Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Blond @ 2012 02 07, 20:43)
Na, as su 180 cm toki uzsisakiau, M dydi 4u.gif Nesioju S/M, tai tikiuos tiks. Kaip tik norejau trumpo svarkelio, tai surizikavau ax.gif

Kai gausit, pakomentuokit-aktualu ūgis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 02 07, 22:29)
Kai gausit, pakomentuokit-aktualu ūgis biggrin.gif

Mane irgi domina, ypac jei ikeltumete realiu foto. O kada turetumete gauti, ar seniai uzsakete?
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 07, 22:31)
Mane irgi domina, ypac jei ikeltumete realiu foto. O kada turetumete gauti, ar seniai uzsakete?

Čia, turbūt, Blond klausėt-tik mane pacitavot ax.gif ?Aš nepirkau to švarkiuko-tik jis man labai wub.gif ir įdomu, kaip dydis/ilgis, nes aš panašaus ūgio kaip Blond-apie 179/180 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 02 07, 23:01)
Čia, turbūt, Blond klausėt-tik mane pacitavot ax.gif ?Aš nepirkau to švarkiuko-tik jis man labai wub.gif ir įdomu, kaip dydis/ilgis, nes aš panašaus ūgio kaip Blond-apie 179/180 ax.gif

Taip, Blond klausiau blush2.gif
Atsakyti
Gavau siandien Liucy megztuka ir nesupratau kodel visos ji parduoda...toooooks fainas <3 del svarko ir as mastau.jei nesioju xs imt s??? Ant modelio puikiai matosi kad ir rankoves ir jis pats trumputis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 08 vasario 2012 - 07:32
Galesiu parasyt ismatavimus, kai gausiu, bet tas bus negreit, nes tik vakar uzsisakiau smile.gif Tikiuos nebus trumpesnis nei Aberio megztukai lotuliukas.gif
Atsakyti
As irgi visgi nusprendziau surizikuoti ir uzsakiau vakar ta svarka. Manau gerai padariau, nes M dydzio jau nebeliko. As siaip irgi nesioju tarpini S/M.. na jei netiks manau kokia zemesne mamyte perpirks, nes svarkas tikrai grazus wub.gif
spygliz, gal galite ideti nuotrauka kaip atrodo ant modelio, man nepavyko tokios rasti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 02 08, 13:24)
As irgi visgi nusprendziau surizikuoti ir uzsakiau vakar ta svarka. Manau gerai padariau, nes M dydzio jau nebeliko. As siaip irgi nesioju tarpini S/M.. na jei netiks manau kokia zemesne mamyte perpirks, nes svarkas tikrai grazus wub.gif
spygliz, gal galite ideti nuotrauka kaip atrodo ant modelio, man nepavyko tokios rasti ax.gif

As irgi toki pat dydi emiau siandien,nes jau vakar pavelavau,nesioju taip pat kaip ir jus S/M,bet Sb sakiau, jeigu neuzsisegs tai prasegta nesiosiu blush2.gif lotuliukas.gif
Dar pasiemiau bliuzona "lasinini" ir dzinsiukus super skinny stipriai paplesytus,labai patiko man tas modeliukas,o ir dydis kurio reik buvo, tai griebiau,o ir kaina juokinga thumbup.gif
Atsakyti
gavau kaip tik siandien sita sijoneli wub.gif

user posted image

o jau groooozis wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnytte @ 2012 02 08, 19:26)
Dar pasiemiau bliuzona "lasinini"

susidomejau, kas cia per bliuzonas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 02 08, 19:44)
gavau kaip tik siandien sita sijoneli  wub.gif

user posted image

o jau groooozis  wub.gif  wub.gif  wub.gif

As toki rozini norejau uzsisakyti thumbup.gif Koki dydi uzsisakete? Gal galite ilgi ismatuoti?
Atsakyti
as uzsisakiau M kuri visada nesioju, tai tik viena galiu pasakyt labai trumpas, as 165 ir man kaip tik, jei jau turite ilgas kojas tai turbut didesni dydi reiketu ax.gif
Atsakyti