jau tas ju sukneliu ir sijonu trumpumas...Gal kai sversiu kada nors 10kg maziau tai isdrysiu isigyti,nes dbr vis ziuriu ziuriu ir nesirystu nuogu uzpakaliu vaikscioti
pagal tai kad as esu 174 ugio pagal modeliu foto ir daiktus kaip jie atrodo ant ju sprendziu kad visos merginos ir vaikinai ten iki 170 kokio ilgio megztukai ant ju atrodo ir dzemperiai..na man tikria visi trumpesni..pvz jei dzinsai flare foto atrodo kad zeme velkas tai man kauliuku nesiekia
Dekui spygliz uz foto As net nesvajoju pirkti is Aberio jeggingsus kur negalima pasirinkti ilgio, nes zinau kad viskas bus trumpa Vienintele iseitis - autis auktus batus, kad nesimatytu jog kelnes per trumpos Tiesa sakant as taip ir darau, nes kartais tokiu graziu kelniu pamatau parduotuvese, kurios man deja per trumpos ir nesusilaikau nenusipirkus
Gavau šiandien Celeste megztukėlį - labai fainas, tamprutis, minkstutis ,atitinka dydį (M nešioju, M ir ėmiau) ir, svarbiausia, ilgos, o ne 3/4 rankovės, ir ilgis pagaliau megztukėlio normalus
Mano patirtis su Hollisteriu labai idomi - turiu sijona aberio M dydi,viskas puiku;uzsakiau Hollister tai gavau M dydi ir liemuo kazkur 1.5cm platesnis Gerai kai yra kam susiaurinti namie... O tarkim vyriski marskiniai atvirksciai Aberio S dydis vyrui kaip nulieti, o Hollister marskiniai to paties dydzio apie 2 cm trumpesni
Gal galima bent foto is to rojaus,kad jau realiai neina pasiziureti?
Ir isvis tai galetumet,kada pademonstruoti kokius drabuziukus ant saves,kad vaizda realu susidarytume