Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Federica @ 2012 02 16, 10:22)
oho  bigsmile.gif  bet gal jūs coliukė  biggrin.gif  blush2.gif

Kad ne, ne coliukė - ūgis 170 cm biggrin.gif

Įkeliu kaip atrodo panašus modelis, nes apačia lyg tokia pat, tik pas mane su dirželiu, o jūsų įkeltas su kvarbatkomis 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Federica @ 2012 02 16, 10:43)
Mergaitės, jei nesusisapnajo, kažkuri Anglijoje iš AF ar Hollisterco parduotuvėse apsiperkat? Gal galit pasidalinti adresais? Londone būsiu tai iškart bėgsiu apsipirkti  bigsmile.gif

Hollisteris:
Westfield'e Shephard's bushe
Westfield'e Stratforde (sita labiau rekomenduoju, maziau zmoniu ir neispirktas labiau, bet anam Hollisteryje, kai perki duoda kartais kokius kuponus Gilly Hicks, tai pravercia, seniau duodavo 25% nuolaida, uzvakar kai pirkau dave pakvietima i Gilly Hicks vakarely ir tipo duos kiekvienam po dovana)
Brent Cross centre.
cia visos Londono, dar yra berods Bristolyje.

Gilly Hicks: tik Shephards Bush Westfielde.

Abercrombie: Regent Street, ten ieinant i Bond Street, (labai netoli Starbucks)

Dabar kaip tik vyksta ispardavimai labai geri, ypac prisigaudziau daug Stratforde. Sekmes, tikiuos padejo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 16, 14:11)
Kad ne, ne coliukė - ūgis 170 cm  biggrin.gif

Įkeliu kaip atrodo panašus modelis, nes apačia lyg tokia pat, tik pas mane su dirželiu, o jūsų įkeltas su kvarbatkomis  4u.gif

o kaip šauniai atrodo bigsmile.gif tada ir man turėtų visai pakenčiamai atrodyti su maždaug 174cm biggrin.gif užsisakiau, tai kai gausiu, galėsiu pasidemonstruoti irgi blush2.gif

QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 17, 17:17)
Dabar kaip tik vyksta ispardavimai labai geri, ypac prisigaudziau daug Stratforde. Sekmes, tikiuos padejo  drinks_cheers.gif

labai labai padėjote, ačiū 4u.gif drinks_cheers.gif tiesa, Londonan tik po mėnesio trauksim, bet ruošiuosi iš anksto maršrutą biggrin.gif gal kokia užsilikusi sale'inė prekė dar liks bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Federica @ 2012 02 17, 20:36)
o kaip šauniai atrodo  bigsmile.gif  tada ir man turėtų visai pakenčiamai atrodyti su maždaug 174cm  biggrin.gif užsisakiau, tai kai gausiu, galėsiu pasidemonstruoti irgi  blush2.gif
labai labai padėjote, ačiū  4u.gif  drinks_cheers.gif tiesa, Londonan tik po mėnesio trauksim, bet ruošiuosi iš anksto maršrutą  biggrin.gif  gal kokia užsilikusi sale'inė prekė dar liks  bigsmile.gif

Kai grįšit, būtinai papasakokit kaip sekėsi mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Federica @ 2012 02 17, 19:36)
drinks_cheers.gif tiesa, Londonan tik po mėnesio trauksim, bet ruošiuosi iš anksto maršrutą  biggrin.gif  gal kokia užsilikusi sale'inė prekė dar liks  bigsmile.gif

turetu manau, paciam gale pardos, gilyn ieikit, ten nuolat ispardavimai. bent stratforde buvo labai daug dar visko. mirksiukas.gif

dabar paziurejau kur man dave kvietima is hollisterio i gilly hicks svente, tai raso visiems dovanos, ipadas, ipodai, voucheriai, drabuziai ir kas nelaimes nieko duos po kelnaites kiekvienam thumbup.gif visai neblogai
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 17, 21:15)
Kai grįšit, būtinai papasakokit kaip sekėsi  mirksiukas.gif  4u.gif

drinks_cheers.gif jei tik ką sumedžiosiu, rodysiuosi nesikuklinsiu biggrin.gif

QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 17, 23:06)
turetu manau, paciam gale pardos, gilyn ieikit, ten nuolat ispardavimai. bent stratforde buvo labai daug dar visko.  mirksiukas.gif

Mausiu tiesiu taikymu thumbup.gif. Tegu MB bigbenus ir buckingemus fotografuoja, o aŠ į rūbų kultūrinę medžioklę trauksiu cool.gif
Blueberrie, būtinai papasakokit, kaip toje šventėje seksis flirt.gif
Atsakyti
joo ir dar su ju pusnuogiais modeliukais nusifotkink, isvis gerai bus, nereikes nei karalieniu, nieko lotuliukas.gif
Papildyta:
nu va ir as pasirodysiu blush2.gif blush2.gif

atleiskit uz kokybe ir prasta fotografavima, visaip bandziau su mobiliu tai sis bei tas tikiuos matos... ax.gif

Keli drabuzeliai gauti per ispardavimus...
bliuske M dydzio:
user posted image

megstukas ant virsaus L
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 17, 23:36)
joo ir dar su ju pusnuogiais modeliukais nusifotkink, isvis gerai bus, nereikes nei karalieniu, nieko  lotuliukas.gif

Idėja bigsmile.gif kad tik apsauga neišvarytų už seksualinį priekabiavimą biggrin.gif

Blueberrie, na tas antras derinukas tai griūk negyvvas wub.gif
Jezau kokios gražios man tos visos kvarbatkos ir raukinukai doh.gif kiek per turtus, jei galima pasiteirauti" aš tai pasiėmiau S su 85cm to megztuko, kur prieš tai foto kėliau g.gif
Atsakyti
Blueberrie, man labai grazus jusu megztukas antroje foto wub.gif wub.gif As irgi tokio laukiu tik navy thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. Turiu klausima - kaip A&F pedkelnes? Ar vertos demesio?
Atsakyti
O as norejau pasiteirauti, kaip del dirzu. Ar atitinka dydi? Jei nesioju Aber 4 dzinsu dydi tai pagal ju lentele rodo jog XS-S dydzio dirzas turi tikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 20, 05:15)
O as norejau pasiteirauti, kaip del dirzu. Ar atitinka dydi? Jei nesioju Aber 4 dzinsu dydi tai pagal ju lentele rodo jog XS-S dydzio dirzas turi tikti g.gif

Turiu m. Norisi viena skyle mazesnio.bet as nesioju 00.
Atsakyti