Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Ditele @ 2012 02 11, 23:22)
drinks_cheers.gif mano 179, bet su viršumi paprastai nėra problemų-+/- standartas tinka, nes mano ūgio didžiąją dalį kojos sudaro ir čia standartas jau l. retai tinka rolleyes.gif  biggrin.gif Parjuokinai su tais kvarkliais biggrin.gif

o tai ka daryt smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet kokia kieta jausdavaus biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 11, 22:23)
o tai ka daryt smile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  bet kokia kieta jausdavaus biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif aš įsivaizuoju smile.gif O aš dabar dalį skinių velvetkių ir džinsiukų nešioju kaip ankle tipo ar caprius, nes randu atinkančius, bet ilgis 32 rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 11, 22:14)
na kartais ne ugyje esme as 174, bet kojos 36 ilgio dzinsu reikalauja smile.gif pamenu kai senais laikais prie dzinsu uzuolaidinius kvarklius siudavau kad normalaus ilgio atrodytu kai nebuvo is ko rinktis smile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kad orginalumo Tau netruksta senai pastebejau mirksiukas.gif
nu bet cia tai nusikvatojau iki asaru lotuliukas.gif ---} 4u.gif 4u.gif Svarbu kad kietai jausdavais thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2012 02 12, 00:12)
kad orginalumo Tau netruksta senai pastebejau  mirksiukas.gif
nu bet cia tai nusikvatojau iki asaru  lotuliukas.gif ---} 4u.gif  4u.gif  Svarbu kad kietai jausdavais  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Dar foto gal kur atkasciau wink.gif)))
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 12, 08:52)
Dar foto gal kur atkasciau wink.gif)))

Noriu thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
siandiena atsiemiau savo siuntinuka, tad pasirodysiu ir gal kam bus naudinga bigsmile.gif priminsiu, deviu S paprastai
Lucy megztukas,M dydis, per liemeni gal kiek siauresnis galetu buti, bet jei mazesnis - ilgio truks doh.gif turiu galimybe pasikeisti i S dydi, bet dar pagalvosiu, bijau, kad nebesiziures ant manes dar trumpesnis. Siaip, minkstas labai, kremines spalvos
user posted image
Brittan maikute, tikejausi ilgesnes. XS dydis, bet nera labai aptempta. Jei kas pirko S dydzio ir nori keisti i manaji XS - mielai. kaip visad man problemos su navy spalvos fotografavimo, ji tikrai nepersisviecia ir realiai tamsesne, na navy (matosi truputi jos islindusios is po megztuko pirmoje foto) biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 13 vasario 2012 - 16:03
QUOTE(Aukses_mamyte @ 2012 02 12, 09:02)
Noriu  thumbup.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  clap.gif  clap.gif

Spygliz foto zadejimo meistras,bet neikada nieko nerodo biggrin.gif
----
Lucy megztinis man labai,netgi labai nesimpatiskas...
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 02 13, 18:08)
----

arba as ne kokia fotografe ir modelis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 13, 16:11)
arba as ne kokia fotografe  ir modelis  biggrin.gif

ne,maciau ji realiai..Tikrai nevertas pinigeliu sitas megztukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajaaa @ 2012 02 13, 17:08)
Spygliz foto zadejimo meistras,bet neikada nieko nerodo biggrin.gif
----

SPYGLIZ UZSIKASUS DARBAIS NUO RYTO IKI VAKARO. DIRBU PER TRIS VIETAS..SORRY CHEBRYTE 4u.gif Kai turesiu laiko idesiu foto, bet dabar apsirenginet ir nusirenginet tikrai neturiu kada, juo labiau kad mano profesionalus fotikas uzsispyres ir liudnas ir neturi blico, o kai griztu namo vakare neuztenka apsvietimo cool.gif

Lucy be galo mielas wub.gif vasara tikrai sunesiosiu, vat beda kad ta grazioji kremine spalva man visiskai netinka, bet kai turiu toki ka darysi ir norinciu keistis spalva ner smile.gif o man jis kainavo 90 litu tai nzn kaip uz megztuka normalu manau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 13 vasario 2012 - 17:37
Dekui uz madu demonstravima 4u.gif
Man labai grazi Brittan maikute, bet atrodo trumpoka g.gif O sakykit kavamale koks jusu ugis?
Na o del Lucy pritariu, kad nekoks pats megztuko modelis. Man apskritai tie "skyleti" aber megztukai nera grazus schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gailiute: 13 vasario 2012 - 17:21
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 13, 19:20)
Dekui uz madu demonstravima 4u.gif
Man labai grazi Brittan maikute, bet atrodo trumpoka g.gif O sakykit kavamale koks jusu ugis?

nezinau tikslaus ugio, bet apie 1,72 gal 4u.gif
Atsakyti