Aš irgi to megztuko grožio nelabai suprantu.. draugė parsisiuntė, tai manęs jis visai nesužavėjo, nors ant Kavamalės visai nieko atrodo
aš irgi gavau kelias maikes tokias paprastas, nežinau, jei kam įdomu, gal vėliau galėsiu papozuot
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 02 13, 20:01)
Aš irgi to megztuko grožio nelabai suprantu.. draugė parsisiuntė, tai manęs jis visai nesužavėjo, nors ant Kavamalės visai nieko atrodo
aš irgi gavau kelias maikes tokias paprastas, nežinau, jei kam įdomu, gal vėliau galėsiu papozuot
va kiek kritikos gavau siandien gal reiks i isparduotuve imesti megztuka, nes pati abejojau del jo del maikutes dar pagalvosiu
idomu, labai
QUOTE(kavamale @ 2012 02 13, 19:04)
va kiek kritikos gavau siandien gal reiks i isparduotuve imesti megztuka, nes pati abejojau del jo
idomu, labai
idomu, labai
Nu tau, jei patinka, tai pasilik, nepardavinėk vasara, kaip Spygliz ir minėjo, visai fainai turėtų jis atrodyti, pvz prie kokios suknutės, prasegtas.. aš irgi dėl vienos palaidinės dar mąstau ar pasilikt, nes nu tiesiog gal man jos nereik, bet ne dėl to, kad nepatinka ok, įmesiu vėliau foto
QUOTE(kavamale @ 2012 02 13, 19:04)
va kiek kritikos gavau siandien gal reiks i isparduotuve imesti megztuka, nes pati abejojau del jo del maikutes dar pagalvosiu
idomu, labai
idomu, labai
Man tas megztinis fainas..esme ar rubas graziai atrodo ir siaip ar smagus nesiot. Jis plonytis, bet siltas ir grazus, nesuprantu ko visom jis taip nepatiko...nepirkit jo niekas bus man tik geriau, kuo maziau turinciu bus ir ji nesios chi chi...tarp kitko jis kietai atrodo po apacia uzsidejus kvarkliuota balta maike su kreminem detalem is kids kaip luggne parduoda...
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 02 13, 20:08)
Nu tau, jei patinka, tai pasilik, nepardavinėk vasara, kaip Spygliz ir minėjo, visai fainai turėtų jis atrodyti, pvz prie kokios suknutės, prasegtas.. aš irgi dėl vienos palaidinės dar mąstau ar pasilikt, nes nu tiesiog gal man jos nereik, bet ne dėl to, kad nepatinka ok, įmesiu vėliau foto
kaip ir minejau, abejoju as del jo, o ir nuomones is salies padeda linkt prie to nezinau, dar pabandysiu kelis variantus prie kitu kelniu ar prie sukneles
QUOTE(Inneta @ 2012 02 13, 20:03)
As sendien gavau svarkeli San Pedro Bay, man jis labai patiko ir modeliukas ir kokybe
ar atitiko dydi?
o tikrai nereiktu mazesnio, jei foto ant megztuko ir liemenes
Jei tik ant maikutes tai laisvokas jis ir seip neaptemptas, laisvas. Rankoves man visu( ir megstuku) per ilgos buna
O dydi tai atitinka manau tikrai.
QUOTE(Inneta @ 2012 02 14, 07:11)
Jei tik ant maikutes tai laisvokas jis ir seip neaptemptas, laisvas. Rankoves man visu( ir megstuku) per ilgos buna
atrodo tikrai dailiai
tai jei nesiot kaip svarkiuka - tai matau M tinka tikrai
bet jei kaip susegama megztuka su maikyte - tiktu ir S
supratau
aciu
Sitie modeliukai labai faini....neiprastai bet super ziurisi ruda spalva