Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 21:27)
bandziau viena aberio liemene nurinkt su juo tai rinkiklis perdege  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Blogam sokejui ir pautai trukdo lotuliukas.gif lotuliukas.gif
As maximoj visia lieva,net pavadinimo nezinau nusipirkus tai jau kokie trys metai man jis tarnauja,bet galetu jau kas nors peiliukus isgalasti blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(linamog @ 2012 01 31, 22:31)
Pirmakart girdziu. As visus vilnos bumbulus su juo droziu.

drinks_cheers.gif

Tai jau as savo fashion tops bijau ir laukti,bet gal sakau tie kur as pasiemiau ilgom rankovem ir su sleikutem,bantukais tai bus ilgesni nei iki bambos unsure.gif
Atsakyti
Nu nepatingėsiu aš jums parduotuvėj instrukcijos nufotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 01, 17:57)
Nu nepatingėsiu aš jums parduotuvėj instrukcijos nufotografuoti biggrin.gif

Ingutia tu to prietaiso instrukcija fotkinsi?, tuo paciu paziurek kiek kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės, noriu pasidžiaugt naujausiu pirkiniu iš aberio-gavau kojinikes tamsiai mėlynas-nerealios wub.gif
Atsakyti
Gal kas Hollisterco hoodie turi? Kaip dydziai?
Atsakyti
QUOTE(Ditele @ 2012 02 01, 20:24)
Sveikutės, noriu pasidžiaugt naujausiu pirkiniu iš aberio-gavau kojinikes tamsiai mėlynas-nerealios wub.gif

jos su Vilna? nes mano briedziams jau sakes doh.gif reiks nauju kitamet...kokio ilgio sitos?
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 02 01, 21:30)
jos su Vilna? nes mano briedziams jau sakes  doh.gif reiks nauju kitamet...kokio ilgio sitos?

Ne, be vilnos, bet šiltos rolleyes.gif Jos ilgos aš ant savo ilgų kojų net virš kelių galiu užsitempt mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos , ar pirkot kas kelnytes tokias , kaip kokybe g.gif Kokias reiktu imti su 89cm per šikniuka 4u.gif Ačiū
https://proxify.com/...4656d3d74727565
Atsakyti
QUOTE(giedryte1 @ 2012 02 02, 15:03)
Sveikos , ar pirkot kas kelnytes tokias , kaip kokybe  g.gif  Kokias reiktu imti su 89cm per šikniuka  4u.gif Ačiū
https://proxify.com/...4656d3d74727565

neatidarys taip. Ikelkit per google rasta nuotrauka arba modelio pavadinima bent
Atsakyti
ar aberį yra kokia papildoma nuolaida ar tokios kainos kaip parašyta? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 02 02, 14:38)
neatidarys taip. Ikelkit per google rasta nuotrauka arba modelio pavadinima bent

The A&F Yoga Legging
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiju @ 2012 02 02, 15:54)
ar aberį yra kokia papildoma nuolaida ar tokios kainos kaip parašyta?  4u.gif

kokios parasyta 4u.gif
Atsakyti