Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Luggne @ 2012 02 15, 00:31)
Akivaizdu, kad ir trumpas, ir rankovės 3/4, bet man jis gražutis  wub.gif
Šiaip aš tai nebijau 3/4 rankovių ilgio, nes pasirengiu palaidinę ilgomis rankovėmis po apačia, jeigu reikia. Arba palieku atviras rankas...
O dėl ilgio, tai kiek turiu drabužėlių iš kids skyriaus - nešiojami. Tai, tikiuosi, ilgis neišgąsdins. O jei ką, bus dukrai  smile.gif Ateina toks laikas, kada galima dalintis  biggrin.gif

Rankoves ilgos, pats iki dzinsu.kalbu apie ta be sagu is kids.
Atsakyti
jogos kelniu (tympu) man, nesiojanciai S dydi (ugis apie 1,72, klubai apie 93-94, liemuo 66 cm) reiktu S? 4u.gif
girdejau nesiojas neblogai, taip? keliai ju neissimusa kaip buna su sweetpats? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 15, 10:19)
jogos kelniu (tympu) man, nesiojanciai S dydi (ugis apie 1,72, klubai apie 93-94, liemuo 66 cm) reiktu S?  4u.gif
girdejau nesiojas neblogai, taip? keliai ju neissimusa kaip buna su sweetpats?  4u.gif

pati dar negavau ju, bet zinau jog super nesiojas...as emiau xs...kai gausiu galesiu komentuot, bet galvoju ar neiskrisi is s??? Nezinau turincios tegul pasako kaip ir kas ten biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 15, 09:19)
jogos kelniu (tympu) man, nesiojanciai S dydi (ugis apie 1,72, klubai apie 93-94, liemuo 66 cm) reiktu S?  4u.gif
girdejau nesiojas neblogai, taip? keliai ju neissimusa kaip buna su sweetpats?  4u.gif

manau imkite S arba M, nes aš tu 90 klubais turiu Holisterio XS, tai man pačiai gal net S norėtųsi, nešiojasi gerai, keliai tikrai neissimuša, nes labai aptemtos, medvilnė tvirta, net nėra galimybės išsimuši biggrin.gif
Atsakyti
as nesioju M bet jogos paemiau S ir tiko idealiai. Anksciau buvau vienas sporto kelnes paemus M ir perdideles, dar prasinesiojo padidejo ax.gif

geras vakar nueinu i hollisteri ir sale'ai visi megztiniu, iki 20 svaru kiekvienas...taip ir pinigu neliko doh.gif lotuliukas.gif dabar galvoju kosia reiks virt su jais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blueberrie: 15 vasario 2012 - 11:21
QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 15, 11:20)
as nesioju M bet jogos paemiau S ir tiko idealiai. Anksciau buvau vienas sporto kelnes paemus M ir perdideles, dar prasinesiojo padidejo  ax.gif

geras vakar nueinu i hollisteri ir sale'ai visi megztiniu, iki 20 svaru kiekvienas...taip ir pinigu neliko  doh.gif  lotuliukas.gif dabar galvoju kosia reiks virt su jais  lotuliukas.gif

parduosit SM jei kas netiks manau be problemų biggrin.gif
o aš šį kart su megztuko vieno dydžiu nepataikiau, visad S man būdavo pamažinti kuriuos turiu ir man XS nešiojančiai pats tas, o va dabar gavau S ir didelis doh.gif
taip ilgai laukiau ir še tau...
Atsakyti
aciu uz patarimus, paemiau S, bet galvoju, gal pasiekist i XS
bet del ilgio bijau, nenoriu trumpu
Atsakyti
Nu va pasirodysiu gyvai su keliais rūbais, gal kas ir turite jau juos...:
1.Hollister, Desert Spring. Dydis M:
user posted image
2.AF Chelsea, dydis M:
user posted image
3. AF Alexis, dydis S:
user posted image

Visos dailios, kokybiškos, faina medvilnė.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 02 15, 17:02)
Nu va pasirodysiu gyvai su keliais rūbais, gal kas ir turite jau juos...:
Visos dailios, kokybiškos, faina medvilnė.. smile.gif

kaip ponia nuostabiai atrodote smile.gif puosiat rubus biggrin.gif
ir noriupasiteiraut jus tokio kudumo ir m s nesiojat??????????????? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 15, 17:22)
kaip ponia nuostabiai atrodote smile.gif puosiat rubus biggrin.gif
ir noriupasiteiraut jus tokio kudumo ir m s nesiojat??????????????? bigsmile.gif

Ačiū, Spygliz biggrin.gif nu neesu, aš jau tokia labai kūda, esu aukšta, tai ir perku didesnius rūbus, nes bijau, kad trumpi nebūtų doh.gif šiaip tos maikės, kur M dydžio, tai tikrai galėtų būti ir S, bet neiškrisiu iš jų tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
girl, net neabejojau, kad rubai nuostabiai atrodys biggrin.gif
as tos paskutiniosios taip norejau, taip norejau, bet nepagavo doh.gif dabar dar labiau noriu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 15, 18:18)
girl, net neabejojau, kad rubai nuostabiai atrodys  biggrin.gif
as tos paskutiniosios taip norejau, taip norejau, bet nepagavo  doh.gif  dabar dar labiau noriu lotuliukas.gif

Ačiū 4u.gif Žinok, ji tikrai faina, nors kažkur buvau skaičiusi komentarą, kad realiai lyg kažką nuvylus buvo biggrin.gif kaina jos juokinga buvo, labai labai aš ja džiaugiuosi ir vasarą mylėsiu biggrin.gif dar mėlynos norėčiau rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Girl_not4_you: 15 vasario 2012 - 19:38