pertrumpas,visiskai nesiziuri O vat kiti du drabuziukai tai labai mieli,laukiu nesulaukiu savo keegan megztuku As turiu nuo pernai rozini lb panasaus modeliuko tai vasara buvo vienas megstamiausiu tik tiek kad dbr reiks pukus apsivalyt
Normaliai atrodo tas svarkelis, tik as gal maikute vilkciausi Navy, kaip ir svarkiukas. Nera jau toks trumpas, maniau trumpesnis bus. O jis toks tiesus, ar truputi liemenuotas? Is foto atrodo tiesus
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 07, 23:43)
Carissa maikute :
Keegan megztukas:
Carissa maikute :
Keegan megztukas:
Maikikė ir megztulis - kaip faina, kad megztukas normalaus ilgio -jau noriu O švarkiukas, kad ir koks fainas bebūtų,bet man tai irgi nesižiūri - mano akimis žiūrint, jau aiškiai per trumpas ir kažkaip išdarko puikią Jūsų figūrą-nelieka linijų (ar jis Jums ne per laisvas-man kažkaip taip iš foto pasirodė ) Gal galit megztulį pakomentuot, koks dydis pas Jus ir su kokiais išmatavimais Jums tinka?Žodž, didintas/mažintas ar atitinka Ačiū !
Maikikė ir megztulis super patiko labai ir tinka
Kaip faina pamatyt demonstruojamas madas Tokią pat palaidinę turiu ir aš tik Navy spalvos Labai ja džiaugiuosi, fainutė
Švarkelio norėjau, bet atkalbėjo, atsiliepimai apie jį buvo ne kokie Nors žiūrint realią foto visai nieko Nors man jau būt netikęs vien dėl trumpumo
Švarkelio norėjau, bet atkalbėjo, atsiliepimai apie jį buvo ne kokie Nors žiūrint realią foto visai nieko Nors man jau būt netikęs vien dėl trumpumo
QUOTE(boruzhe @ 2012 03 08, 09:40)
Kaip faina pamatyt demonstruojamas madas Tokią pat palaidinę turiu ir aš tik Navy spalvos Labai ja džiaugiuosi, fainutė
Atitinka dydžius tos palaidinės-mėlynos ir aš norėč-man dabar mėlynasis periodas ?