Įkraunama...
Įkraunama...

Abercrombie, GillyHicks, Hollisterco

QUOTE(Agnytte @ 2012 01 31, 12:41)
Tai kol gausi anuos,prasom oakomentuoti ka galiam be baimes pirkti is vaiku skyriaus pvz nesiojant s dydi? ar geriau nerizikuoti? g.gif Gal mano vyrui kuris nesioja s,nera aukstas irgi kazkas i ten tiktu? g.gif

turiu vaikui nupirkus kelnes trenigines is vaiku L dydi tai jos siek tiek tik mazesnes nei trenigines is suaugusiuju xs...jei vyras iki 1,7 m turetu tikt jei aukstesnis bus per trumpos...

pati turiu dzemperi su kailiu ant kapisono, nesioju XS tai XL man didokas is plocio, noretusi L... maikutes turiu ir M dydzio is kids... Vaikiskos maikes ilgom rankovem berniukams L tinka 10 metu mano sunui wink.gif tai vyrui is Kids nerizikuociau pirkt kad ir S nesioja... schmoll.gif
Kaip busiu namie galesiu ismatuot is KIDS berniuku skyriaus L dydzio trenigines classic straight wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 31 sausio 2012 - 11:50
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 13:49)
turiu vaikui nupirkus kelnes trenigines is vaiku L dydi tai jos siek tiek tik mazesnes nei trenigines is suaugusiuju xs...jei vyras iki 1,7 m turetu tikt jei aukstesnis bus per trumpos...

pati turiu dzemperi su kailiu ant kapisono, nesioju XS tai XL man didokas is plocio, noretusi L... maikutes turiu ir M dydzio is kids... Vaikiskos maikes ilgom rankovem berniukams L tinka 10 metu mano sunui wink.gif tai vyrui is Kids nerizikuociau pirkt kad ir S nesioja... schmoll.gif
Kaip busiu namie galesiu ismatuot is KIDS berniuku skyriaus L dydzio trenigines classic straight wink.gif

o tada kazin koki imti vaiku Fashion tops Chloe modeliuko jei per talija 65cm o per krutine 86cm? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas turit Felicity megztuka, tai kaip jums jis? Nesipukuoja? g.gif Man tai kažkaip net labai veliasi - pūkuojasi. Atrodo, kaip šimta metų būtų nešiotas doh.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 23:27)
Kas turit Felicity megztuka, tai kaip jums jis? Nesipukuoja?  g.gif Man tai kažkaip net labai veliasi - pūkuojasi. Atrodo, kaip šimta metų būtų nešiotas  doh.gif

maniskis ir apsivele, bet siaip as ji daznai tampau, kai taip salta.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 14:27)
Kas turit Felicity megztuka, tai kaip jums jis? Nesipukuoja?  g.gif Man tai kažkaip net labai veliasi - pūkuojasi. Atrodo, kaip šimta metų būtų nešiotas  doh.gif
user posted image

pukuojas velias ziauriai, net neberenku puku lotuliukas.gif siaip tik vienintelis su briedziais aberio megztukas mano turimas kuris su vilna nesivelia, bet jau ziauriai saugau, visi kiti keleta kartu nesioti, kaip simtameciai... ziauriai velias...
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 01 31, 15:27)

mano nera baisiai apsiveles, bet, turbut, todel, kad ji labai retai nesioju ir saugau biggrin.gif reiks pabandyti nurankiot, tais apartais as nepasitikiu. Siaip jis be galo siltas, tuom dziaugiuosi, bet jei kasdien nesiot, tai nekas is jo liktu.
Atsakyti
Turiu ta Felicity. Jei buciau pirkus cia LT tokios siaubingos kokybes megztini, seniai buciau grazinus ir parduotuve biggrin.gif Apsipumpuraves, sakyciau visas kazkoks susiveles, ne pavieniai pumpurai. Neisivaizduoju, kaip tuos pukus nurinkt. Tik tiek, kad labai labai siltas ir mielas. Trinu kasdien, bet baisiau neatrodo, nei atrode po savaites devejimo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2012 01 31, 16:54)
Turiu ta Felicity. Jei buciau pirkus cia LT tokios siaubingos kokybes megztini, seniai buciau grazinus ir parduotuve biggrin.gif Apsipumpuraves, sakyciau visas kazkoks susiveles, ne pavieniai pumpurai. Neisivaizduoju, kaip tuos pukus nurinkt. Tik tiek, kad labai labai siltas ir mielas. Trinu kasdien, bet baisiau neatrodo, nei atrode po savaites devejimo biggrin.gif

bijosiu dabar ji uzsidet, nes mano visai padoriai atrodo blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 31, 15:55)
bijosiu dabar ji uzsidet, nes mano visai padoriai atrodo  blink.gif  biggrin.gif

as turiu ir balta ir melyna biggrin.gif abu susivele, bet jei nenesioji po striuke atrodo gerai, nesivelia...bet mano absoliuciai visi su vilna tokie doh.gif jau liucy nusipirkau dar su vilna, bet daugiau i jokius su vilna net neziuriu is Aberio...
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2012 01 31, 16:58)
as turiu ir balta ir melyna biggrin.gif abu susivele, bet jei nenesioji po striuke atrodo gerai, nesivelia...bet mano absoliuciai visi su vilna tokie  doh.gif jau liucy nusipirkau dar su vilna, bet daugiau i jokius su vilna net neziuriu is Aberio...

astaip pat laukiu to liucy doh.gif ir jo gali buti toks likimas? jis man toks plonytis atrodo, nepanasus i besiveliant. zodziu, nebesidairysiu ir as, o siuos ir toliau nesioju progom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kavamale @ 2012 01 31, 16:04)
astaip pat laukiu to liucy  doh.gif  ir jo gali buti toks likimas? jis man toks plonytis atrodo, nepanasus i besiveliant. zodziu, nebesidairysiu ir as, o siuos ir toliau nesioju progom  biggrin.gif

geriausi tie medvilniniai, jokiu bedu su didziaja dalim is ju thumbup.gif
Atsakyti
man is AF viskas apsibumbuluoja, megztiniai, net maikes su medvilne. tik kad meilumas ir medziagu svelnumas wub.gif
Atsakyti