Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 02 24, 13:50)
jei kojytė 26-27 dydis, tai vaikiukas apie 2,5 m. arba net 3 m. Tai jo ūgis apie 95-98 cm turėtų būti...
mirksiukas.gif

Dar syk sakau galiu ismatavimus pasakyti is akies ,tikslius zino mano soc. blush2.gif
uztat tiklsiai zinau tik saviskiu - berno 193 batu 47.5 mergos 170 batu d 41 lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif umn.gif
Atsakyti
atiduodu mot.rubeliu
http://public.fotki....anika/dovanoju/ klaipeda
Atsakyti
Labai dėkoju AJ-LT. Dalis gėrybių išdalinta. Kita dalis bus nuvešta pirmadienį.
Taip pat išdalintos maisto dovanos už tai ypatingai DYYYYDELIS AČIŪ.
P.S. dėl žaislų tai tarp mažių vyko nuožmi kova lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Pirmadienį su socialine gražiai po lygiai išskirstysime likusius drabužius,kad nebūtų nuskriaustų.
Labiausia "buvo nuskriaustas mano mažiukas",nes ypatingo maišelio turinys jam netiko. Tad šitą grožį padovanosim vaikinui iš Plikių kaip paskatinimą už gerą mokymasį.
Dar syk ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū didžiulis Frane iš Vilniaus - gavau dvi dėžes vėl Kristinos Viktorijai - pirmadienį perduosiu mirksiukas.gif Manau vėl viskas puikiai tiks ir patiks.AČIŪ 4u.gif

QUOTE(merga @ 2012 02 25, 10:00)
Dar syk sakau galiu ismatavimus pasakyti is akies ,tikslius zino mano soc. blush2.gif 
uztat tiklsiai zinau tik saviskiu - berno 193 batu 47.5 mergos 170 batu d 41  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  umn.gif

jooo, vaikai dabar gigantai - turim, žinom lotuliukas.gif

parašiau dydžius iš dabartinės patirties mirksiukas.gif išimčių visada būna...

Atsakyti
Cia ne mano rubeliai, bet viska galiu padovanot 4u.gif Gal tiks kazkuriam is tu triju berniuku. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Požiūris: 26 vasario 2012 - 03:14
Pirma rašau čia - turim du veikiančius televizorius . Ne pirmos jaunystės, bet puikiai veikiantys ( su "užpakaliais" ) 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 26 vasario 2012 - 12:49
QUOTE(Požiūris @ 2012 02 26, 03:08)
Cia ne mano rubeliai, bet viska galiu padovanot 4u.gif  Gal tiks kazkuriam is tu triju berniuku. g.gif

Jei parasytimete man i AZ savo kontaktus ryt is ryto paimciau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2012 02 14, 10:55)
vis dar turiu m dydzio rubeliu tinkanciu namie, kaimui. tai striuke, treningai, nertinis, rankines ir dar visko dideliame maise.

atiduota bye1.gif
Atsakyti
QUOTE(lly @ 2012 02 28, 13:10)

per mazus rubelius sudejau vesti i centra ax.gif Ačiū lly 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija123: 28 vasario 2012 - 12:18
loretitos turtas perduotas mergai 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Atliko mums vaikiska lovyte. Nera idealios bukles, kai kur dazai "pagrauzti", bet, mano galva, naudoti dar puikiai tinka. Yra ir ciuzinukas.

Taip pat turim dar viena ciuzinuka didesnei vaikiskai lovytei.

Dar kelios paklodes su guma ir be, tinkamos tiems ciuzinukams.

Dovanoju. Jei kam reikalinga, prasom kreiptis i AZ.
Atsakyti
QUOTE(Seeme @ 2012 02 28, 20:37)
Labas vakaras,

Atliko mums vaikiska lovyte. Nera idealios bukles, kai kur dazai "pagrauzti", bet, mano galva, naudoti dar puikiai tinka. Yra ir ciuzinukas.

Taip pat turim dar viena ciuzinuka didesnei vaikiskai lovytei.

Dar kelios paklodes su guma ir be, tinkamos tiems ciuzinukams.

Dovanoju. Jei kam reikalinga, prasom kreiptis i AZ.

lovyčių visada labai reikia soc. šeimoms, prižiūrimoms "Gerovės" centro.
Rašau jums AŽ dėl adreso, kad paimti, jei neatsiras kas iš mamyčių čia SM.
Atsakyti