Atiduodam automobilinę kėdutę 9-18kg. Sulūžęs fiksatorius (kad neslankiotu automobiliniu diržu), bet mes jį užfiksuodavome tvirtinimo dirželiu ir kuo puikiausiai naudojome. Jei kam tinka, rašykit į AŽ. Kėdutė Kretingoje, tačiau dažnai būname ir Klaipėdoje.
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 09 27, 13:31)
Atiduodu tamsiai melyna minksta foteli, geram stovyje. Gal kam reikia?
Jei ištieisiamas tai turėčiau kam prisukti
linamog dėka lygintuvą jau turiu,trūksta lyginimo lentos
Turiu 3 maišiukus rūbų berniukui 3-5 m maždaug. Riogso koridoriuje, jei kam reikia, rašykit
Fotelis tik sedimas
QUOTE(Ramsius @ 2012 09 28, 08:30)
Turiu 3 maišiukus rūbų berniukui 3-5 m maždaug. Riogso koridoriuje, jei kam reikia, rašykit
REZERVUOTA IKI RYTOJAUS RYTO
Gal kas pensininkei padovanotų maža televizorių?
Merga išvariau šiandien ir pamiršau tuos rūbus nėštukėms. Jei tu man pasakytum kur aš ir pati į Klaipėdą užveščiau
Merga išvariau šiandien ir pamiršau tuos rūbus nėštukėms. Jei tu man pasakytum kur aš ir pati į Klaipėdą užveščiau
QUOTE(Pakalnute_klp @ 2012 09 28, 10:33)
Fotelis tik sedimas
Gaila Ačiū už televizorių jis jau naujuose namučiuose
Papildyta:
QUOTE(virgutej @ 2012 09 28, 21:20)
Gal kas pensininkei padovanotų maža televizorių?
atsakiau per AŽ ir sandeliuke
QUOTE(merga @ 2012 09 24, 07:07)
Yra ir tokių
Lexana visokių vaikų yra,o iš mūsų remiamų šeimų visko sulaukti galima. Juk didžioji dauguma auga pagal "džiunglių"įstatymą,ką išsikovoji tas tavo. O jei mato,kad dar mūsų vaikai gerai aprentki apipinti mūsų meilę ir rūpesčiu tai iš pavydo daug ką gali padaryti.
Lexana visokių vaikų yra,o iš mūsų remiamų šeimų visko sulaukti galima. Juk didžioji dauguma auga pagal "džiunglių"įstatymą,ką išsikovoji tas tavo. O jei mato,kad dar mūsų vaikai gerai aprentki apipinti mūsų meilę ir rūpesčiu tai iš pavydo daug ką gali padaryti.
Manau blogiui reikia duoti atkirtį, nes kitai jį, blogį, tik didini. Tie vaikai kažkaip auklėtis irgi turi ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus ir elgesį.
QUOTE(Andro @ 2012 09 30, 10:35)
Manau blogiui reikia duoti atkirtį, nes kitai jį, blogį, tik didini. Tie vaikai kažkaip auklėtis irgi turi ir prisiimti atsakomybę už savo veiksmus ir elgesį.
Su tokiais vaikais ir rizikngomis šeimomis bendraujau nevieni metai ir tikrai nemanau,kad šios grupės vaikus reiktų bausti ar pan. už tai ,kad jie norėtų gyventi kitoje aplinkoje.
Esmė paprasta, Lexanai ,derėjo apie šį incidentą pasiklabėti su socialiniais darbuotojais iškart po įvykio,o neparėjus metams,kai jau viskas seniai praėję ir kaip Jūs sakote duoti atkirtį tikrai per vėlu. Tačiau mano galva, kad išvengti tokių nesusipratimų ateityje socialiniai darbuotojai su psichologais tikrai dirba ne valandą ir ne dvi.
O dar iš patirties pasakysiu blogio bausmeėmis tikrai nesumažinsi...
Ieškau ištiesiamo fotelio paauglei.
QUOTE(merga @ 2012 09 25, 09:33)
Gargžduose socialinis nieko nesakė,bet Klaipėdoje yra keletas.
Nu ką nunešiau rūbelius ir ir dar porą maišų drabužių Apgavo mane Lexana trūputi, paklaidžiojau bet nieko viskas gerai
QUOTE(virgutej @ 2012 10 01, 19:27)
Nu ką nunešiau rūbelius ir ir dar porą maišų drabužių Apgavo mane Lexana trūputi, paklaidžiojau bet nieko viskas gerai
man savo kontaktus parašykite,kur televizorių ryt atvšti galėčiau,nes penktadienį būsiu posedyje.