Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(linamog @ 2012 02 01, 00:31)
Pirmakart girdziu. As visus vilnos bumbulus su juo droziu.

Na taip instrukcijoje parašyta, jei skaitėte. Vilnos lengvai nenupeši, užsikabinusi jinai tempiasi, tai nenuostabu, kad perdegė.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 31, 23:01)
Na taip instrukcijoje parašyta, jei skaitėte. Vilnos lengvai nenupeši, užsikabinusi jinai tempiasi, tai nenuostabu, kad perdegė.

Maniskis skuta, ne pesa. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 01, 00:08)

O koks cia aparaciukas? Gal galit pavadinima parasyti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 01, 00:08)

as tai pigu ir bloga turejau, nesistebiu kad sudege lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pretori @ 2012 01 31, 23:52)
O koks cia aparaciukas? Gal galit pavadinima parasyti? blush2.gif

Pigutis, Ermitaze pirkau, apie 20lt mokejau. Prie lygintuvu, fenu kazkur gulejo. Kazkas panasaus i toki.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 02 01, 10:12)
Pigutis, Ermitaze pirkau, apie 20lt mokejau. Prie lygintuvu, fenu kazkur gulejo. Kazkas panasaus i toki.
user posted image

Linamoq o tau su juo gerai nusirenka pukai? g.gif
Atsakyti
As kazkoki Adler puku rinkikli turiu, tai man super nurenka tuos burbuliukus nuo visu vilnoniu megztuku, bet nuo Aberio to baisaus kaltuno tai neeee biggrin.gif
Atsakyti
Mano FLYCO. Bet tai jų gi koks principas.. Burbuliukas patenka į vidų ir yra nukertamas. O jei tai vilna arba koks sintetinis burbulis, tai jis ten patekęs priešinasi, kol nuskutamas.. Žinoma, viską galima bandyt, bet skirta medvilnės smulkiems burbuliams..

O kad būtų į temą biggrin.gif Padariau išvadą, kad megztukų ir džinsų neverta pirkti biggrin.gif Fashion tops visi irgi turbūt vos bambą dengia, taip?
Kokio dydžio džemperio reikėtų su 85 cm, sweetpants ir džinsinių šortukų su 92 cm? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 02 01, 10:43)
Mano FLYCO. Bet tai jų gi koks principas.. Burbuliukas patenka į vidų ir yra nukertamas. O jei tai vilna arba koks sintetinis burbulis, tai jis ten patekęs priešinasi, kol nuskutamas.. Žinoma, viską galima bandyt, bet skirta medvilnės smulkiems burbuliams..

O kad būtų į temą biggrin.gif Padariau išvadą, kad megztukų ir džinsų neverta pirkti biggrin.gif Fashion tops visi irgi turbūt vos bambą dengia, taip?
Kokio dydžio džemperio reikėtų su 85 cm, sweetpants ir džinsinių šortukų su 92 cm?  ax.gif

Inga kelniu xs, dzemperio jei nori laisvesnio s nes xs ziauuuriai aptemptas (imu s nes nemegstu trenigo apteskes), o sortu net nzn ka patart..turiu kids 14 - laisvi, dzinsinius aukstu liemeniu 00 aptempti, holl medziaginius melynus 1 - laisvi...
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 02 01, 06:39)
O bandėt ta puku skutikli megztiniui? g.gif

As vakar kaipik "droziau", tai vyras pamates, kiek puku priskutau juokes, kad dar porakart ir neliks megztinio doh.gif biggrin.gif Gal kazkiek geriau, bentrankogaliai..

Papildyta:
QUOTE(ingutia @ 2012 02 01, 19:43)
Fashion tops visi irgi turbūt vos bambą dengia, taip?

Jei is maikuciu tipo, tai man lb normalus ilgis, dengia dzinsu liemeni.. g.gif as 165cm
Tu surauktom apaciom nebandziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo citanika: 01 vasario 2012 - 09:52
QUOTE(ingutia @ 2012 02 01, 10:43)
Fashion tops visi irgi turbūt vos bambą dengia, taip?
Kokio dydžio džemperio reikėtų su 85 cm, sweetpants ir džinsinių šortukų su 92 cm?  ax.gif

fashion tokie potrumpiai, bet man patinka, bamba dengia, bet ne daugiau biggrin.gif
as dzempus imu xs, is vaiku L, man tinka ir ilgis, ir rankoves
dzinsiniai sortai arba 00 su 88 cm, arba 12 d is vaiku
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Lelyte: 01 vasario 2012 - 09:54
QUOTE(spygliz @ 2012 02 01, 09:14)
Linamoq o tau su juo gerai  nusirenka pukai? g.gif

Jei burbuliukai pakankamai mazi, kad tilptu i tas skylutes, tai nusiskuta sciulniai. ax.gif
Atsakyti