Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

Visi aberio sijonai trumpi...ir didesnis dydis nelabai gelbetu wink.gif sitas grazuolis, galbut realia foto imest galit wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 08, 21:47)
Visi aberio sijonai trumpi...ir didesnis dydis nelabai gelbetu wink.gif sitas grazuolis, galbut realia foto imest galit wink.gif biggrin.gif

Del to vis ziuriu i juos, bet niekad ir neuzsisakau. Tiesiog galvoju gal vieni modeliai kazkiek ilgesni nei kiti g.gif
Turiu viena Abercrombie suknele, kurios uzsisakiau L dydi vien tam, kad ilgis butu geresnis. Bet reikejo nesti taisyti, nes kabojo ant manes suknele kaip maisas... Net ir pataisyta kazkaip ne visai taip atrodo kaip reiketu doh.gif
Atsakyti
tinka didesnis dydis, bandziau ir man didesni, tiko normaliai. ten visgi gumyte, nekrenta. mirksiukas.gif laikosi ant siknos tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 08, 22:15)
tinka didesnis dydis, bandziau ir man didesni, tiko normaliai. ten visgi gumyte, nekrenta.  mirksiukas.gif laikosi ant siknos  tongue.gif

Na taip bet tas sijonas kartais jei didesnis dydis buna juokingai issiputes doh.gif
Atsakyti
jis krentantis, neissipucia smile.gif
Atsakyti
nu gi isduokit paslapti 4u.gif kaip ta Aberi nupirkt, nei viena tarpininke neperka... verysad.gif , o ten dabar toookiu groziu wub.gif , kad geriau ir nebuciau macius doh.gif
Atsakyti
As irgi "lasinini" hoodie uzsisakiau, va toki:

user posted image

Ir pizaminius trusus:

user posted image
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 09, 08:37)
Superiniai wink.gif)))) gal kas pirko gift set salika ir kepure su briedziais..pakomentuokit

nepirkau, bet ir nepirkciau, sudetis siaubinga doh.gif Taip ir isivaizduoju, kaip nusiimu ta kepure, o plaukai styro stati lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 09, 08:37)
Superiniai wink.gif)))) gal kas pirko gift set salika ir kepure su briedziais..pakomentuokit

Aš laukiu-tik iš kids skyriuko-turi šią savaitę ar kitos savaitės pradžioje pareit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 02 09, 09:52)
nepirkau, bet ir nepirkciau, sudetis siaubinga doh.gif Taip ir isivaizduoju, kaip nusiimu ta kepure, o plaukai styro stati lotuliukas.gif

turiu ir salika ir kepure tokios sudeties, viskas su jais man gerai g.gif o siaip ne del sudeties klausiu o del bendro vaizdo wink.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Laba dienuke 4u.gif
QUOTE(Blond @ 2012 02 09, 08:34)
As irgi "lasinini" hoodie uzsisakiau, va toki:

user posted image

Sita mano anyta navy spalvos pasieme,o as ta kita,kur "normaliom" sagom biggrin.gif

QUOTE(spygliz @ 2012 02 09, 10:32)
Su situo groziu jei neklystu Paskeviciute Aiste pasipuosus zmoniu zurnale naujame  lotuliukas.gif

wub.gif Labai grazi thumbup.gif

Kaip man ieiti i holisterco psl,gal kuri susiduret su ta pacia problema,vkr vakare vienam kompe neleido naudotis,siandien jau ir kitam,imeta i juoda langa ir viskas,bandziau jau per tris proxy puslapius ir niekaip,o labai reikai vyrui bliuzonu paimti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 02 09, 13:02)
Kaip man ieiti i holisterco psl,gal kuri susiduret su ta pacia problema,vkr vakare vienam kompe neleido naudotis,siandien jau ir kitam,imeta i juoda langa ir viskas,bandziau jau per tris proxy puslapius ir niekaip,o labai reikai vyrui bliuzonu paimti unsure.gif

nu as tai ieinu be problemu
Hollisterco
Atsakyti