Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo tipas ("skin")

QUOTE(aize @ 2009 09 10, 07:48)
Dingo visi apvalkalai ir dar reklamas rodyti pradėjo doh.gif  mad.gif Postų rašymas trunka dvigubai ilgiau, nes kol tos reklamos kraunasi, persikrauna doh.gif  mad.gif Vakar dar buvo sba, o dabar tik morkinės gėlytės su reklamom mad.gif
Sakot baigėsi sutarties laikas unsure.gif Tai gal buvo galima pasirūpinti, kad ji laiku būtų pratęsta, ar dabar krizė ir reikia visur taupyti g.gif  cool.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif
Kad rožinis puslapis dar aš galiu kentėt. Tačiau tos reklamos doh.gif Įdedi kažkur paveiksliukus su prierašais tai viskas išsikraipo, tampa nebeaišku kuris prierašas prie kurio paveiksliuko, vien todėl, kad tos reklamos šone.

Ar negalima kažkaip viso to pataisyti? Negana to kad ir visi likę apvalkalai dingo.

(Ale ir pasirenka tokia spalvą) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 10, 00:12)
Tai dabar baigėsi ir 'sba6' sutarties laikas? Nes ką tik neliko ir jo. g.gif O tai galima tikėtis kitokių ar liks tik vienas SM?

Na gal ir to baigėsi, aš nežinau, tik mintį pametėjau.
QUOTE(green_tea @ 2009 09 10, 00:17)
Grazinkit DOBILA  protest.gif

Arba bent jau zalia ir centruota, o ne kairini...  ax.gif

tai gal parašykite reklamos užsakovam, kad vėl užsisakytų reklamą mūsų forume, kad jum gražiai matytųsi temos?
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 09 10, 09:09)
tai gal parašykite  reklamos užsakovam, kad vėl užsisakytų reklamą mūsų forume, kad jum gražiai matytųsi temos?

O kur parašyti, kad atsisakyti visų akyse mirguliuojančių reklamų g.gif bigsmile.gif Spalva jau tiek to irnesakyk.gif Bet reklamos per prievartą brukamos, tai jau atleiskit... doh.gif Ir aišku norėtųsi centruoto teksto ax.gif
Tarp kitko, gal ir pats SM galėtų pasirūpinti, kad būtų pasirinkimas bent iš dviejų variantų 4u.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 10 rugsėjo 2009 - 10:51
QUOTE(Rustė @ 2009 09 10, 09:09)
tai gal parašykite  reklamos užsakovam, kad vėl užsisakytų reklamą mūsų forume, kad jum gražiai matytųsi temos?

Apvalkalus gali sukurti ir pasiūlyti ir SuperMama, o ne tik reklamos užsakovai. Daugelyje net elementaraus dizaino forumų galima rinktis apvalkalo spalvą. Pvz mane asmeniškai tenkintų žalias ar mėlynas apvalkalas, be jokių gėlyčių, tapetų ar pan. Ir manau, kad ne mane vieną.
O "įcentravimas" - tai jau tikrai ne nuo reklamos užsakovų priklauso, šitą gali ir SM sutvarkyti. O dabar akys ir griūva į kairę... Taip kad manau, ne reklamos užsakovai atsakingi už tai, kad man, kaip ir kitiems SM vartotojams, gražiai matytųsi temos.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 09 10, 10:09)

jau seniausiai užblokavau visas reklamas forume ir jis pas mane kuo gražiausias dabar smile.gif tad visoms pasipiktinusioms siulau padaryt ta pati , ir nebus forumas nei šoninis nei dar koks mirksiukas.gif bandžiau per kita naršykle karta įlist į forumą tai neduok die tos reklamos blink.gif forumas prie jų atrodo lig tarp kitko doh.gif
Papildyta:
QUOTE(aize @ 2009 09 10, 11:46)
Ir aišku norėtųsi centruoto teksto ax.gif

užblokuojant reklamas forumas atrodo taip :
user posted image

Su reklama:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 10 rugsėjo 2009 - 12:28
Lera, būkit gera ir nepatingėkit parašyti kaip tas reklamas užblokuoti. Nes savo nustatymuose neradau. Prie forumų rodymo nustatymai irgi nėr. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 10, 13:58)
Lera, būkit gera ir nepatingėkit parašyti kaip tas reklamas užblokuoti. Nes savo nustatymuose neradau. Prie forumų rodymo nustatymai irgi nėr.  ax.gif

kol kas žinau tik kaip mozilai VISKAS APIE TAI ČIA tikiuosi pavyks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2009 09 10, 11:46)
O kur parašyti, kad atsisakyti visų akyse mirguliuojančių reklamų g.gif  bigsmile.gif Spalva jau tiek to irnesakyk.gif Bet reklamos per prievartą brukamos, tai jau atleiskit... doh.gif Ir aišku norėtųsi centruoto teksto ax.gif
Tarp kitko, gal ir pats SM galėtų pasirūpinti, kad būtų pasirinkimas bent iš dviejų variantų 4u.gif

QUOTE(green_tea @ 2009 09 10, 12:53)
Apvalkalus gali sukurti ir pasiūlyti ir SuperMama, o ne tik reklamos užsakovai. Daugelyje net elementaraus dizaino forumų galima rinktis apvalkalo spalvą. Pvz mane asmeniškai tenkintų žalias ar mėlynas apvalkalas, be jokių gėlyčių, tapetų ar pan. Ir manau, kad ne mane vieną.
O "įcentravimas" - tai jau tikrai ne nuo reklamos užsakovų priklauso, šitą gali ir SM sutvarkyti. O dabar akys ir griūva į kairę... Taip kad manau, ne reklamos užsakovai atsakingi už tai, kad man, kaip ir kitiems SM vartotojams, gražiai matytųsi temos.

na galima bandyti rašyti Supermamia info@supermama.lt

dėl labai įkyrių reklamų galite parašyti ir man, aš padaryti negaliu nieko, tik perduoti Supermamai.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 10, 12:23)
užblokuojant reklamas forumas atrodo taip :

Su reklama:

Žinokit bandžiau aš tą padaryti, jūsų nuorodą radau 4u.gif Bet kad nesigavo, nežinau, aš anglų nemoku, gal ką ne taip padariau blush2.gif Bet po to liko tik raidėl ir baltas fonas, nei spalvų, nei tinklelio doh.gif Teko kviestis kompiuteristą, tai pasirodė, kad viską užblokavo, visus vaizdus blink.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(aize @ 2009 09 10, 17:11)
Žinokit bandžiau aš tą padaryti, jūsų nuorodą radau 4u.gif Bet kad nesigavo, nežinau, aš anglų nemoku, gal ką ne taip padariau blush2.gif Bet po to liko tik raidėl ir baltas fonas, nei spalvų, nei tinklelio doh.gif Teko kviestis kompiuteristą, tai pasirodė, kad viską užblokavo, visus vaizdus blink.gif  doh.gif

aha išeina kad per daug užblokavai doh.gif biggrin.gif ar jau pataise viskas ok? reklamų nerodo?
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 09 11, 10:38)
aha išeina kad per daug užblokavai  doh.gif  biggrin.gif  ar jau pataise viskas ok? reklamų nerodo?

Rodo vis tiek, nes tas berniokas nemokėjo užblokuoti blink.gif doh.gif Tai nebežinau ką ir daryti, nes dabar vieno parašyto posto išsiuntimas užtrunka kokias 2-3min., kol visos reklamos užsikrauna, persikrauna doh.gif Bandžiau ir pati, atrodo nesudėtinga, bet man kažkaip eiliškumas neatitinka, tai tik tą blokatorių parsisiunčiu ir iškart viskas užsiblokuoja unsure.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aize: 11 rugsėjo 2009 - 13:44
prašyk į "mamos kompiuterį" ten protingi vyrukai geriau patars kas ir taip , nes man nieko daryt nereikėjo automatiškai viskas kas nereikalinga užsiblokavo g.gif aš taip atpratau nuo tu visu reklamų kad jei tenka iš kitus pasijungt tai neįmanoma tiesio.. geriau tada visai nelendu į sm doh.gif
Atsakyti