Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

Aš irgi to megztuko grožio nelabai suprantu.. draugė parsisiuntė, tai manęs jis visai nesužavėjo, nors ant Kavamalės visai nieko atrodo biggrin.gif
aš irgi gavau kelias maikes tokias paprastas, nežinau, jei kam įdomu, gal vėliau galėsiu papozuot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 02 13, 20:01)
Aš irgi to megztuko grožio nelabai suprantu.. draugė parsisiuntė, tai manęs jis visai nesužavėjo, nors ant Kavamalės visai nieko atrodo biggrin.gif
aš irgi gavau kelias maikes tokias paprastas, nežinau, jei kam įdomu, gal vėliau galėsiu papozuot biggrin.gif

va kiek kritikos gavau siandien biggrin.gif gal reiks i isparduotuve imesti megztuka, nes pati abejojau del jo 4u.gif del maikutes dar pagalvosiu
idomu, labai mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 vasario 2012 - 18:07
QUOTE(kavamale @ 2012 02 13, 19:04)
va kiek kritikos gavau siandien biggrin.gif gal reiks i isparduotuve imesti megztuka, nes pati abejojau del jo  4u.gif
idomu, labai  mirksiukas.gif

Nu tau, jei patinka, tai pasilik, nepardavinėk smile.gif vasara, kaip Spygliz ir minėjo, visai fainai turėtų jis atrodyti, pvz prie kokios suknutės, prasegtas.. aš irgi dėl vienos palaidinės dar mąstau ar pasilikt, nes nu tiesiog gal man jos nereik, bet ne dėl to, kad nepatinka smile.gif ok, įmesiu vėliau foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 13, 19:04)
va kiek kritikos gavau siandien biggrin.gif gal reiks i isparduotuve imesti megztuka, nes pati abejojau del jo  4u.gif del maikutes dar pagalvosiu
idomu, labai  mirksiukas.gif

Man tas megztinis fainas..esme ar rubas graziai atrodo ir siaip ar smagus nesiot. Jis plonytis, bet siltas ir grazus, nesuprantu ko visom jis taip nepatiko...nepirkit jo niekas bus man tik geriau, kuo maziau turinciu bus ir ji nesios chi chi...tarp kitko jis kietai atrodo po apacia uzsidejus kvarkliuota balta maike su kreminem detalem is kids kaip luggne parduoda...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 13 vasario 2012 - 18:15
QUOTE(Girl_not4_you @ 2012 02 13, 20:08)
Nu tau, jei patinka, tai pasilik, nepardavinėk smile.gif  vasara, kaip Spygliz ir minėjo, visai fainai turėtų jis atrodyti, pvz prie kokios suknutės, prasegtas.. aš irgi dėl vienos palaidinės dar mąstau ar pasilikt, nes nu tiesiog gal man jos nereik, bet ne dėl to, kad nepatinka smile.gif  ok, įmesiu vėliau foto drinks_cheers.gif

kaip ir minejau, abejoju as del jo, o ir nuomones is salies padeda linkt prie to biggrin.gif nezinau, dar pabandysiu kelis variantus prie kitu kelniu ar prie sukneles 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 vasario 2012 - 18:13
As sendien gavau svarkeli San Pedro Bay, man jis labai patiko ir modeliukas ir kokybe thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inneta @ 2012 02 13, 20:03)
As sendien gavau svarkeli San Pedro Bay, man jis labai patiko ir modeliukas ir kokybe  thumbup.gif

ar atitiko dydi?
ax.gif
Atsakyti
Megstukus perku S dydzio, svarkeli emiau M ir viskas ciki thumbup.gif Va uzsidejus ant golfuko ir liemenes. Smagu, kad ilgesnis modeliukas nei megstuku.
Atsiprasau uz foto blush2.gif kokybe nekokia.

user posted image
Atsakyti
o tikrai nereiktu mazesnio, jei foto ant megztuko ir liemenes blush2.gif g.gif
Atsakyti
Jei tik ant maikutes tai laisvokas jis ir seip neaptemptas, laisvas. Rankoves man visu( ir megstuku) per ilgos buna doh.gif
O dydi tai atitinka manau tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Inneta @ 2012 02 14, 07:11)
Jei tik ant maikutes tai laisvokas jis ir seip neaptemptas, laisvas. Rankoves  man visu( ir megstuku) per ilgos buna doh.gif
O dydi tai atitinka manau tikrai.

atrodo tikrai dailiai thumbup.gif
tai jei nesiot kaip svarkiuka - tai matau M tinka tikrai
bet jei kaip susegama megztuka su maikyte - tiktu ir S
supratau
aciu 4u.gif
Atsakyti
Sitie modeliukai labai faini....neiprastai bet super ziurisi ruda spalva wink.gif
Atsakyti