Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo tipas ("skin")

QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 16, 10:35)
Skinse yra prie tų širdelių kažkokie rožiniai taškiukai, juostelės smulkios, ir kažkaip jos negražiai atrodo  g.gif

Vakar MB irgi netycia i SM iejo, ir praso: atnesk skudureli, kompo ekranas jau toks purvinas doh.gif lotuliukas.gif Man atvirai, tai irgi negraziai atrodo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuokata @ 2008 02 16, 10:40)
Vakar MB irgi netycia i SM iejo, ir praso: atnesk skudureli, kompo ekranas jau toks purvinas  doh.gif  lotuliukas.gif  Man atvirai, tai irgi negraziai atrodo  schmoll.gif

Man tas pats lotuliukas.gif Paskui tik žiūriu čia toks skinsas.

Ir šiaip norėjau paklaust, kiek laiko jis bus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Jenny;) @ 2008 02 16, 10:41)
Man tas pats  lotuliukas.gif Paskui tik žiūriu čia toks skinsas.

Ir šiaip norėjau paklaust, kiek laiko jis bus?  ax.gif

Už tas dulkes aš pakėliau skandalą,galvojau,kad sugadino sesuo man kompą,nes tik ji ten ir sėdi prie mano kompo.Aš dažniausiai prie darbinio. bigsmile.gif
Atsakyti
as irgi pradejau monitoriu valyti lotuliukas.gif bet paskui supratau isvalius, kad tai skinas toks ax.gif
Atsakyti
Vėl visi skin'ai dingo ar čia mano kompui kažkas? g.gif Ilgai naudojau ne Supermamą, nes žymiai greičiau puslapius kraudavo unsure.gif Ir jokių favoritų man netrūko schmoll.gif Grąžinkit atgal tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sweet Dreams @ 2008 07 24, 02:51)
Vėl visi skin'ai dingo ar čia mano kompui kažkas? g.gif Ilgai naudojau ne Supermamą, nes žymiai greičiau puslapius kraudavo unsure.gif Ir jokių favoritų man netrūko schmoll.gif Grąžinkit atgal tongue.gif

Ne tik tavo kompui, nes ir pas mane nėr, tai, matyt, ir pas visus 4u.gif
Atsakyti
Keliu temą į viršų, nes atsitiko toks dalykas. Buvo pas mane nustatytas apvalkalas "dobilas". Visą laiką. Šį rytą įsijungiu SM ir matau kad jau kitas apvalkalas, nors vakar tikrai nekeičiau, įjungus buvo "SM". Norėjau pasikeisti, o gi žiūriu, kad "dobilo" jau nėra. Tik "SM" ir "sba6". Kur dingo dobilas? Ir ar kada jis vėl atsiras? O gal ir kitokių apvalkalų galima tikėtis?
Ačiū už atsakymą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(The_Dieter @ 2009 09 09, 10:14)
. Buvo pas mane nustatytas apvalkalas "dobilas". Visą laiką. Šį rytą įsijungiu SM ir matau kad jau kitas apvalkalas, nors vakar tikrai nekeičiau, įjungus buvo "SM". Norėjau pasikeisti, o gi žiūriu, kad "dobilo" jau nėra.

man tas pats unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidulia @ 2009 09 09, 11:12)
man tas pats unsure.gif

tai gal baigėsi Dobilo sutarties laikas.

negi amžinai jis bus.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 09 09, 19:48)
tai gal baigėsi Dobilo sutarties laikas.

negi amžinai jis bus.

Tai dabar baigėsi ir 'sba6' sutarties laikas? Nes ką tik neliko ir jo. g.gif O tai galima tikėtis kitokių ar liks tik vienas SM?
Atsakyti
Grazinkit DOBILA protest.gif

Arba bent jau zalia ir centruota, o ne kairini... ax.gif
Atsakyti
Dingo visi apvalkalai ir dar reklamas rodyti pradėjo doh.gif mad.gif Postų rašymas trunka dvigubai ilgiau, nes kol tos reklamos kraunasi, persikrauna doh.gif mad.gif Vakar dar buvo sba, o dabar tik morkinės gėlytės su reklamom mad.gif
Sakot baigėsi sutarties laikas unsure.gif Tai gal buvo galima pasirūpinti, kad ji laiku būtų pratęsta, ar dabar krizė ir reikia visur taupyti g.gif cool.gif
Atsakyti