O kodėl dvi tokios pačios temos yra?
noriu į bobučių būrį , ką ir kaip turiu padaryti
QUOTE(Avetė @ 2012 03 13, 15:03)
O kodėl dvi tokios pačios temos yra?
tai dvi skirtingos temos, bet tikslas panašus arba tas pats - parama
nesvarbu ar mano ar Mergos parengta tema - mes "dirbame" išvien visos
šioje temoje "Parama Klaipėdoje" rašome apie vykstančias akcijas, renginius, remtinas šeimas, paramą ir kt. O temoje "Klaipėdos sandėliukas" skelbiame ko kas ieško arba atiduoda... Temos pavadinimas tiksliai nusako - "sandėliukas"
QUOTE(Naktibalda @ 2012 03 13, 15:17)
noriu į bobučių būrį , ką ir kaip turiu padaryti
sveika,
skaitei ką planuojam? jei minčių turi dar ką galime nuveikti ir sudalyvauti šventėje - prašau..
nori būti tik "Velykų bobutė" - irgi prašau, galiu parašyti A/S, mūsų renkamam fondui
Papildyta:
Vekykų bobučių sąrašas :
1. Merga
2. xxxsaulyte 20 lt (pas mane)
3. taatjana 30 lt
4. Elve 20 lt
5. Mama-gita 50 lt (pas mane)
6. Niu su sese 40 lt (pas mane)
7. AJ 30lt (pas mane)
jau turim 190 lt, neblogai Praktiškai soc.šeimų dienos grupės vaikams ir laikinos globos grupės vaikams šventei pinigėlių jau kaip ir būtiniausių surinkom...
Laiko dar yra, bet jei atsiras ir Velykų bobučių - šventę tokią tada organizuoju ir vaikų namuose "Rytas"
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 03 13, 17:52)
tai dvi skirtingos temos, bet tikslas panašus arba tas pats - parama
šioje temoje "Parama Klaipėdoje" rašome apie vykstančias akcijas, renginius, remtinas šeimas, paramą ir kt. O temoje "Klaipėdos sandėliukas" skelbiame ko kas ieško arba atiduoda... Temos pavadinimas tiksliai nusako - "sandėliukas"
Viskas aišku dabar
Papildyta:
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 03 13, 17:52)
Laiko dar yra, bet jei atsiras ir Velykų bobučių - šventę tokią tada organizuoju ir vaikų namuose "Rytas"
Ką reikia daryt, kad prisidėt prie "Ryto"? Jei kokie nenumatyti reikalai nepakiš kojos - mielai norėčiau sudalyvaut ir prisidėt prie organizavimo.
QUOTE(Avetė @ 2012 03 13, 22:43)
Ką reikia daryt, kad prisidėt prie "Ryto"? Jei kokie nenumatyti reikalai nepakiš kojos - mielai norėčiau sudalyvaut ir prisidėt prie organizavimo.
Turėti gerą nuotaiką, truputėlį pinigėlių ir iniciatyvą dalyvaujant mūsų organizuojamuose renginiuose.
Jei pakištų nenumatytos aplinkybės koją,tada paprašykite Saulytės (be jos sutikimo negaliu duoti)per AŽ sąskaitos numerį ir preveskit Jūsų nuspręstą aukojamą sumą.
Visą ataskaitą VISADA pateikiame iki paskutinio cento.Taip pat laikome kvitus,kad būtų galima susipažinti su planauojamo renginio apskaita.
Labas merginos, gal yra globojamose šeimose kokia paauglė panelė, kuri sutiktų pabūti mano draugės kirpėjos modeliu - būtų nudažyti šviesiai plaukai, nukirpti ir sušukuoti nemokamai
QUOTE(elve @ 2012 03 14, 14:52)
Labas merginos, gal yra globojamose šeimose kokia paauglė panelė, kuri sutiktų pabūti mano draugės kirpėjos modeliu - būtų nudažyti šviesiai plaukai, nukirpti ir sušukuoti nemokamai
na Kristinos Viktorija kažin dar ar taip darytų...
jei nieko nerasi - "Ryte" rasi
Elve - ką manai dėl "Ryto" ? Skambinausi Reginai -gal perskambins, nekėlė.. ką jie masto įdomu ... nes šiai šventei jau turim
QUOTE(merga @ 2012 03 14, 14:03)
Turėti gerą nuotaiką, truputėlį pinigėlių ir iniciatyvą dalyvaujant mūsų organizuojamuose renginiuose.
Jei pakištų nenumatytos aplinkybės koją,tada paprašykite Saulytės (be jos sutikimo negaliu duoti)per AŽ sąskaitos numerį ir preveskit Jūsų nuspręstą aukojamą sumą.
Visą ataskaitą VISADA pateikiame iki paskutinio cento.Taip pat laikome kvitus,kad būtų galima susipažinti su planauojamo renginio apskaita.
Būtinai
kol kas nėra jokių "padnoškių", tai galvoju tik apie dalyvavimą, Kuo galėsiu, tuo prisidėsiu
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 03 14, 15:23)
na Kristinos Viktorija kažin dar ar taip darytų...
Elve - ką manai dėl "Ryto" ? Skambinausi Reginai -gal perskambins, nekėlė.. ką jie masto įdomu ... nes šiai šventei jau turim
Norėčiau sudalyvauti, jei tik išeis - būtinai
QUOTE(Alina.K. @ 2012 03 14, 17:39)
Sveiki! turiu du maisus musu isaugtu drabuzeliu. tiktu mergaitei mazdaug 3 metuku. dar zieminis kombinezonas 104 ugiui, 2 poras basuciu 27 dydzio, tapkutes 27 dydzio. rubeliai ne nauji, nesioti, bet kam nors gal dar tiks, o ismesti gaila... kur reikia nuvezti ar kam perduot?
ar turi galimybę nuvešti? jei ne - tada į AŽ tel. ir adresiuką - paimsim perdavimui. Nes mašiniukas vis tik pilnėja jau, pilnėja
saulučiuk man gal gali bobučių krepšelio sąskaitėlę parašyti