Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo tipas ("skin")

QUOTE(Sanrema @ 2010 12 07, 07:57)
Labas 4u.gif
Gal ir mano pc šlubuoja, galėjau naudotis tik apvalkalu <kepiniai>,bet dabar ir šis dingo verysad.gif su reklamom vienas vargas doh.gif
Ar bus koks apvalkalas be reklamų?

pas mane taip pat ta pati problema,su kitais apvalkalais ir užkištom reklamom,kompas nevažiuoja verysad.gif taip patiko "kepiniai" ir dingo verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Susana*: 07 gruodžio 2010 - 09:00
Žinom, kad SM gyvena iš reklamų. Viskas čia suprantama, bet ne visiems jos patinka ir ne visų kompai jas paveža.
Plius, tikrai ne visiems patinka matyti TIK rožinį puslapį. Toks jausmas, kad kitų spalvų nėra šiam pasauly.
Gal greitu laiku bus dar vienas skinas, visai kitoks ir be reklamų, ir ne rožinis? 4u.gif
Merginos kurios lankosi temose kur daug paveiksliukų, pvz kaip avatarų tema, aprangos ir stiliaus, kompiuteriai dar sunkiau užsikrauna.... unsure.gif
Atsakyti
jei nenorit reklamų yra Lo-Fi versija, bet ji labai primityvi, man nepatinka smile.gif
pačioj forumo apačioj, galima pasižiūrėt bent jau kaip atrodo smile.gif
Atsakyti
Sveikuciai, noreciau paklaust, kada planuojate pakeisti SM forumo fona i kazka pavasarisko, siltesnio? Nes snaigutes-mielos, bet kazkaip dvelkia ziemuze, o uz lango-kaip bebutu jau pavasaris smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 03 15, 09:10)
kada planuojate pakeisti SM forumo fona i kazka pavasarisko, siltesnio?

Prašymas perduotas SuperMamai, nes tik ji tą gali padaryti 4u.gif
Atsakyti
aiskumelis, lauksim pokyciu pavasariniu smile.gif nes taip bandziau isskaityti temelese-gal as kartais nemoksa esu ir vienintele dar matau snaigeles ir negebu pasikeisti ax.gif
Atsakyti
Kaip į SM prišaukti pavasarį?
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 03 24, 16:21)
Kaip į SM prišaukti pavasarį?

Tai kad dar žiema už lango rolleyes.gif O jei rimtai, tai laukiam, kada SuperMama pakeis cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 03 24, 15:23)
Tai kad dar žiema už lango rolleyes.gif O jei rimtai, tai laukiam, kada SuperMama pakeis cool.gif

Oi laukiam laukiam SuperMamos laukiam mirksiukas.gif Kai uz lango oras kaip rudenelio-tai bent cia noris silumeles ir istirpusiu snaiguciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2011 03 24, 17:23)

Dabar jau tikrai pavasaris ax.gif Laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2011 04 13, 18:28)
Dabar jau tikrai pavasaris  ax.gif  Laukiam  mirksiukas.gif

vat ir sulaukem pavasario gelyciu-tulpyciuuuu thumbup.gif Istirpo snaigutes... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*sauliute* @ 2011 04 14, 15:12)
vat ir sulaukem pavasario gelyciu-tulpyciuuuu  thumbup.gif  Istirpo snaigutes...  thumbup.gif

Dar jos pas many unsure.gif
Atsakyti