Nežinau kodėl, bet kai kurios naršyklės tikrai vis dar rodo žiemišką forumo foną. Man Operos naršyklė ir šiandien dar rodo snaigutes, kai IE, Chrome ir Mozilla jau nuo ketvirtadienio pavasariškai pasipuošusios tulpėmis.
QUOTE(0rchideja @ 2011 05 16, 10:20)
Ar yra tikimybe, kad ja ir kitom papildomom f-jom bus galima naudotis ateityje ir bus pakoreguota o gal taip ir liks?
Paklausiu SuperMamos, bet kažkodėl abejoju, kad pasikeistų, nes taip jau yra nuo seno
QUOTE(Borzika @ 2011 05 16, 10:22)
Paklausiu SuperMamos, bet kažkodėl abejoju, kad pasikeistų, nes taip jau yra nuo seno
Supratau, ačiū Ir tikėsimės kad bus išgirsta, ypač kad jau šis dalykas nuo seno o pasikeitimai visada į naudą...
Laba,
pas mane forumo psl. visi balti, gal kazka as nustaciau, neliko to standartinio vaizdo. Isikraipe visas tekstas, temos ir t.t.t.t
dekui uz pagalba
pas mane forumo psl. visi balti, gal kazka as nustaciau, neliko to standartinio vaizdo. Isikraipe visas tekstas, temos ir t.t.t.t
dekui uz pagalba
QUOTE(gugiene @ 2012 11 20, 20:39)
O kur nors matosi tokia eilutė, kurioje leistų pasirinkti [Standartinis]?
Jei ne, padarykit matomo vaizdo PrintScreen-ą.
QUOTE(Borzika @ 2012 11 20, 20:56)
O kur nors matosi tokia eilutė, kurioje leistų pasirinkti [Standartinis]?
Dekui, siandien isijungiu - viskas gerai, o preis tai kelias dienas blogai buvo. Tai net nezinau kaip cia atsistate.
QUOTE(Vitulka @ 2010 12 07, 10:16)
jei nenorit reklamų yra Lo-Fi versija, bet ji labai primityvi, man nepatinka
pačioj forumo apačioj, galima pasižiūrėt bent jau kaip atrodo
pačioj forumo apačioj, galima pasižiūrėt bent jau kaip atrodo
laba, as labai keistai matau visas forumo temas,jos atsidarius 'neissiskleidzia',t.y.matau pirma zinute temos,o paskui tik nikus ir prie ju po sakini,reikia ta sakini paspaust tik tada atidaro to niko posta,taip skaitant ir gilios senatves sulaukt galima...
cia kazkas su nustatymais,galit kas nors man padet? dekui:)
QUOTE(Ringa@ @ 2013 03 12, 09:54)
as labai keistai matau visas forumo temas,jos atsidarius 'neissiskleidzia',t.y.matau pirma zinute temos
Žr. čia
seiki, ką daryti kad toks vaizdas dingtų? nes ir pas mane tas pats, o kai noriu atidaryti paskutinę žinutę iš vis parašo kad nerastas failas, kas negerai?