Aha,su Roma apkalbėjom,kad ir statysim kalėdinį paštą ir pagal vaikų slaptas svajones bandysim pasaką jiems sukurti ,nes šiemet kalėdukas bus tik centre esantiems vaikams ,tad galimybės bus didesnės.
Taippat ačiū visiems prisidėjusiems prie Maisto banko akcijos. Parma laaabai menka,bet ir už tai Didelis Ačiū
taip, kadangi vaikų nedaug, tai ir pasiūliau tą pačią mintį, kaip organizuoju vaikų namuose... bus smagu gauti ne kanc.reikmenis kaip darydavom, o tai ko trokšta širdelė
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 10 25, 15:03)
taip, kadangi vaikų nedaug, tai ir pasiūliau tą pačią mintį, kaip organizuoju vaikų namuose... bus smagu gauti ne kanc.reikmenis kaip darydavom, o tai ko trokšta širdelė
Aš ir jau apie kalėdines dovanas pasvajoju
QUOTE(taatjana @ 2012 10 30, 19:53)
Labas vakaras,
Kaip cia ramu
Pries pora dienu atidariau akiu lasiukus Tobrex (po atidarimo galioja 4 sav.) gal kam reikia
Kaip cia ramu
Pries pora dienu atidariau akiu lasiukus Tobrex (po atidarimo galioja 4 sav.) gal kam reikia
Taniuša,jei kada važiuosi pas Romą prasuk pro mane įduočiau vyriokam avalynės
QUOTE(merga @ 2012 10 31, 11:55)
Taniuša,jei kada važiuosi pas Romą prasuk pro mane įduočiau vyriokam avalynės
Gerai As galesiu tik kita savaite, nes mano mazasis susirgo
Gyvenant su mazais vaikais daznai duzta puodukai, gaila net naujus pirkti. Gal kas keiciate ar turite nenaudojamu ir padovanotumet? Pajuris
Laba
Nezinau ar kamnors reikes ju, bet labia gaila ismesti, turime daug geru ir graziu pliusiniu zaisliuku, gal kas zinote kam jie butu reikalingi
Nezinau ar kamnors reikes ju, bet labia gaila ismesti, turime daug geru ir graziu pliusiniu zaisliuku, gal kas zinote kam jie butu reikalingi
QUOTE(taatjana @ 2012 10 31, 20:30)
Gerai As galesiu tik kita savaite, nes mano mazasis susirgo
Vsio. Atboi ,viskas padovanota
Papildyta:
QUOTE(virgutej @ 2012 11 01, 14:29)
Gyvenant su mazais vaikais daznai duzta puodukai, gaila net naujus pirkti. Gal kas keiciate ar turite nenaudojamu ir padovanotumet? Pajuris
Jei iki manęs atvažiuotumei 6 drąsiai padovanočiau arba antradienį ryte būsiu koncultacinėje poliklinikoje Manto g.,jei privažiuotumei atvežčiau
puoduku ir as turiu kelis atliekamus
Aš nžn kada būsiu Klaipėdoj arba pirmadienį arba antradienį Parašykit į až kokią dieną, maždaug kelintą valandą ir kur reikės pasiimti
QUOTE(virgutej @ 2012 11 03, 18:34)
Aš nžn kada būsiu Klaipėdoj arba pirmadienį arba antradienį Parašykit į až kokią dieną, maždaug kelintą valandą ir kur reikės pasiimti
Pvz. Klaipėdoje būsiu antradienį nuo 9,40 val. prie koncultacinės poliklinikos adresu Manto 47