Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Rutic @ 2012 02 11, 12:40)
Cia neorginali  man atrodo  smile.gif

tai is nuotraukos matau, kad etikete ne ta, del to ir sakau, kad gal tik tokia foto is interneto, realios juk nera 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 11 vasario 2012 - 10:45
As irgi gavau ta LIUCY nerealus, tik man ta kremine spalva netinka, keisciau i pilka nebent o siaip tobulas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 11, 12:58)
As irgi gavau ta LIUCY nerealus, tik man ta kremine spalva netinka, keisciau i pilka nebent o siaip tobulas  wub.gif

Man jis kazkaip is tos internetines nuotraukos nieko ypatingo atrodo... Gal pademostruosi? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutic @ 2012 02 11, 14:06)
Man jis kazkaip is tos internetines nuotraukos nieko ypatingo atrodo... Gal pademostruosi?  bigsmile.gif

lotuliukas.gif gal ax.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 11, 13:11)

Laukiam biggrin.gif
Atsakyti
Manęs kažkas prašė, tai fotografavau apsirengusi. Gal kam bus įdomu mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
Ir dar 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
As tiesiog negaliu patiket kad Luggnei mgztuku ilgis normalus, man visi sitie vos bamba siekia g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 11, 22:37)
As tiesiog negaliu patiket kad Luggnei mgztuku ilgis normalus, man visi sitie vos bamba siekia  g.gif  bigsmile.gif

Tai va, įrodymai, kad kaip kurie siekia daugiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 11, 21:37)
As tiesiog negaliu patiket kad Luggnei mgztuku ilgis normalus, man visi sitie vos bamba siekia  g.gif  bigsmile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Dar pridursiu, kad mano ūgis 170 cm smile.gif Taigi ne tokia jau ir žema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Luggne @ 2012 02 11, 22:55)
Dar pridursiu, kad mano ūgis 170 cm smile.gif Taigi ne tokia jau ir žema smile.gif

na kartais ne ugyje esme as 174, bet kojos 36 ilgio dzinsu reikalauja smile.gif pamenu kai senais laikais prie dzinsu uzuolaidinius kvarklius siudavau kad normalaus ilgio atrodytu kai nebuvo is ko rinktis smile.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 11 vasario 2012 - 22:17
QUOTE(spygliz @ 2012 02 11, 22:14)
na kartais ne ugyje esme as 174, bet kojos 36 ilgio dzinsu reikalauja smile.gif pamenu kai senais laikais prie dzinsu uzuolaidinius kvarklius siudavau kad normalaus ilgio atrodytu kai nebuvo is ko rinktis smile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif mano 179, bet su viršumi paprastai nėra problemų-+/- standartas tinka, nes mano ūgio didžiąją dalį kojos sudaro ir čia standartas jau l. retai tinka rolleyes.gif biggrin.gif Parjuokinai su tais kvarkliais biggrin.gif
Atsakyti