Įkraunama...
Įkraunama...

Parama Klaipėdoje

Turiu maisa rubeliu berniukui iki 3m, batukai, kedukai. Gal kam reikia? Noriu tiduoti viska kartu ir idealai - Palangoje. Prasau i a.z.
Papildyta:
QUOTE(Lara1 @ 2012 10 08, 19:34)
Turiu maisa rubeliu berniukui iki 3m, batukai, kedukai.  Gal kam reikia? Noriu tiduoti viska kartu ir idealai - Palangoje. Prasau i a.z.

oj, atsiprasau, iki 2m.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2012 10 08, 19:23)

Saulyte, gal gali man pusblondei į AŽ trumpai paaiškinti apie savo parašą,nes mano atžalos toje veidasnukėje gyvena g.gif
:
]

Aš ne Saulytė,bet ačiū jai..Jai nebučiau vakar perskaičius tavo antraštės,būčiau pakliūvus i pinkles..Ka tik gavau žinute iš FB draugės,kad reikia pinigų ..Tai visa laimė,kad jau žinojau,kur šuo pakastas..Būkite labai atsargūs..Nepervedinėkite niekam pinigų,prieš tai jam nepaskambines 4u.gif
Atsakyti
Sveikatos Mergai 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Dabar prašymas: ieškau 1,7 mėn mergaitei žieminių/rudeninių batukų bei rūbelių. Tinka visokie, striukytės, kombinezonas, kelnytes, megztukai, na, gal pas ką kas nors yra atlikę, išaugta....Ieškau ne sau, mergytės mamytė atsilygintu bent šokoladu....
Atsakyti
Laba mergaites,

Turiu isaugtu savo dukrytes rubeliu, kazkur iki 1,5-2 metu (nelygu vaikas..). Kolkas viskas maisuose, reiktu atrinkti pagal dydzius. Gal kam reikia?
Atsakyti
Ir vėl aš su prašymu.... Kažkada rašiau apie šeimyną, kur mama nedirba, arba amžinai ją išmeta iš darbų, 2 paaugliai berniukai, gyvena iš pašalpų ir dažnai neturi ko valgyti.....Labai ačiū kad atsirado gera mamytė, kuri nepagailėjo pinigų ir laiko ir parūpino jiems maisto.....Dabar ir vėl tas pats....Šiandien skambina, klausia gal turiu kokio maisto duot, nes neturi VISAI ką vaikams valgyti duot....Aš irgi negaliu jų ištisai maitinti, pati nuo algos iki algos vos tempiu....Šį karta daviau miltų, kiaušinį, cukraus porą šaukštų - blynams.....Obuolių...Daugiau negaliu.....Gal kas turi ko nors per daug, arba kažko, ko nemėgsta, nevalgo? Jiems viskas sueitų....Gal kokių pernykščių konservų, ar dar kažko....Vaikų žiauriai gaila blink.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 09, 13:53)
Ir vėl aš su prašymu.... Kažkada rašiau apie šeimyną, kur mama nedirba, arba amžinai ją išmeta iš darbų, 2 paaugliai berniukai, gyvena iš pašalpų ir dažnai neturi ko valgyti.....Labai ačiū kad atsirado gera mamytė, kuri nepagailėjo pinigų ir laiko ir parūpino jiems maisto.....Dabar ir vėl tas pats....Šiandien skambina, klausia gal turiu kokio maisto duot, nes neturi VISAI ką vaikams valgyti duot....Aš irgi negaliu jų ištisai maitinti, pati nuo algos iki algos vos tempiu....Šį karta daviau miltų, kiaušinį, cukraus porą šaukštų - blynams.....Obuolių...Daugiau negaliu.....Gal kas turi ko nors per daug, arba kažko, ko nemėgsta, nevalgo? Jiems viskas sueitų....Gal kokių pernykščių konservų, ar dar kažko....Vaikų žiauriai gaila blink.gif  g.gif

o čia su mama kažkokios problemos? g.gif kažkuo galėčiau pasidalinti,bet neturiu galimybių atvežti šiuo metu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mmergyte @ 2012 10 09, 13:03)
o čia su mama kažkokios problemos? g.gif  kažkuo galėčiau pasidalinti,bet neturiu galimybių atvežti šiuo metu sad.gif

Taip, kažkokia nevykėlę, kitaip negaliu pasakyti...
Išsilavinimo net vidurinio nėr, "intelekto nesužalota"...Kiek darbinasi, vis tai išmeta, tai apgauna, tai dar kažkas, vienu žodžiu doh.gif Stovi ir biržoj, bet iš ten nieko negauna, gauna tik vaikas našlaičio pinigus ir dar alimentai kažkiek ten. Ir viskas blink.gif
O kur jūs eesat? Gal kažkuris iš tų berniukų galėtų pats atvažiuot?
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 09, 14:15)
Taip, kažkokia nevykėlę, kitaip negaliu pasakyti...
Išsilavinimo net vidurinio nėr, "intelekto nesužalota"...Kiek darbinasi, vis tai išmeta, tai apgauna, tai dar kažkas, vienu žodžiu doh.gif Stovi ir biržoj, bet iš ten nieko negauna, gauna tik vaikas našlaičio pinigus ir dar alimentai kažkiek ten. Ir viskas blink.gif
O kur jūs eesat? Gal kažkuris iš tų berniukų galėtų pats atvažiuot?

aš prie gargždų,na gal važiuosiu šią savaitę į miestą,galėčiau privežti jums,suisrašom až 4u.gif
Atsakyti
taip merginos, įsilaužia sukčiai ir draugams rašo žinutes su prašymu pervesti, atsiųsti kodus...
na banalu, bet pasimauna žmonės... begalė skambino, bet... verysad.gif
o rado kompe trajan virusą, veikia kaip sekimo programa - ką bekeistum spaltažodžius - mato... doh.gif
neaišku kodėl FB administracija jų email redsun@inbox pridėjo prie mano anketos, neturiu supratimo...
bet veikia sukčiai, brudai... doh.gif

būkit atsargios ir apdairios !!!

o aš su kriminalistais kasdien jau bendrauju... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 09, 13:53)
Ir vėl aš su prašymu.... Kažkada rašiau apie šeimyną, kur mama nedirba, arba amžinai ją išmeta iš darbų, 2 paaugliai berniukai, gyvena iš pašalpų ir dažnai neturi ko valgyti.....Labai ačiū kad atsirado gera mamytė, kuri nepagailėjo pinigų ir laiko ir parūpino jiems maisto.....Dabar ir vėl tas pats....Šiandien skambina, klausia gal turiu kokio maisto duot, nes neturi VISAI ką vaikams valgyti duot....Aš irgi negaliu jų ištisai maitinti, pati nuo algos iki algos vos tempiu....Šį karta daviau miltų, kiaušinį, cukraus porą šaukštų - blynams.....Obuolių...Daugiau negaliu.....Gal kas turi ko nors per daug, arba kažko, ko nemėgsta, nevalgo? Jiems viskas sueitų....Gal kokių pernykščių konservų, ar dar kažko....Vaikų žiauriai gaila blink.gif  g.gif

Sveika. Ta šeima iš gargždų? Berniukai kokio amžiaus? Gal galėtų jie ar ta mama man padėt darbuose duočiau už tai bulvių ax.gif Parašyk į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virgutej: 09 spalio 2012 - 15:41
QUOTE(virgutej @ 2012 10 09, 15:40)
Sveika. Ta šeima iš gargždų? Berniukai kokio amžiaus? Gal galėtų jie ar ta mama man padėt darbuose duočiau už tai bulvių  ax.gif Parašyk į až  4u.gif

Parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramsius @ 2012 10 09, 16:48)

Maistu galiu kazkiek prisideti 4u.gif
Atsakyti