Mano FLYCO. Bet tai jų gi koks principas.. Burbuliukas patenka į vidų ir yra nukertamas. O jei tai vilna arba koks sintetinis burbulis, tai jis ten patekęs priešinasi, kol nuskutamas.. Žinoma, viską galima bandyt, bet skirta medvilnės smulkiems burbuliams..
O kad būtų į temą Padariau išvadą, kad megztukų ir džinsų neverta pirkti Fashion tops visi irgi turbūt vos bambą dengia, taip? Kokio dydžio džemperio reikėtų su 85 cm, sweetpants ir džinsinių šortukų su 92 cm?
Mano FLYCO. Bet tai jų gi koks principas.. Burbuliukas patenka į vidų ir yra nukertamas. O jei tai vilna arba koks sintetinis burbulis, tai jis ten patekęs priešinasi, kol nuskutamas.. Žinoma, viską galima bandyt, bet skirta medvilnės smulkiems burbuliams..
O kad būtų į temą Padariau išvadą, kad megztukų ir džinsų neverta pirkti Fashion tops visi irgi turbūt vos bambą dengia, taip?
Kokio dydžio džemperio reikėtų su 85 cm, sweetpants ir džinsinių šortukų su 92 cm?
Inga kelniu xs, dzemperio jei nori laisvesnio s nes xs ziauuuriai aptemptas (imu s nes nemegstu trenigo apteskes), o sortu net nzn ka patart..turiu kids 14 - laisvi, dzinsinius aukstu liemeniu 00 aptempti, holl medziaginius melynus 1 - laisvi...
fashion tokie potrumpiai, bet man patinka, bamba dengia, bet ne daugiau
as dzempus imu xs, is vaiku L, man tinka ir ilgis, ir rankoves
dzinsiniai sortai arba 00 su 88 cm, arba 12 d is vaiku