Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

Mergiukai,
O kaip vyriski Aberio marskiniai?
Kaip ten su ju dydziais? MB nestambus, 180cm, bet pasportaves, kazi tilptu i S, ar geriau M imti? 4u.gif Gal kuri turi ir ismatavimus parasyti galetu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutic: 14 vasario 2012 - 17:02
QUOTE(Rutic @ 2012 02 14, 17:59)
Mergiukai,
Kaip ten su ju dydziais? MB nestambus, 180cm, bet pasportaves, kazi tilptu i S, ar geriau M imti?  4u.gif Gal kuri turi ir ismatavimus parasyti galetu?

Mano vyras viska nesioja xl i xxl netilpo biggrin.gif
Atsakyti
Spygliz, prisiduodu-gavau Gift Setuką iš Kids skyriuko-labai fainas, minkštas ir malonus prie kūno mirksiukas.gif Šalikas be galų-užsiūtas, labai smagiai apsimuturiuoja ir, kaip ir sakei, iš Kids skyriaus puikiai tinka ir suaugusiems. Atrodo gražiai-nesiskiria nuo foto realus vaizdelis. Kepurė tokia pšliukus gale-gražiai taip, jaunatviškai thumbup.gif Beje, panašu, kad teks jį dalintis man su dukra- mano septynmetė jau rytdienai jį į mokyklą eit užsikalė biggrin.gif Arba reiks iš saugusiųjų skyriaus imt-ten briedžiukai kiek kitokie rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rutic @ 2012 02 14, 16:59)
Mergiukai,
Kaip ten su ju dydziais? MB nestambus, 180cm, bet pasportaves, kazi tilptu i S, ar geriau M imti?  4u.gif Gal kuri turi ir ismatavimus parasyti galetu?

Aberiuko marškiniai Muscle Fit-mano neportuojančiam kūdesnio tipo vyrui, tai idealiai-L šiaip nešioja ir aberio l tiek marškiniai, tiek džempai, teik maikės idealiaiu
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 02 14, 21:43)
Spygliz, prisiduodu-gavau Gift Setuką iš Kids skyriuko-labai fainas, minkštas ir malonus prie kūno mirksiukas.gif Šalikas be galų-užsiūtas, labai smagiai apsimuturiuoja ir, kaip ir sakei, iš Kids skyriaus puikiai tinka ir suaugusiems. Atrodo gražiai-nesiskiria nuo foto realus vaizdelis. Kepurė tokia pšliukus gale-gražiai taip, jaunatviškai thumbup.gif Beje, panašu, kad teks jį dalintis man su dukra- mano septynmetė jau rytdienai jį į mokyklą eit užsikalė biggrin.gif Arba reiks iš saugusiųjų skyriaus imt-ten briedžiukai kiek kitokie  rolleyes.gif

Aha, aš irgi turiu iš kids skyriaus šį rinkinuką. Tiksliau, pirkau dukrai, bet dabar turėsim dalintis biggrin.gif Šiaip jo sudėtyje nors ir daugiau sintetika, bet jis nerealiai malonus. Bet ypač mane nustebino šalikas užsiūtais galais - tikras gėris thumbup.gif Šilumos atžvilgiu be galo geras dalykas.
Bet spygliz pati turės progos įsitikinti smile.gif
Papildyta:
O Innetos džemperiukas realiai yra netgi gražesnis, nei foto gali matytis. Nors iš džemperių skyriaus, bet jis toks kaip švarkelis. Žodžiu, pranoksta visus lūkesčius, net nebūčiau pagalvojusi. Su dydžiu nereiktų išsididinti, jie pilnai atitinka. Jeigu megztukų nešioju nuo XS iki M, tai šio džemperiuko konkrečiai XS tinka.
Ai, nu bet aš nemėgstu po apačia liemenių ir visko ten daug rengtis smile.gif Pakaktų palaidinės ar golfuko plono, jei labai šalta smile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif super kad tas komplektukas fainas lotuliukas.gif uzsidesiu briedziu megztini sortus pizaminius ir apsimuturiuosiu saliku su kepka lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 14, 20:55)
Aha, aš irgi turiu iš kids skyriaus šį rinkinuką. Tiksliau, pirkau dukrai, bet dabar turėsim dalintis biggrin.gif Šiaip jo sudėtyje nors ir daugiau sintetika, bet jis nerealiai malonus. Bet ypač mane nustebino šalikas užsiūtais galais - tikras gėris  thumbup.gif  Šilumos atžvilgiu be galo geras dalykas.
Bet spygliz pati turės progos įsitikinti  smile.gif

drinks_cheers.gif mane ir labai nustebino-sudėtis tokia sintineninė, bet toks malonus, kad nepasakytum, jog sintetika ax.gif Dabar galvoju, kad gal man iš Woman skyriaus pasiimti, o tą dukrai perleist, nes jai labai patiko tas setukas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2012 02 14, 21:01)
bigsmile.gif super kad tas komplektukas fainas  lotuliukas.gif uzsidesiu briedziu megztini sortus pizaminius ir apsimuturiuosiu saliku su kepka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bigsmile.gif irgi jo lauki-iš Kids ar iš suaugusiųjų?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 14, 22:01)
bigsmile.gif super kad tas komplektukas fainas  lotuliukas.gif uzsidesiu briedziu megztini sortus pizaminius ir apsimuturiuosiu saliku su kepka  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va, man to megztinio su briedžiais iki pilnos laimės trūksta verysad.gif

O pižaminiai šortai super prie megztinio thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 02 14, 22:03)
drinks_cheers.gif mane ir labai nustebino-sudėtis tokia sintineninė, bet toks malonus, kad nepasakytum, jog sintetika ax.gif Dabar galvoju, kad gal man iš Woman skyriaus pasiimti, o tą dukrai perleist, nes jai labai patiko tas setukas ax.gif
Papildyta:

bigsmile.gif irgi jo lauki-iš Kids ar iš suaugusiųjų?

megztini ir dabar uzsidejus bigsmile.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Luggne @ 2012 02 14, 22:04)
Va, man to megztinio su briedžiais iki pilnos laimės trūksta  verysad.gif

O pižaminiai šortai super prie megztinio  thumbup.gif  biggrin.gif

ja ja biggrin.gif man gali ant rubu vien briedziai but wink.gif
Luggne kids skyriuj yra dabar biski kitoks su briedziais uzsegamas megztukas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 14, 22:06)
megztini ir dabar uzsidejus  bigsmile.gif  lotuliukas.gif
ja ja biggrin.gif man gali ant rubu vien briedziai but wink.gif
Luggne kids skyriuj yra dabar biski kitoks su briedziais uzsegamas megztukas  bigsmile.gif

Paimsim ir tą, patinka man jis smile.gif Dabar ir kaina nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 14, 22:09)
Paimsim ir tą, patinka man jis  smile.gif  Dabar ir kaina nieko  smile.gif

galetu 14,90 but kaip ir daugelis kitu megztiniu is kids lotuliukas.gif
Atsakyti
O nera klaikiai trumpas tas megztinis su briedziais? Ir rankoves turbut 3/4, ane? g.gif
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siges @ 2012 02 14, 23:33)
O nera klaikiai trumpas tas megztinis su briedziais? Ir rankoves turbut 3/4, ane? g.gif
4u.gif

Akivaizdu, kad ir trumpas, ir rankovės 3/4, bet man jis gražutis wub.gif
Šiaip aš tai nebijau 3/4 rankovių ilgio, nes pasirengiu palaidinę ilgomis rankovėmis po apačia, jeigu reikia. Arba palieku atviras rankas...
O dėl ilgio, tai kiek turiu drabužėlių iš kids skyriaus - nešiojami. Tai, tikiuosi, ilgis neišgąsdins. O jei ką, bus dukrai smile.gif Ateina toks laikas, kada galima dalintis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luggne: 14 vasario 2012 - 23:32