Visi aberio sijonai trumpi...ir didesnis dydis nelabai gelbetu sitas grazuolis, galbut realia foto imest galit
QUOTE(spygliz @ 2012 02 08, 21:47)
Visi aberio sijonai trumpi...ir didesnis dydis nelabai gelbetu sitas grazuolis, galbut realia foto imest galit
Del to vis ziuriu i juos, bet niekad ir neuzsisakau. Tiesiog galvoju gal vieni modeliai kazkiek ilgesni nei kiti
Turiu viena Abercrombie suknele, kurios uzsisakiau L dydi vien tam, kad ilgis butu geresnis. Bet reikejo nesti taisyti, nes kabojo ant manes suknele kaip maisas... Net ir pataisyta kazkaip ne visai taip atrodo kaip reiketu
tinka didesnis dydis, bandziau ir man didesni, tiko normaliai. ten visgi gumyte, nekrenta. laikosi ant siknos
QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 08, 22:15)
tinka didesnis dydis, bandziau ir man didesni, tiko normaliai. ten visgi gumyte, nekrenta. laikosi ant siknos
Na taip bet tas sijonas kartais jei didesnis dydis buna juokingai issiputes
jis krentantis, neissipucia
nu gi isduokit paslapti kaip ta Aberi nupirkt, nei viena tarpininke neperka... , o ten dabar toookiu groziu , kad geriau ir nebuciau macius
As irgi "lasinini" hoodie uzsisakiau, va toki:
Ir pizaminius trusus:
Ir pizaminius trusus:
QUOTE(spygliz @ 2012 02 09, 08:37)
Superiniai )))) gal kas pirko gift set salika ir kepure su briedziais..pakomentuokit
nepirkau, bet ir nepirkciau, sudetis siaubinga Taip ir isivaizduoju, kaip nusiimu ta kepure, o plaukai styro stati
QUOTE(spygliz @ 2012 02 09, 08:37)
Superiniai )))) gal kas pirko gift set salika ir kepure su briedziais..pakomentuokit
Aš laukiu-tik iš kids skyriuko-turi šią savaitę ar kitos savaitės pradžioje pareit
QUOTE(Blond @ 2012 02 09, 09:52)
nepirkau, bet ir nepirkciau, sudetis siaubinga Taip ir isivaizduoju, kaip nusiimu ta kepure, o plaukai styro stati
turiu ir salika ir kepure tokios sudeties, viskas su jais man gerai o siaip ne del sudeties klausiu o del bendro vaizdo
Laba dienuke
Sita mano anyta navy spalvos pasieme,o as ta kita,kur "normaliom" sagom
Labai grazi
Kaip man ieiti i holisterco psl,gal kuri susiduret su ta pacia problema,vkr vakare vienam kompe neleido naudotis,siandien jau ir kitam,imeta i juoda langa ir viskas,bandziau jau per tris proxy puslapius ir niekaip,o labai reikai vyrui bliuzonu paimti
QUOTE(Blond @ 2012 02 09, 08:34)
As irgi "lasinini" hoodie uzsisakiau, va toki:
Sita mano anyta navy spalvos pasieme,o as ta kita,kur "normaliom" sagom
QUOTE(spygliz @ 2012 02 09, 10:32)
Su situo groziu jei neklystu Paskeviciute Aiste pasipuosus zmoniu zurnale naujame
Labai grazi
Kaip man ieiti i holisterco psl,gal kuri susiduret su ta pacia problema,vkr vakare vienam kompe neleido naudotis,siandien jau ir kitam,imeta i juoda langa ir viskas,bandziau jau per tris proxy puslapius ir niekaip,o labai reikai vyrui bliuzonu paimti
QUOTE(Agnytte @ 2012 02 09, 13:02)
nu as tai ieinu be problemu
Hollisterco