man ir tas baltas tiksliau gelsvas susiaučiamas toks, vos 2 kart užsidėjus nusirubuliuoja labai šiltas smagus, bet nespėju nešt į valyklą pūkų rinkti...
QUOTE(Blond @ 2012 01 31, 16:54)
Turiu ta Felicity. Jei buciau pirkus cia LT tokios siaubingos kokybes megztini, seniai buciau grazinus ir parduotuve Apsipumpuraves, sakyciau visas kazkoks susiveles, ne pavieniai pumpurai. Neisivaizduoju, kaip tuos pukus nurinkt. Tik tiek, kad labai labai siltas ir mielas. Trinu kasdien, bet baisiau neatrodo, nei atrode po savaites devejimo
Nu va va lygiai tas pats man
Iš vis dėl aberio jau nebemirštu, kaip ankščiau... Nes palyginus pagal kainą (o dar ypač pradinę) tai kokybė nėra labai jau gera:)
Tik tas kad mieli tie rūbai tokie, bet tarkim AE ar aeropostale yra tikrai pigiau, bet kokybė neprastenė...
Na va gal džinsai aberiuko geri iš tikrųjų yra
O bandėt ta puku skutikli megztiniui?
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 21:39)
Iš vis dėl aberio jau nebemirštu, kaip ankščiau... Nes palyginus pagal kainą (o dar ypač pradinę) tai kokybė nėra labai jau gera:)
Tik tas kad mieli tie rūbai tokie, bet tarkim AE ar aeropostale yra tikrai pigiau, bet kokybė neprastenė...
bandziau viena aberio liemene nurinkt su juo tai rinkiklis perdege
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 21:39)
nepasakyciau, man rugby dzinsai fainesni af dzinsas minkstas, greitai issitampo, tas nepatinka
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 22:39)
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 23:27)
Skutikliai skirti medvilnės burbuliukams nurinkti, o ne vilnos pūkams
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 23:27)
Gerai, kad pasakei tai reiškias nebandysiu
Papildyta:
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 31, 23:32)
nepasakyciau, man rugby dzinsai fainesni af dzinsas minkstas, greitai issitampo, tas nepatinka
Man kolkas neišsitampė dabar, labai smagūs, paskutiniu metu tuos vienus ir tampau tai gal ir išsitampys jau greitu metu, nežinau
man erin keliai iskart "saibom" isejo ir po savaites nesiojimo jau buvo "atvepe"
Tuoj prieisim prie isvados kad Aberis lieva firma
QUOTE(*Lelyte @ 2012 01 31, 23:43)
man erin keliai iskart "saibom" isejo ir po savaites nesiojimo jau buvo "atvepe"
Nu jo, tada jau nefainai
Vienu žodžiu nėra ko svaigt dėl aberio Gerai, kad man jau pratraukė
tikrai ner ko ypac, jeigu reiketu pirkti pradinem kainom, tai bet uztat ju dzemperiai man geriu geris, ypac su kailiuku viduj neispasakyto svelnumo ir smagumo
Papildyta:
sakyciau savotiska firma. iki siol nesuprantu tu megztiniu, palaidiniu su V iskirpte, kuri vos ne bamba siekia atrodo maike, jau ir taip nieko po ja neuzsidesi, o per iskirpte ne tik, kad ()() gali pamesti, bet labiau pasilenkus ir bamba galesi pamatyti tas pats ir su megztiniais.
Papildyta:
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 22:45)
Tuoj prieisim prie isvados kad Aberis lieva firma
sakyciau savotiska firma. iki siol nesuprantu tu megztiniu, palaidiniu su V iskirpte, kuri vos ne bamba siekia atrodo maike, jau ir taip nieko po ja neuzsidesi, o per iskirpte ne tik, kad ()() gali pamesti, bet labiau pasilenkus ir bamba galesi pamatyti tas pats ir su megztiniais.
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 20:39)
o man kaip tik AE džinsai žymiai fainesni
Už tai Aberio džemperiai man nerealūs.
QUOTE(ingutia @ 2012 01 31, 21:35)
Skutikliai skirti medvilnės burbuliukams nurinkti, o ne vilnos pūkams
Pirmakart girdziu. As visus vilnos bumbulus su juo droziu.