Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2012 02 09, 14:10)

Na ka, gavau pagaliau Gemma svarka... koks nusivylimas doh.gif Medziagos svelnumas ir grazumas.. bet sakyciau pilnai atitinka dydi ar net didintas, taciau labai trumpas. M ant manes negraziai kabo, nors paprastai aberio M megztukai net mazoki buna. Siaip mastau gal del auksto ugio nesiziuri, na net nezinau.
Galima nesioti nebent prasisegus, kaip ant modelio doh.gif Na reikes rytoj dienos sviesoje apsivilkti.

Siaip daug rubu buvau uzsisakius tai vieni trumpi, kiti kabo.. nesuprasi tu dydziu doh.gif. Kabancius manau sunesiosiu, o trumpus reiks perparduoti. Bet labiausiai tiko ir patiko Keegan megztukas bei Carrisa maikute (is fashion top skyriaus) wub.gif wub.gif Nezinau ar kada grazesne turejau. Na ir zinoma Clara dzemperis kaip visada mielas, minkstas ir grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gintareval @ 2012 03 06, 22:25)
Turiu tokia. Atrodo labai graziai, dydis atitinka. Tik neta ji ilga, ir jei esat auksta matysis pilvas smile.gif
Man su 165 gera smile.gif

170 jau bus trumpa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 06, 23:30)
Na ka, gavau pagaliau Gemma svarka... koks nusivylimas doh.gif Medziagos svelnumas ir grazumas.. bet sakyciau pilnai atitinka dydi ar net didintas,o taciau labai trumpas. M ant manes negraziai kabo, nors paprastai aberio M megztukai net mazoki buna. Siaip mastau gal del auksto ugio nesiziuri, na net nezinau.
Galima nesioti nebent prasisegus, kaip ant modelio doh.gif Na reikes rytoj dienos sviesoje apsivilkti.

Siaip daug rubu buvau uzsisakius tai vieni trumpi, kiti kabo.. nesuprasi tu dydziu doh.gif. Kabancius manau sunesiosiu, o trumpus reiks perparduoti. Bet labiausiai tiko ir patiko Keegan megztukas bei Carrisa maikute (is fashion top skyriaus) wub.gif  wub.gif Nezinau ar kada grazesne turejau. Na ir zinoma Clara dzemperis kaip visada mielas, minkstas ir grazus wub.gif

vaje kaip gaila;(( patikejau as drauge kai sake geriau nepirk..o gal dienps sviesoj kitas vaizdas bus?//
Atsakyti
Galiute, galit gal pamatuot ilgi svarkiuko? Kaip tik tokio laukiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 03 06, 22:30)
Na ka, gavau pagaliau Gemma svarka... koks nusivylimas doh.gif Medziagos svelnumas ir grazumas.. bet sakyciau pilnai atitinka dydi ar net didintas, taciau labai trumpas. M ant manes negraziai kabo, nors paprastai aberio M megztukai net mazoki buna. Siaip mastau gal del auksto ugio nesiziuri, na net nezinau.

Jums nusivylimas,o mane tai pradziuginot,nes emiau s,m jau nebuvo ir bijojau,kad nebutu pamazintas tai dbr galiu drasiai issisiepus laukt wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
Ta gumyte gaunasi virs klubu kauliuku, tai vis pakyla i virsu smile.gif gal su 170 nebus per trumpa smile.gif
Atsakyti
kokia neviltis, tik dabar pamaciau, kad perka. Nusiunciau, bet vargu verysad.gif liudna
kaip sortuku dydziai, kokiu fainu spalvotu yra wub.gif kokio dydzio reiktu 93-94cm klubams?
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 03 08, 00:59)
kokia neviltis, tik dabar pamaciau, kad perka. Nusiunciau, bet vargu  verysad.gif  liudna
kaip sortuku dydziai, kokiu fainu spalvotu yra  wub.gif  kokio dydzio reiktu 93-94cm klubams?

2 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 03 07, 15:59)
kokia neviltis, tik dabar pamaciau, kad perka.

Aš tai nusiunčiau 2h03, o jau antrą kartą nenupirko - nepavyko į krepšelį įdėti doh.gif gal kad vis tik po vieną daiktą siunčiu, tai nieko keisto, kad nenuperka rolleyes.gif

norėčiau tokios suknelės:
user posted image
bet parašė, kad ilgis nuo pažasties - 60cm, bet ar gali būti tokia trumpa blink.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mureanda: 07 kovo 2012 - 20:16
QUOTE(Mureanda @ 2012 03 07, 20:11)
bet parašė, kad ilgis nuo pažasties - 60cm, bet ar gali būti tokia trumpa  blink.gif  blink.gif

gali gali, cia dar ilga skaitosi smile.gif sukneles ir sijonai ten ispudingo trumpumo biggrin.gif Nebent esat neauksta, tada galit rizikuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 03 07, 21:24)
gali gali, cia dar ilga skaitosi smile.gif sukneles ir sijonai ten ispudingo trumpumo biggrin.gif Nebent esat neauksta, tada galit rizikuot mirksiukas.gif

susikūprinus neaukšta biggrin.gif bet taip tai 174 lotuliukas.gif iš A&F turiu pasilikusi tik vieną suknelę, kurią nešioju ant legginsų kaip tuniką unsure.gif

bet kokia graži ši man verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 03 07, 22:24)

jo, nebestebina manes tokie ilgiai biggrin.gif
nors turiu viena, tai normali g.gif
Atsakyti