Mergiukai,
O kaip vyriski Aberio marskiniai?
Kaip ten su ju dydziais? MB nestambus, 180cm, bet pasportaves, kazi tilptu i S, ar geriau M imti? Gal kuri turi ir ismatavimus parasyti galetu?
QUOTE(Rutic @ 2012 02 14, 17:59)
Mergiukai,
Kaip ten su ju dydziais? MB nestambus, 180cm, bet pasportaves, kazi tilptu i S, ar geriau M imti? Gal kuri turi ir ismatavimus parasyti galetu?
Mano vyras viska nesioja xl i xxl netilpo
Spygliz, prisiduodu-gavau Gift Setuką iš Kids skyriuko-labai fainas, minkštas ir malonus prie kūno Šalikas be galų-užsiūtas, labai smagiai apsimuturiuoja ir, kaip ir sakei, iš Kids skyriaus puikiai tinka ir suaugusiems. Atrodo gražiai-nesiskiria nuo foto realus vaizdelis. Kepurė tokia pšliukus gale-gražiai taip, jaunatviškai Beje, panašu, kad teks jį dalintis man su dukra- mano septynmetė jau rytdienai jį į mokyklą eit užsikalė Arba reiks iš saugusiųjų skyriaus imt-ten briedžiukai kiek kitokie
Papildyta:
Aberiuko marškiniai Muscle Fit-mano neportuojančiam kūdesnio tipo vyrui, tai idealiai-L šiaip nešioja ir aberio l tiek marškiniai, tiek džempai, teik maikės idealiaiu
Papildyta:
QUOTE(Rutic @ 2012 02 14, 16:59)
Mergiukai,
Aberiuko marškiniai Muscle Fit-mano neportuojančiam kūdesnio tipo vyrui, tai idealiai-L šiaip nešioja ir aberio l tiek marškiniai, tiek džempai, teik maikės idealiaiu
QUOTE(Ditele @ 2012 02 14, 21:43)
Spygliz, prisiduodu-gavau Gift Setuką iš Kids skyriuko-labai fainas, minkštas ir malonus prie kūno Šalikas be galų-užsiūtas, labai smagiai apsimuturiuoja ir, kaip ir sakei, iš Kids skyriaus puikiai tinka ir suaugusiems. Atrodo gražiai-nesiskiria nuo foto realus vaizdelis. Kepurė tokia pšliukus gale-gražiai taip, jaunatviškai Beje, panašu, kad teks jį dalintis man su dukra- mano septynmetė jau rytdienai jį į mokyklą eit užsikalė Arba reiks iš saugusiųjų skyriaus imt-ten briedžiukai kiek kitokie
Aha, aš irgi turiu iš kids skyriaus šį rinkinuką. Tiksliau, pirkau dukrai, bet dabar turėsim dalintis Šiaip jo sudėtyje nors ir daugiau sintetika, bet jis nerealiai malonus. Bet ypač mane nustebino šalikas užsiūtais galais - tikras gėris Šilumos atžvilgiu be galo geras dalykas.
Bet spygliz pati turės progos įsitikinti
Papildyta:
O Innetos džemperiukas realiai yra netgi gražesnis, nei foto gali matytis. Nors iš džemperių skyriaus, bet jis toks kaip švarkelis. Žodžiu, pranoksta visus lūkesčius, net nebūčiau pagalvojusi. Su dydžiu nereiktų išsididinti, jie pilnai atitinka. Jeigu megztukų nešioju nuo XS iki M, tai šio džemperiuko konkrečiai XS tinka.
Ai, nu bet aš nemėgstu po apačia liemenių ir visko ten daug rengtis Pakaktų palaidinės ar golfuko plono, jei labai šalta
super kad tas komplektukas fainas uzsidesiu briedziu megztini sortus pizaminius ir apsimuturiuosiu saliku su kepka
QUOTE(Luggne @ 2012 02 14, 20:55)
Aha, aš irgi turiu iš kids skyriaus šį rinkinuką. Tiksliau, pirkau dukrai, bet dabar turėsim dalintis Šiaip jo sudėtyje nors ir daugiau sintetika, bet jis nerealiai malonus. Bet ypač mane nustebino šalikas užsiūtais galais - tikras gėris Šilumos atžvilgiu be galo geras dalykas.
mane ir labai nustebino-sudėtis tokia sintineninė, bet toks malonus, kad nepasakytum, jog sintetika Dabar galvoju, kad gal man iš Woman skyriaus pasiimti, o tą dukrai perleist, nes jai labai patiko tas setukas
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2012 02 14, 21:01)
super kad tas komplektukas fainas uzsidesiu briedziu megztini sortus pizaminius ir apsimuturiuosiu saliku su kepka
irgi jo lauki-iš Kids ar iš suaugusiųjų?
QUOTE(spygliz @ 2012 02 14, 22:01)
Va, man to megztinio su briedžiais iki pilnos laimės trūksta
O pižaminiai šortai super prie megztinio
QUOTE(Ditele @ 2012 02 14, 22:03)
mane ir labai nustebino-sudėtis tokia sintineninė, bet toks malonus, kad nepasakytum, jog sintetika Dabar galvoju, kad gal man iš Woman skyriaus pasiimti, o tą dukrai perleist, nes jai labai patiko tas setukas
Papildyta:
Papildyta:
megztini ir dabar uzsidejus
QUOTE(Luggne @ 2012 02 14, 22:04)
Va, man to megztinio su briedžiais iki pilnos laimės trūksta
ja ja man gali ant rubu vien briedziai but
Luggne kids skyriuj yra dabar biski kitoks su briedziais uzsegamas megztukas
QUOTE(spygliz @ 2012 02 14, 22:06)
megztini ir dabar uzsidejus
Paimsim ir tą, patinka man jis Dabar ir kaina nieko
QUOTE(Luggne @ 2012 02 14, 22:09)
Paimsim ir tą, patinka man jis Dabar ir kaina nieko
galetu 14,90 but kaip ir daugelis kitu megztiniu is kids
QUOTE(Siges @ 2012 02 14, 23:33)
Akivaizdu, kad ir trumpas, ir rankovės 3/4, bet man jis gražutis
Šiaip aš tai nebijau 3/4 rankovių ilgio, nes pasirengiu palaidinę ilgomis rankovėmis po apačia, jeigu reikia. Arba palieku atviras rankas...
O dėl ilgio, tai kiek turiu drabužėlių iš kids skyriaus - nešiojami. Tai, tikiuosi, ilgis neišgąsdins. O jei ką, bus dukrai Ateina toks laikas, kada galima dalintis