Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Aha,su Roma apkalbėjom,kad ir statysim kalėdinį paštą ir pagal vaikų slaptas svajones bandysim pasaką jiems sukurti ,nes šiemet kalėdukas bus tik centre esantiems vaikams 4u.gif ,tad galimybės bus didesnės. smile.gif
Taippat ačiū visiems prisidėjusiems prie Maisto banko akcijos. 4u.gif Parma laaabai menka,bet ir už tai Didelis Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 25 spalio 2012 - 13:39
taip, kadangi vaikų nedaug, tai ir pasiūliau tą pačią mintį, kaip organizuoju vaikų namuose... bus smagu gauti ne kanc.reikmenis kaip darydavom, o tai ko trokšta širdelė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 10 25, 15:03)
taip, kadangi vaikų nedaug, tai ir pasiūliau tą pačią mintį, kaip organizuoju vaikų namuose... bus smagu gauti ne kanc.reikmenis kaip darydavom, o tai ko trokšta širdelė  wub.gif

Aš ir jau apie kalėdines dovanas pasvajoju ax.gif blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Labas vakaras,

Kaip cia ramu wink.gif

Pries pora dienu atidariau akiu lasiukus Tobrex (po atidarimo galioja 4 sav.) gal kam reikia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2012 10 30, 19:53)
Labas vakaras,

Kaip cia ramu wink.gif

Pries pora dienu atidariau akiu lasiukus Tobrex (po atidarimo galioja 4 sav.) gal kam reikia blush2.gif

Taniuša,jei kada važiuosi pas Romą prasuk pro mane blush2.gif įduočiau vyriokam avalynės
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 10 31, 11:55)
Taniuša,jei kada važiuosi pas Romą prasuk pro mane  blush2.gif  įduočiau vyriokam avalynės

Gerai mirksiukas.gif As galesiu tik kita savaite, nes mano mazasis susirgo sad.gif
Atsakyti
Gyvenant su mazais vaikais daznai duzta puodukai, gaila net naujus pirkti. Gal kas keiciate ar turite nenaudojamu ir padovanotumet? Pajuris 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif
Nezinau ar kamnors reikes ju, bet labia gaila ismesti, turime daug geru ir graziu pliusiniu zaisliuku, gal kas zinote kam jie butu reikalingi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(taatjana @ 2012 10 31, 20:30)
Gerai mirksiukas.gif  As galesiu tik kita savaite, nes mano mazasis susirgo sad.gif

Vsio. Atboi ,viskas padovanota 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(virgutej @ 2012 11 01, 14:29)
Gyvenant su mazais vaikais daznai duzta puodukai, gaila net naujus pirkti. Gal kas keiciate ar turite nenaudojamu ir padovanotumet? Pajuris   4u.gif

Jei iki manęs atvažiuotumei 6 drąsiai padovanočiau blush2.gif arba antradienį ryte būsiu koncultacinėje poliklinikoje Manto g.,jei privažiuotumei atvežčiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 02 lapkričio 2012 - 19:57
puoduku ir as turiu kelis atliekamus
Atsakyti
Aš nžn kada būsiu Klaipėdoj arba pirmadienį arba antradienį 4u.gif Parašykit į až kokią dieną, maždaug kelintą valandą ir kur reikės pasiimti ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virgutej @ 2012 11 03, 18:34)
Aš nžn kada būsiu Klaipėdoj arba pirmadienį arba antradienį  4u.gif  Parašykit į až kokią dieną, maždaug kelintą valandą ir kur reikės pasiimti  ax.gif  blush2.gif

Pvz. Klaipėdoje būsiu antradienį nuo 9,40 val. prie koncultacinės poliklinikos adresu Manto 47
Atsakyti