Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Agnytte @ 2012 02 10, 00:14)
Gal galima bent foto is to rojaus,kad jau realiai neina pasiziureti? blush2.gif  biggrin.gif
Ir isvis tai galetumet,kada pademonstruoti kokius drabuziukus ant saves,kad vaizda realu susidarytume bigsmile.gif

Pameginsiu foto padaryt jei del prasto apsvietimo gausis
Atsakyti
nepavyko nufotkint sad.gif per mazas atstumas drabuzinej iki lentynu fotikas neapima, kada kai istrauksiu viska is ten ant lovos sukrausiu biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 10 vasario 2012 - 09:10
QUOTE(spygliz @ 2012 02 10, 09:08)
nepavyko nufotkint sad.gif per mazas atstumas drabuzinej iki lentynu fotikas neapima, kada kai istrauksiu viska is ten ant lovos sukrausiu biggrin.gif  lotuliukas.gif

mums ne spintos turinio reik, mums reik vaizdo ant modelio tongue.gif mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 02 10, 11:16)
mums ne spintos turinio reik, mums reik vaizdo ant modelio tongue.gif  mirksiukas.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif oi cia didis darbas butu biggrin.gif... lotuliukas.gif lotuliukas.gif doh.gif na ka nors gal ir imesiu kai prisiruosiu...ikalbekit vyra kad nufotkintu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 10, 12:05)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif oi cia didis darbas butu biggrin.gif... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  doh.gif na ka nors gal ir imesiu kai prisiruosiu...ikalbekit vyra kad nufotkintu tongue.gif

pati nusfotkink, gi rezimai yra, kur paspaudi ir lauki kol paukštukas išskrenda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Lerikyte @ 2012 02 10, 12:40)
pati nusfotkink, gi rezimai yra, kur paspaudi ir lauki kol paukštukas išskrenda biggrin.gif

su savo tuo fotiku protingesniu uz mane reik pirma ismokt tai daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 08, 09:31)
Gavau siandien Liucy megztuka ir nesupratau kodel visos ji parduoda...toooooks fainas <3 del svarko ir as mastau.jei nesioju xs imt s??? Ant modelio puikiai matosi kad ir rankoves ir jis pats trumputis...

as ir pastebejau, kad isparduotuvej ju pasipyle biggrin.gif kaip tik man jis atejes yra, bet esu isvykusi sia savaite,tik pirmadieni galesiu pasiimti. Tai net isisgandau, o dar rase isparduotuvej, kad dydi atitinka, tai sakes tada , nes imiau dydziu didesni doh.gif
Atsakyti
aš irgi gavau Liucy wub.gif labai jis man wub.gif toks minkštas ir mielas, bijojau imti, kad nekąstų, nes viskas kas su vilna man kanda unsure.gif bet šitas thumbup.gif
dydis irgi man normalus pasirodė, ne mažintas ax.gif bet gal didesnio ilgis geresnis būtų, nes jis kaip ir kiti trumputis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Carlin: 11 vasario 2012 - 09:37
na va, prasisoviau, paziuresiu kaip ten kas, bet , matyt, teks pardavinet verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 11, 10:55)
na va, prasisoviau, paziuresiu kaip ten kas, bet , matyt, teks pardavinet  verysad.gif

tai gal ir didesnis graziai atrodys smile.gif as turiu viena megztuka M dydzio, tai jo ilgis man labiau patinka, bet jis kazkaip nelabai graziai per liemeni man kabo doh.gif nors liemens pas mane isvis nerasta biggrin.gif tai va lieknesnei mergaitei isvis negraziai kabetu...
bet sitas vilnonis gal kitaip kris g.gif
Atsakyti
QUOTE(Carlin @ 2012 02 11, 12:13)
tai gal ir didesnis graziai atrodys smile.gif as turiu viena megztuka M dydzio, tai jo ilgis man labiau patinka, bet jis kazkaip nelabai graziai per liemeni man kabo  doh.gif  nors liemens pas mane isvis nerasta biggrin.gif tai va lieknesnei mergaitei isvis negraziai kabetu...
bet sitas vilnonis gal kitaip kris  g.gif

as ir turejau viena M dydzio nemazinta, tai per liemeni labai negraziai atrode, pardaviau iskart..

beje, gal kam pravers, tik etikete neaiski. Bet gal cia tik internetinej foto. Siaip faina
http://www.manodrabu...erine-striukyte
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kavamale: 11 vasario 2012 - 10:16
QUOTE(kavamale @ 2012 02 11, 10:16)
.
beje, gal kam pravers,  tik etikete neaiski. Bet gal cia tik internetinej foto. Siaip faina
http://www.manodrabu...erine-striukyte

Cia neorginali man atrodo smile.gif
Atsakyti