Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2012 02 20, 07:45)
Turiu m. Norisi viena skyle mazesnio.bet as nesioju 00.

Tai turbut neuzsisegs man tas S dirzas doh.gif o taip norejau verysad.gif
Atsakyti
Panos, su kokiais klubais turite Aberio Sweatpants kokius dydzius? Ar labai prasitampo? Aktualu S ir M kas nesiojate 4u.gif
Atsakyti
Su 87 cm tik XS.....
Atsakyti
QUOTE(iingridaa @ 2012 02 21, 20:16)
Su 87 cm tik XS.....

Na su tiek cm naturalu, kad tik XS laugh.gif Kazi kaip su didesnem subinikem blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 21, 20:46)
Na su tiek cm naturalu, kad tik XS laugh.gif Kazi kaip su didesnem subinikem  blush2.gif  biggrin.gif

priklauso, dar kokios sweatpants? as su 93 imiau sau s, tai kaip tik .kita draugei modeliuka xs. tai tos xs man kaip tik, o draugei laisvokos.
Atsakyti
Sesei su 95 emiau is kids xl...
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 21, 16:25)
Panos, su kokiais klubais turite Aberio Sweatpants kokius dydzius? Ar labai prasitampo? Aktualu S ir M kas nesiojate 4u.gif

Sau perku XS arba vaikišką XL, kaip tik thumbup.gif Klubai 93-94 cm 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 20, 04:15)
O as norejau pasiteirauti, kaip del dirzu. Ar atitinka dydi? Jei nesioju Aber 4 dzinsu dydi tai pagal ju lentele rodo jog XS-S dydzio dirzas turi tikti g.gif

Turiu S/M tai lieka 2 laisvos skylės, ne daugiau ax.gif
Atsakyti
O gal man kas gali paaiskinti dirzu size charta tada? g.gif Nes man tai rodo kad egzistuoja du dydziai: XS/S ir M/L. Ir tuomet matosi, kad XS/S tinka nuo 0 iki 4 dydzio, o M/L aukstesniems. Tai kaip tuomet is tikruju? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 22, 00:52)
O gal man kas gali paaiskinti dirzu size charta tada? g.gif Nes man tai rodo kad egzistuoja du dydziai: XS/S ir M/L. Ir tuomet matosi, kad XS/S tinka nuo 0 iki 4 dydzio, o M/L aukstesniems. Tai kaip tuomet is tikruju?  g.gif

kokia paimtis jusu ties ta vieta kur planuojat detis dirza, ismatuosiu vakare kai busiu namie M dydi ir nuspresit wink.gif bus paprasciausia smile.gif

beje gal kuri nori keisti LUCY cream megztuka i kita spalva? tiks bet kokia man sad.gif megztukas nerealus, bet ta spalva man taip netinka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 22 vasario 2012 - 11:16
QUOTE(spygliz @ 2012 02 22, 11:15)
kokia paimtis jusu ties ta vieta kur planuojat detis dirza, ismatuosiu vakare kai busiu namie M dydi ir nuspresit wink.gif bus paprasciausia smile.gif

Dekui bigsmile.gif Mano apimtis kur verciau dirza apie 91cm. Tai dzinsai pazemintu liemeniu.
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 22, 20:44)
Dekui bigsmile.gif Mano apimtis kur verciau dirza apie 91cm. Tai dzinsai pazemintu liemeniu.

Iki tolimiausios skyles 84 cm, o didziausias galimas atstumas 100 cm wink.gif manasis M dydzio...
Papildyta:
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 22, 20:44)

Iki tolimiausios skyles 84 cm, o didziausias galimas atstumas 100 cm wink.gif manasis M dydzio...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 22, 21:56)
Papildyta:

Tuomet gal tiks, jeigu pas jus beveik 10cm rezervo nuo 91cm. Suteikete man vilti lotuliukas.gif Cia tas 100cm tai visas dirzo ilgis ar artimiausia skyle?
Atsakyti