Įkraunama...
Įkraunama...

Forumo tipas ("skin")

kur jis atsirado?
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 09 21, 17:36)
Oi koks gražus whiskas skin'as atsirado  rolleyes.gif Ačiū  4u.gif

man jis irgi patinka thumbup.gif tik gaila jame favorites nematyt unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2007 09 22, 22:40)
man jis irgi patinka thumbup.gif tik gaila jame favorites nematyt unsure.gif

va va drinks_cheers.gif man irgi jis labai grazus, bet favorites truksta.. unsure.gif
Atsakyti
beje ir spalvų trūksta... kodėl moderatorės neatrašo..? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(SuperMama @ 2007 07 05, 17:26)
o kokios būtent funkcijos neveikia? Kažkada pastebėjau, kad Lumene skine nebuvo Favorites funkcijos.

Dabar tikrinu VitaTigrą, lygtai normaliai veikia? Ar rodo baltą langą kam? Bent jau man leidžia ir įdėti į favorites ir peržiūrėti juos.

Sutinku, kad siauras, bet užsakovas paaiškino, kad tai buvo padaryta tam, kad daugiau fono matytųsi, nes kas naudojasi ekranu 800x600, tai nemato fono kraštų . bigsmile.gif

Temoje Fauna taip pat nera Favorite funkcijos ir tas labai erzina, nes tame skyrelyje daug lankausi, gal galima patisyti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 06, 19:18)
beje ir spalvų trūksta... kodėl moderatorės neatrašo..?  blush2.gif

Ką atrašyt jums?
Atsakyti
kodel įsijungus whiskas skin'a nebūna favorites ir mažai spalvų? nors pats skin labai fainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 17, 17:02)
kodel įsijungus whiskas skin'a nebūna favorites ir mažai spalvų? nors pats skin labai fainas  4u.gif

Todėl,kad tik SM skinas turi Favorites. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TimbaLimba @ 2007 10 17, 17:02)
kodel įsijungus whiskas skin'a nebūna favorites ir mažai spalvų? nors pats skin labai fainas  4u.gif

Todėl kad tai yra laikinas skinas.
Atsakyti
O ką reiškia, kur prie apvalkalų yra SM ir yra kažkoks bank , o jį paspaudus įkelia baltą lapą mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(-=migle=- @ 2007 11 11, 10:51)
O ką reiškia, kur prie apvalkalų yra SM ir yra kažkoks bank , o jį paspaudus įkelia baltą lapą  mastau.gif

Apvalkalas (skinas), kuris neveikia. Mat užsidėjus kitą skin'ą, neveikia kai kurie Sm forumo papildymai, pvz Favoritai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ambrozija @ 2007 11 12, 10:11)
Apvalkalas (skinas), kuris neveikia. Mat užsidėjus kitą skin'ą, neveikia kai kurie Sm forumo papildymai, pvz Favoritai  rolleyes.gif

Ačiū už paaiškinimus aciuks.gif
Atsakyti