merga,laukiu ryt skambučio
QUOTE(virgutej @ 2012 10 01, 20:27)
Nu ką nunešiau rūbelius ir ir dar porą maišų drabužių Apgavo mane Lexana trūputi, paklaidžiojau bet nieko viskas gerai
Na neapgavau tiek daug, tik kad vartai regis iš anos pusės. Šiaip pati ten dar nebuvau.
QUOTE(Lexana @ 2012 10 01, 21:50)
Na neapgavau tiek daug, tik kad vartai regis iš anos pusės. Šiaip pati ten dar nebuvau.
Ten dar neik, nes ten dar nedirba Patikrinau šiandien
QUOTE(virgutej @ 2012 10 01, 22:23)
Ten dar neik, nes ten dar nedirba Patikrinau šiandien
Tada mane apgavo Alina Velykienė, kuri sakė, kad jau dirba centras antra savaitė.
jūs apie moterų naują centrą? na jis dirba...
QUOTE(xxxsaulyte @ 2012 10 02, 13:07)
jūs apie moterų naują centrą? na jis dirba...
tikrai kol kas neveikia...
Apie tą patį, Saulyte.
Labai labai dėkingi už tv. mmergytės šeimynėlei vėžaitiškių šeima ir kapitanai už apavą metinukui( ryt bus pristatyta pagal paskirtį)
Labas rytas
Aš ir mano teta labai dėkingi už televizorių Norėjo teta mažiuko o gavo didelį Nesitikėjom ir netikėjom kad būna tokių stebuklų
Tada nedrąsiai paklausčiau gal kas turi nenaudojamą greitpuodį mažiuką? Norėtume gauti dovanų arba pigiai nupirkti
Mano mama turi senovinę spintą koridorinę su batu dėžę ir batų dėžę irgi senominę, gal kam reikėtų Mes padėtume ir pervežti
Aš ir mano teta labai dėkingi už televizorių Norėjo teta mažiuko o gavo didelį Nesitikėjom ir netikėjom kad būna tokių stebuklų
Tada nedrąsiai paklausčiau gal kas turi nenaudojamą greitpuodį mažiuką? Norėtume gauti dovanų arba pigiai nupirkti
Mano mama turi senovinę spintą koridorinę su batu dėžę ir batų dėžę irgi senominę, gal kam reikėtų Mes padėtume ir pervežti
o tas televizoriusg erai rodo?mes nebepatikrinom
QUOTE(mmergyte @ 2012 10 03, 10:42)
o tas televizoriusg erai rodo?mes nebepatikrinom
Vėžaitiškiai sakė,kad taip , o dar + gavę priedelį išvis laimingi iki pat ausų.
P.S. tau sakė daržovių gali įdėti
idomu kaip su maniskiu, ar veike viskas ( as apie televizoriu)