Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo tipas ("skin")

QUOTE(Lera @ 2009 09 11, 15:49)
prašyk į "mamos kompiuterį" ten protingi vyrukai geriau patars kas ir taip , nes man nieko daryt nereikėjo automatiškai viskas kas nereikalinga užsiblokavo g.gif  aš taip atpratau nuo tu visu reklamų kad jei tenka iš kitus pasijungt tai neįmanoma tiesio.. geriau tada visai nelendu į sm  doh.gif

Na va aš irgi visada be reklamų buvau, o dabar apvalkalai dingo, o šitam firminiam sm negaliu užblokuoti doh.gif verysad.gif Na gal kaip nors ax.gif Ačiū už info 4u.gif
Atsakyti
Dėl to kad lėtai užkrauna ir viskas užtrunka kalta yra interneto sparta, gal dar kažkokios programos.
Man užkrauna viską ir greitai. Tik tos reklamos baisiai akis bado. Niekur jos taip nelenda kaip čia. Kituose puslapiuose būna ir tiek. O čia doh.gif Vis atidaro tuoj viršutinė iššoksta per visą langą doh.gif
Na, aš neblokavau, nes pasižiūrėjau, kad užblokuoja labai daug kur ką. O man reiktų tik čia.
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 12, 13:18)
Dėl to kad lėtai užkrauna ir viskas užtrunka kalta yra interneto sparta, gal dar kažkokios programos.
Man užkrauna viską ir greitai. Tik tos reklamos baisiai akis bado. Niekur jos taip nelenda kaip čia. Kituose puslapiuose būna ir tiek. O čia  doh.gif Vis atidaro tuoj viršutinė iššoksta per visą langą  doh.gif
Na, aš neblokavau, nes pasižiūrėjau, kad užblokuoja labai daug kur ką. O man reiktų tik čia.

Ne, ne internetas kaltas schmoll.gif Nes kol nebuvo reklamų, buvo viskas labai thumbup.gif Parašius reikėdavo laukti kol vėl leis rašyti (na tas 30s. biggrin.gif ). O dabar blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 11, 15:49)
prašyk į "mamos kompiuterį" ten protingi vyrukai geriau patars kas ir taip , nes man nieko daryt nereikėjo automatiškai viskas kas nereikalinga užsiblokavo g.gif  aš taip atpratau nuo tu visu reklamų kad jei tenka iš kitus pasijungt tai neįmanoma tiesio.. geriau tada visai nelendu į sm  doh.gif

Gavosi man pačiai viską užblokuoti thumbup.gif Tik va forumas vis tiek siauras liko (na kur temos ta dalis) unsure.gif Tiek, kad nėra reklamų, tai dabar tas plotas tuščias unsure.gif Tau automatiškai išsiplėtė, kai reklamos dingo, ar pati kaip nors tvarkei g.gif Nes įlindau į "mamos kompiuterį", tai neradau tinkamos temos, kur galėčiau šito pasiklausti blush2.gif (o gal ieųkoti nemoku blush-anim-cl.gif )
Atsakyti
Sveiki, padėkit prašau. Nematau įprastinio forumo fono (oranžinio), tekstas iš mėlynų ir violetinių spalvų, vienodas tiek pacituotas, tiek naujas tekstas... Labai nepatogu bendrauti. Apačioje rašo LO-FI versija, keičiant į "Standartinis" nesikeičia niekas. dar rašo GZIP išjungtas, gal ir anksčiau rašydavo, nepastebėdavau..
Atsakyti
QUOTE(Griaustinukė @ 2010 05 06, 19:33)
Sveiki, padėkit prašau. Nematau įprastinio forumo fono (oranžinio), tekstas iš mėlynų ir violetinių spalvų, vienodas tiek pacituotas, tiek naujas tekstas... Labai nepatogu bendrauti. Apačioje rašo LO-FI versija, keičiant į "Standartinis" nesikeičia niekas. dar rašo GZIP išjungtas, gal ir anksčiau rašydavo, nepastebėdavau..

ar pačioj pačioj apačioj apvalkalas nustatytas "SuperMama"?
Atsakyti
QUOTE(Griaustinukė @ 2010 05 06, 22:33)

ir pas mane taip pat pasidarė, supermama apvalkalas ijungtas, jis ten tik vienas ir yra, daugiau neleidžia rinktis verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(pego @ 2010 09 18, 16:48)
ir pas mane taip pat pasidarė

Visuose skyreliuose ar tik kai kuriuose? g.gif Jei galit, įkelkit puslapio PrintScreen-ą.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 09 19, 11:14)
Visuose skyreliuose ar tik kai kuriuose? g.gif Jei galit, įkelkit puslapio PrintScreen-ą.

taip visuose, darau kaip parašyta
1. spaudi ant klaviaturos migtuka Print screen
2. tada ji kur isisaugai. tai priklauso nuo tolesniu tavo planu-gali worde, paprasciausiai ieini ir spaudi paste arba kaip paveikslelio pavidalu, jei noresi patalpinti internete.
3. jei nori patalpinti internete, darai toliau tokius veiskmus:
nueini i puslapi http://www.imageshack.us/ - spaudi BROWSE ir pasirenki nuotrauka kur pries tai isisaugojai
- spaudi HOST IT!
- pasikraus kitas langas, kuriame bus daug eiluciu su nuotraukos kodais. atsiskaiciuok antra nuo virsaus ir paspausk ant jos (ten raso Thumbnail for forums (1) gal tinka ir tas 2, nebandziau...- daryk COPY
- ateini i foruma ar kur kitur kur nori patalpinti ir darai PASTE toj vietoj kur ir rasai eiilni teksta. turetu atsirasti ilgas pavadinimas, ji palik nepratrink nieko. po to dar gali po apacia parasyti ka nors

isaugau ponte o paskui neleidžia ikelti, o jei saugau worde tai nera kaip nuotrauka,gal galima plačiau 2 punkta,nes nera jpg ar kituose formatuose, kai kabinau per "brovse" ju neleidžia prikabinti, kažka negerai darau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 19 rugsėjo 2010 - 12:24
aš darau visad per Point.
kai spaudi X norint išjungt langą, išlenda lentelė, kurioje reik pasirinkt, kur nori išsisaugoti ir kokiu formatu:
reik pasirinkt jpg:
user posted image
Atsakyti
Šiaip jei tai tik lo-fi versija ir viskas tvarkoj, tai labai paprastai pasikeičia spustelėjus va kur paveikslėly žaliai apibrėžta.
user posted image

Iš aprašymo, tai panašūs "sukratymai" būna ir kai kompiuteryje apsigyvena virusai, kirmėles :]]] (Worms'ai) ir šiukšlės. Bet čia jau konkretaus kompiuterio "higienos", o ne forumo dalykas.
Atsakyti
QUOTE(Borzika @ 2010 09 19, 11:14)

http://img830.images.../supermama6.jpg vitulka didelis dėkui friends.gif hi:)prieš savaite susidejau nauja antivirusine, neturėtų dėl to būti problemų g.gif
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pego: 19 rugsėjo 2010 - 17:24