Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

man ir tas baltas tiksliau gelsvas susiaučiamas toks, vos 2 kart užsidėjus nusirubuliuoja doh.gif labai šiltas smagus, bet nespėju nešt į valyklą pūkų rinkti...
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 31, 16:54)
Turiu ta Felicity. Jei buciau pirkus cia LT tokios siaubingos kokybes megztini, seniai buciau grazinus ir parduotuve biggrin.gif Apsipumpuraves, sakyciau visas kazkoks susiveles, ne pavieniai pumpurai. Neisivaizduoju, kaip tuos pukus nurinkt. Tik tiek, kad labai labai siltas ir mielas. Trinu kasdien, bet baisiau neatrodo, nei atrode po savaites devejimo biggrin.gif

Nu va va lygiai tas pats man doh.gif
Iš vis dėl aberio jau nebemirštu, kaip ankščiau... Nes palyginus pagal kainą (o dar ypač pradinę) tai kokybė nėra labai jau gera:)
Tik tas kad mieli tie rūbai tokie, bet tarkim AE ar aeropostale yra tikrai pigiau, bet kokybė neprastenė...
Na va gal džinsai aberiuko geri iš tikrųjų yra smile.gif

O bandėt ta puku skutikli megztiniui? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Linutelia: 31 sausio 2012 - 20:40
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 21:39)
Nu va va lygiai tas pats man  doh.gif
Iš vis dėl aberio jau nebemirštu, kaip ankščiau... Nes palyginus pagal kainą (o dar ypač pradinę) tai kokybė nėra labai jau gera:)
Tik tas kad mieli tie rūbai tokie, bet tarkim AE ar aeropostale yra tikrai pigiau, bet kokybė neprastenė...
Na va gal džinsai aberiuko geri iš tikrųjų yra  smile.gif

bandziau viena aberio liemene nurinkt su juo tai rinkiklis perdege lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 21:39)

nepasakyciau, man rugby dzinsai fainesni ax.gif af dzinsas minkstas, greitai issitampo, tas nepatinka
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 22:39)

QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 23:27)
bandziau viena aberio liemene nurinkt su juo tai rinkiklis perdege  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Skutikliai skirti medvilnės burbuliukams nurinkti, o ne vilnos pūkams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 23:27)
bandziau viena aberio liemene nurinkt su juo tai rinkiklis perdege  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai, kad pasakei tai reiškias nebandysiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 31, 23:32)
nepasakyciau, man rugby dzinsai fainesni ax.gif  af dzinsas minkstas, greitai issitampo, tas nepatinka

Man kolkas neišsitampė dabar, labai smagūs, paskutiniu metu tuos vienus ir tampau biggrin.gif tai gal ir išsitampys jau greitu metu, nežinau smile.gif
Atsakyti
man erin keliai iskart "saibom" isejo ir po savaites nesiojimo jau buvo "atvepe"
Atsakyti
Tuoj prieisim prie isvados kad Aberis lieva firma thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 31, 23:43)
man erin keliai iskart "saibom" isejo ir po savaites nesiojimo jau buvo "atvepe"

Nu jo, tada jau nefainai unsure.gif
Vienu žodžiu nėra ko svaigt dėl aberio biggrin.gif Gerai, kad man jau pratraukė smile.gif
Atsakyti
tikrai ner ko drinks_cheers.gif ypac, jeigu reiketu pirkti pradinem kainom, tai doh.gif bet uztat ju dzemperiai man wub.gif geriu geris, ypac su kailiuku viduj wub.gif neispasakyto svelnumo ir smagumo
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 22:45)
Tuoj prieisim prie isvados kad Aberis lieva firma  thumbup.gif  lotuliukas.gif

sakyciau savotiska firma. iki siol nesuprantu tu megztiniu, palaidiniu su V iskirpte, kuri vos ne bamba siekia rolleyes.gif atrodo maike, jau ir taip nieko po ja neuzsidesi, o per iskirpte ne tik, kad ()() gali pamesti, bet labiau pasilenkus ir bamba galesi pamatyti rolleyes.gif tas pats ir su megztiniais.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 20:39)
Nu va va lygiai tas pats man  doh.gif

o man kaip tik AE džinsai žymiai fainesni rolleyes.gif

Už tai Aberio džemperiai man nerealūs.
Atsakyti
QUOTE(ingutia @ 2012 01 31, 21:35)
Skutikliai skirti medvilnės burbuliukams nurinkti, o ne vilnos pūkams mirksiukas.gif

Pirmakart girdziu. As visus vilnos bumbulus su juo droziu.
Atsakyti